Deel via

Oproep: SenNet Magazine zoekt specialisten voor zijn redactie

October 2014
Heb je een goede pen? Is er een onderwerp waar je veel over weet en boeiend over kan schrijven? Ben je specialist in een tak van financiƫn, gezondheid of eender welk onderwerp dat de actieve 50+ interesseert? Heb je zin om SenNet specialist te worden? SenNet Magazine is op zoek naar bedrijven en redactionele medewerkers. Stel je nu kandidaat.

Ben jij binnenkort specialist van SenNet Magazine?

Ons e-tijdschriftje SenNet Magazine is jong van geest, volgt de laatste trends, is een positief online blad met interessante inhoud voor de actieve 50-plusser. Specialisten die hun vakgebied door en door kennen, schrijven over wat er beweegt op dat vlak en de lezers kan interesseren.

Goede, betrouwbare informatie die wat te zeggen heeft

SenNet Magazine wil bewijzen dat het prima mogelijk is om boeiend, duidelijk, maar ook wat diepgaander te schrijven onderwerpen op het internet. En… nog gelezen wordt ook! Een puntige stijl is wel een must. Daarbij helpt de redactie jou wel een handje met de teksten. Aan bladvulling doen we niet. Elk woordje moet bij wijze van spreken zijn nut hebben.

Positief is .. iets kunnen doen met de informatie

Elke twee weken gaat ons e-SenNet Magazine naar meer dan 300.000 abonnees. Tussen de 60 en 70 procent openen ons blad in hun mailbox. En dat is een hoog percentage. Wij hopen dat dit komt vanwege de interessante artikels. Dat je er iets mee kan doen in je leven, in het achterhoofd kan houden, even bij kan wegdromen, kan verder vertellen…? We houden het graag positief. Dat wil zeggen dat we… altijd vooruit kijken. En we willen in SenNet Magazine een Cocktail aanbieden met voor ieder wat wils.

Kom jij onze redactie versterken?

Werk je voor een bedrijf? Of ben je specialist? Lever je betrouwbare, onafhankelijke informatie? Wil je jouw kennis en expertise graag delen in ons blad?

Word jij onze medewerker-voor- een-keer of onze vaste specialist?

Stel je kandidaat en schrijf ons een korte voorstelling en motivatie, met onderwerpen waarover je zou willen schrijven naar redactie@sennetmagazine.be. Een voorbeeldartikel is natuurlijk altijd welkom. Alle artikels blijven ook permanent op onze website staan. Je vindt ze terug op www.sennetmagazine.be

3 reacties

gandalf
Beste, ik weet niet of ik in jullie plaatje pas, maar... ik ben 72, oud leraar geschiedenis en vertoef reeds jaren beurtelings in Spanje en in Vlaanderen. Ik heb reeds meerdere "reisverhalen" in jullie rubriek gepubliceerd met reacties van lezers die aan de hand van mijn teksten oa eigendom hebben gekocht in Spanje, terwijl dat nooit mijn bedoeling is geweest. Het geeft echter wel voldoening, zeker als die mensen ook nog goede vrienden in Spanje worden. Uiteraard ben ik in Spanje steeds op zoek naar weetjes, geschiedkundige links met de Nederlanden, folklore, feesten en mijn eigen belevenissen. Daarenboven ben ik mij al jaren aan het specialiseren (voordrachten, tentoonstellingen,...) in het Boeddhisme, meer bepaald het Tibetaans Boeddhisme, zonder evenwel Boeddhist te zijn. Zien jullie een samenwerking zitten? Niet? Ok ook de beste vrienden.
Vriendelijke groeten.
Hugo Westdorp
11/10/14 12:18 REAGEER
chris2930
Hugo,
Kan jij uw mailadres doorgeven naar het daarvoor vermelde mailadres:
redactie@sennetmagazine.be
Enkel op die manier kunnen wij contact met u opnemen.
13/10/14 18:09 REAGEER
7L11LRbH
Ik studeerde aan het Hoger Instituut voor Dramatische Kunst Studio Herman Teirlinck. Werkte als regisseur-omroeper voor Radio 1, 3 , de Wereldomroep en Nachtradio, speelde in verschillende theatergezelschappen voor tv in Nederland en Vlaanderen. Voor oudere actrices zijn weinig rollen. Ik ben overgeschakeld op schrijven over podiumkunsten en alles wat met kunst te maken heeft. Dit doe ik ondertussen zo'n 25 jaar. Ik presenteer ook nog maandelijks het programma 'Overgave' op een vrije radio in Brussel, met name SPES, daarin interview ik mensen met een passie: kunstenaars, politici, vrijwilligers. Deze maand bv. is dat Anthony Heidweiller, van het Festival van Vlaanderen Vlaams-Brabant, de artistieke leider van het mega-concert '1000 voiles for peace'. Ik kan altijd een paar artikels doorsturen.
15/10/14 10:47 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels