Deel via

Wonen 2015: tafel wordt biljart en vice versa. Print je gratis toegangskaart!

January 2015
Op de beurs Wonen 2015 kan je vele nieuwigheden vinden, zoals een eettafel die in een oogwenk tot een volwaardige biljarttafel wordt omgetoverd. Wonen is één van de eerste en grootste bouw- en interieurbeurzen van ons land. Jij krijgt van SenNet Magazine een gratis inkomkaart voor de 32ste editie van deze beurs in de Nekkerhal Mechelen van 24 januari tot en met 1 februari.

Je woning kan altijd verbeterd worden

Daarom is een bezoek aan Wonen 2015 steeds leerrijk!

Het hinderlijke geluid van je dampkap ergert je al jaren? Je toilet is dringend aan verjonging toe? Je gaat nu isoleren, omdat het je heel wat kan besparen of om een extra kamer te creëren? Er blijven aan je woning heel wat punten om te verbeteren. Dat verklaart misschien het succes van Wonen, de beurs in de Nekkerhal in Mechelen, die al voor de 32ste keer plaatsvindt. Elk jaar verwelkomt de beurs zo’n 50.000 bezoekers.

Je vindt wat trendy en nieuw is

Er zijn 249 exposanten die je tonen wat nieuw en trendy is op het gebied van bouwen, verbouwen of inrichten van de woning. Op de volledige 18.000 m2 van de Nekkerhal vind je bijvoorbeeld een geruisloze dampkap die de geuren aan de kookplaat zelf afzuigt, een ‘super’toilet met douchespoeling of de nieuwste isolatiematerialen.

En vooral: mensen die je kunnen adviseren, die onmiddellijk een offerte kunnen maken en bekwame vaklui om alles bij jou thuis te plaatsen.

Wil je nog leuke ideeën voor je woning?

Wonen biedt een schat aan ideeën voor je woning. Wat denk je van een ruimtebesparende spiltrap om je hobbyzolder nu eens en voor altijd gemakkelijk bereikbaar te maken? Of bekijk de ‘persoonlijke matras’ of zeg maar slaapsysteem, voor een uitzonderlijk slaapcomfort. Je lichaam wordt opgemeten en op basis daarvan wordt de matras gemaakt.

Wandel rustig langs de 2 km lange gangen van de beurs en verpoos even voor een koffie of een smakelijk diner in een van de restaurants.

Je krijgt ook beursvoordelen

De exposanten op de beurs bieden zeer aantrekkelijke beursvoordelen. Om dit in de verf te zetten, werden meer dan 130.000 brochures met kortingsbonnen bedeeld in een ruime regio rond Mechelen. Je kan de brochure nog downloaden op www.wonen.eu.

 

Nieuw: eettafel wordt biljarttafel en omgekeerd

Wie thuis een biljarttafel heeft, wordt meestal naar de zolder of de kelder verbannen voor een ontspannend partijtje pool of biljart. Dat is met deze tafel verleden tijd. Biljarten doe je voortaan gezellig in de living. Als je het blad van de eettafel wegschuift, komt immers de pooltafel tevoorschijn.
Het unieke meubelstuk komt uit Litouwen en Portugal overgewaaid. Daar is de combinatie al enkele jaren bekend, maar bij ons doet ze pas nu haar intrede.

Pas je biljarttafel aan je interieur aan!

Er zijn verschillende kleuren en materialen mogelijk in de uitvoering van het meubel. Het biljartlaken kan in iedere gewenste kleur verkregen worden.

Er zijn zelfs variabele hoogtes mogelijk voor zowel eettafel als biljarttafel, dankzij een uniek veersysteem. Uiteraard beantwoordt elke pooltafel aan de officiële afmetingen en zijn biljarttafels voor alle diverse biljartdisciplines voorradig. Er zijn zelfs weerbestendige modellen voor buiten, die regen en vorst kunnen trotseren.

Wat kost zo’n biljarttafel?

Ben je benieuwd naar de prijs? Aan het basismodel hangt een prijskaartje van 3.000 euro. Voor dat geld beschik je dus over een eettafel en, volgens de verdeler, een haast onverslijtbare biljarttafel.

Praktisch

Wonen 2015 loopt van zaterdag 24 januari tot en met zondag 1 februari.

Openingsuren:

  • werkdagen: van 13 tot 18 uur
  • weekend: van 11 tot 18 uur
  • nocturne: vrijdagavond tot 22 uur

Inkom: Print hier je gratis ticket ter waarde van 5 Euro

Ruime betalende parking rond de hal (5 Euro)
www.wonen.eu - facebook wonen.eu

 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels