Deel via

Ontmoet SenNet Life op de Actief50 beurs Genk op 17-18-19 oktober

October 2014
Kom jij ook (weer) naar Actief50 in Genk? Je krijgt 5 X vraag en antwoord over de beurs voor de actieve 50-plusser die elk jaar een weekend lang de hele Limburghal in Genk inpalmt. Jij kan hier SenNet ook dit jaar live ontmoeten in hal B. Bekijk ons programma met SenNet Grand Café. Slenter de mailgroepen met hun passies en hobby's, SenNet Shop, SenNet reizen, Singles Corner, de Fotoshoot Belle-Epoque of maak SenNet cruise voorstelling mee met Holland America Line. Van ons krijg je een gratis ticket én ons splinternieuwe SenNet Magazine.

Actief50 wil de bezoeker dingen laten testen, proeven, ervaren en vooral hun voordeel laten doen.

OxyTiME

Het weekend van 17, 18, 19 oktober staat SenNet nu al voor het zevende jaar op rij op de Actief50 beurs. Dit is een unieke beurs waar het heerlijk is om rond te slenteren omdat je meer dan enkel een commercieel aanbod krijgt.

In Hal A kon je al kunst zien van gerenommeerde (Limburgse) kunstenaars, een uitgebreid aanbod boeken, spreken over duo-legaten met vertegenwoordigers van 'goede doelen', in een wentelwagen van de politie zitten waarbij je kon ervaren wat het is om met de auto overkop te gaan, rijden op een moto met een instructeur, het blotevoetenpad ervaren, bieren proeven met Ben Vinken, enz.

5 X vraag en antwoord over de Actief50 beurs en SenNet op 17-18-19 oktober

De organisatoren van de Actief50 beurs Jaak en Geert zijn zelf actieve 50-ers: 'We proberen ons in te leven in wat ook andere actieve 50-ers zou kunnen boeien', zeggen ze over het aanbod. SenNet Magazine legde hen 5 vraagjes voor over de Actief50 beurs.

  1. SenNet Magazine: Wat is er op Actief50 zo speciaal voor de 50-plusser? Kan je er andere dingen zien/bekijken/ ruiken proeven dan voor mensen die ...uh jonger zijn?

    Jaak van Actief50: Inderdaad, als 50-plusser heb je andere behoeften. Je wil je woning verfraaien, je keuken uitrusten met nieuwe technologie, misschien een nieuwe wagen kopen, je wil er mooi uitzien, de wereld ontdekken, je financiën optimaliseren, je wilt die grote reis maken of nu wel - of nog eens - op cruise enz.

  2. Zie je elk jaar nieuwe dingen op Actief50?

    Jaak: In het commerciële aanbod heb je jaarlijks nieuwe dingen, vooral gericht op interesses van actieve 50-ers. Onze partners, KBC en CM, zijn ook jaarlijks goed voor een aanbod gericht op actieve 50-ers. Tenslotte, dankzij de aanwezigheid van SeniorenNet kunnen de bezoekers ervaringen uitwisselen en hun interesses verder uitdiepen.

    Dit jaar zijn er vele nieuwe dingen. Je leest op http://www.actief50.be/page.php?id=7 bijvoorbeeld dat er infosessies zijn voor singles die een nieuwe, duurzame relatie willen aangaan. Ook nieuw is het UD Woonlabo dat toont hoe je met 'Universal Design' je woning geschikt maakt voor later. En helemaal te gek is het cruise-aanbod van SeniorenNet i.s.m. Holland America Line' én het nieuwe reisaanbod dat ze hebben uitgewerkt voor groepsreizen met Connections.

  3. Wordt er veel 'ontdekt' op Actief50.

    Jaak: Bezoekers vertellen ons regelmatig dat ze net dat hebben gevonden wat ze zochten of dat een standhouder goed kon luisteren en hen een goed voorstel heeft gedaan. ik heb een bezoeker ooit horen zeggen 'Zoiets waanzinnig heb ik nog nooit gezien'. Dit ging over tuincocons (lacht). Actieve 50-ers hebben al veel gezien en gehoord. Vandaar dat ze informatie en antwoorden willen die zijn toegespitst op hun specifieke vraag. Ze willen een verkoper als gesprekspartner en niet iemand die er alleen op uit is zo snel mogelijk een verkoop af te sluiten.

  4. Waarom loopt de Actief50 beurs een heel weekend?

    Jaak: Jaarlijks komen er meer dan 8.000 bezoekers en het is belangrijk dat ze op een comfortabele manier de beurs kunnen bezoeken. Daarom kleden we Actief50 mooi aan en zorgen we voor brede gangen. Daarom ook 3 dagen, dan heb je de keuze. Meerdere bezoekers komen zelfs 2 dagen.

  5. SenNet maakt steeds een groot onderdeel uit van jullie beurs? Waarom 'marcheert' dit beurshuwelijk?

    Jaak: SenNet houdt de vinger aan de pols van wat actieve 50-ers boeit. Dit, in combinatie met het commerciële aanbod, zet heel wat actieve 50-ers ertoe aan de beurs te bezoeken en er heel wat uren rond te slenteren, te ontdekken, te genieten, te praten met anderen, …

Wat is er allemaal te zien in Hal B bij SeniorenNet?' bekijk het volledige programma

Dankzij SeniorenNet kan je een gratis toegangsticket downloaden voor de Actief50 beurs. Surf naar www.seniorennet.be, print het af en laat het zien aan de inkom op 17, 18 of 19 oktober. Het is geldig voor maximum 2 personen.

Tot ziens in de Limburghal!

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels