Deel via

10 redenen om naar Amsterdam te gaan!

January 2015
Tijdens de winter maken de Amsterdammers hun stad sfeervoller dan ooit. En waar is shoppen en op koopjes jagen leuker dan in Amsterdam? SenNet zet voor jou 10 redenen op een rijtje waarom je naar Amsterdam moet gaan. Zeker als je 2 nachten kan logeren in een super designhotel mét ontbijt, diner en parkeergelegenheid. Want daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Boek nu!

Amsterdam is altijd de moeite waard! Dit zijn alvast 10 redenen!

Er is altijd wat te doen in Amsterdam, dus het maakt niet uit in welke tijd van het jaar je komt, je vindt genoeg om te zien en te doen. Je zal niet teleurgesteld worden!

  1. Shopping

    Amsterdam mag zich niet alleen de grootste winkelstad van Nederland noemen, maar ook de gezelligste. Er is een opeenpakking van winkels in de grote binnenstad. Je noemt het, je vindt het. In geen enkele andere stad is er ook zo'n verscheidenheid aan producten te vinden. Naast alle grote merken kom je ook overal verrassende winkels en winkeltjes tegen. De Haarlemmerstraat is een van de vele meer authentieke winkelstraten. Amsterdam heeft ook een opvallend groot aantal boekhandels. Het is op zich al een feest in een aantal van de winkels rond te wandelen.

  2. Musea

    Veel mensen voelen zich aangetrokken tot Amsterdam vanwege de musea. Waarom niet op verkenning gaan in het vernieuwde Rijksmuseum? Heb je het befaamde Anne Frank Huis al gezien of het Van Gogh Museum …? NEMO is dan weer een ‘must’ als je met kinderen op stap bent. Madame Tussauds houdt haar deuren voor je open.

  3. Kunstgalerijen

    Je kan bekende kunstgalerijen binnen lopen of gaan snuisteren in de kleinere galerijen en wie weet pareltjes van kunstwerkjes op de kop tikken.

  4. Langs de Amsterdamse grachten

    De Herengracht, de Prinsengracht, de Singel, de Keizersgracht … De 17de eeuwse grachten zijn adembenemend om langs te wandelen en werden niet voor niets opgenomen in de UNESCO-Werelderfgoedlijst. Niet alleen kijk je je ogen uit naar de prachtige herenwoningen, je staat ook versteld wat een leuke winkeltjes, cafeetjes en eetgelegenheden ze herbergen.

  5. Met de rondvaartboot

    Je zult waarschijnlijk niet de kans willen missen om een rondvaart te maken door de grachten rond de stad. Op het water krijg je nog een heel andere kijk op het mooie Amsterdam terwijl je langs de vele woonboten heen vaart. Het is waarschijnlijk de beste manier om Amsterdam te zien en een leuke manier om veel over de rijke geschiedenis van de stad te weten te komen.

  6. Theater

    In het gerenommeerde Carré kan je soms toch nog kaartjes op de kop tikken voor één of andere show. Of wil je je ‘Wachten op Godot’ gaan zien in een gezellig kleiner theaterzaaltje? Of een avondje lachen met stand-up comedians in het Comedy Café? Boek een avondje ‘UIT’ en geniet van de Amsterdamse gezelligheid.

  7. Nachtleven

    Amsterdam staat bekend om zijn nachtleven. Dus als je clubbing wilt uitproberen, moet je ook in Amsterdam zijn. Er zijn trendy gelegenheden en gezellige kroegen aan en rond het Leidseplein, het Rembrandtplein, het Rokin, De Pijp, in de Jordaan

  8. Markten en pleinen

    Amsterdam is ook de moeite waard als je van plein tot plein loopt. Damplein met het beroemde monument, Leidseplein, Rembrandtplein, Museumplein ... elk heeft zijn eigen bijzonderheden. De bloemenmarkt is een populaire bestemming voor toeristen, want wie denkt er niet aan ‘Tulpen uit Amsterdam’. Op het Waterlooplein kan je koopjes doen en er zijn nog heel wat markten om op te gaan snuisteren.

  9. Architectuur

    Als je houdt van kleurrijke gebouwen en van een stad met karakter, dan word je gek op Amsterdam. De stedenbouw en architectuur van Amsterdam maakten de laatste decennia een bloeiperiode door die internationaal de aandacht trekt. Overal is gebouwd en vernieuwd en werden wijken heringericht. Het leverde, ook aan de grachten, een aansprekende en verrassende woningbouw op met gevarieerde vormgeving. De waterfronts langs de beide IJoevers zijn een voorbeeld voor andere havensteden in Europa. Met de aanleg van het compleet nieuwe eilandenrijk IJburg in het IJmeer volgt de stad zijn eeuwenoude traditie van bouwen in het water.

  10. Diamantstad

    ‘Diamonds’ spelen ook een grote rol in deze stad. Als je op zoek bent om zo’n fonkelend juweel te kopen of gewoon meer wil te weten komen over diamanten, kan je terecht bij de vele juweliers- en diamant-specialisten.

De SenNet Magazine knalaanbieding

  • 3 dagen, 2 nachten Amsterdam
  • mét ontbijt en diner
  • in NH designhotel in hartje stad
  • € 99 p.p. i.p.v. € 149

Hotel NH

Logeren doe je in de mooie designkamers met witte, grijze en limoengroene tinten, houten vloeren en veel daglicht. Ze bieden alle denkbare luxe waaronder ook gratis WiFi en thee- en koffiefaciliteiten. ‘s Morgens serveert men hier het kenmerkende uitgebreide en gezonde NH ontbijtbuffet in het stijlvolle restaurant. Je kunt volop ontspannen in de sauna, het solarium en het fitnesscenter. De fitnessruimte bevindt zich in het souterrain en heeft de benodigde toestellen voor een eenvoudige, maar effectieve work-out. De compacte spa is dan weer de plek waar je je heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag sightseeing. 

 

Plaats

Beleef het allemaal in het ultramoderne hotel NH Amsterdam Zuid gelegen in een trendy buurt met winkels, restaurants en cafés. Het ligt vlak bij het zakendistrict de Zuidas. Met de tram of metro kan je eenvoudig naar het stadscentrum reizen.

Arrangement aan  € 99 p.p. i.p.v. € 149

  • 3 dagen/2 nachten in een tweepersoonskamer
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x welkomstdrankje
  • 1x 3-gangen diner op de tweede avond (excl. dranken)
  • Gratis WiFi
  • Incl. toeristenbelasting
  • Een Gratis MyHotelCard (normale prijs € 89,50)

Reserveren vóór 05/02/2015, te verblijven tot 31/03/2015 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 198 per kamer. Exclusief reserveringskosten € 12,50. Het totaalbedrag is dus € 198 per kamer + € 12,50 reserveringskosten= € 210,50

 

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de website van MyHotelCard. Daar kan je op de MyHotelCard-kalender een datum kiezen. Daarna voer je de promocode  - SN15AM -  in om te genieten van de uitzonderlijke prijs voor  dit mooie hotelarrangement

Je betaalt op de MyHotelCard-website via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging van MyHotelCard. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je enkel nog de bijkomende kosten van bv. dranken… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

‘Nu reserveren!’

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 30/03/2015. Je dient je aankomst dus ten laatste op 30/03/2015 te plannen.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservatie en betaling van je verblijf gebeuren op de MyHotelCard-website nadat je op Nu reserveren klikt.
  • Te gebruiken promocode: SN15AM.
  • Je betaalt € 12,50 reservatiekosten per kamer bij het boeken van je arrangement via MyHotelCard.
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Inchecken vanaf 15.00 uur - Uitchecken voor 12 uur.
  • Maximum 2 volwassenen per kamer.
  • Eenpersoonstoeslag 100%.
  • Het hotel is rolstoeltoegankelijk.
  • Huisdieren niet toegestaan.
  • Parkeren bij hotel mogelijk o.b.v. beschikbaarheid.
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

 /73/Levensstijl/Amsterdam8.jpg

Voor alle vragen dien je de klantendienst van MyHotelCard te contacteren (050 278765 – support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299

1 reactie

bonefatius
Elfde gebod: vergeet niet de rose buurt te bezoeken.
28/01/15 11:12 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels