Deel via

Droom niet langer maar doe! Maak je American dream waar op een exclusieve groepsreis

April 2015
Bij Amerika denk je spontaan aan New York, de Grand Canyon, Las Vegas en Hollywood. Wat als je al deze hotspots allemaal in één rondreis kan bewonderen? De grote diversiteit aan steden, natuurwonderen en … maken rondreizen door dit land een must. Eddy Boeckmans organiseert exclusieve groepsreizen dwars door Amerika. Ze vormen de perfecte afwisseling tussen panoramische, avontuurlijke, culturele en entertainende hoogstandjes in een kleine, toffe compagnie! Je doorkruist de bijzondere plekken van Amerika bovendien in supersterstijl met een privébus. De échte Amerikaanse manier, all the way!

Amerika: 50 staten in alle staten

In Amerika is er op elk vlak een grote diversiteit aanwezig en alles is er groot, groter, grootst!Amerika, het land van de dollar, hamburgers, coca-cola, Hollywoodsterren en countrymuziek. Je vindt er een smeltkroes aan culturen terug en alles is er groot, groter, grootst. Ook de klimatologische omstandigheden verschillen sterk van staat tot staat, wat een waaier aan prachtige natuurverschijnselen tot gevolg heeft. Het minste wat je van Amerika kan zeggen, is dat er op elk vlak een grote diversiteit aanwezig is.

Yosemite National ParkIs het altijd al je droom om (nog) eens op vakantie naar Amerika te gaan? Dan zijn de keuzemogelijkheden enorm! Zo telt Amerika 53 nationale parken, verscheidene woestijnen, regenwouden, vulkanen en duizenden imposante steden!  

Een rondreis door de diversiteit van de duizenden steden is dan ook absoluut een must! Bewonder in New York het Vrijheidsbeeld, geniet van de Hollywoodglamour in Los Angeles, bezoek Disneyworld in Florida, waag een gokje in Las Vegas, geniet van een cocktail op het strand van Miami of het Waikiki Beach in Honolulu en nog zoveel meer. De mogelijkheden zijn onbegrensd!

Klinkt dit allemaal als muziek in je oren? Gaat je hartje net dat tikkeltje sneller slaan? Dan is het hoog tijd om je American Dream waar te maken!

Grand CanyonCalifornië: The Golden State

Californië, gelegen langs de westkust van Amerika, is de op twee na grootste en de populairste staat van Amerika. Die populariteit is niet zo verwonderlijk. Naast de vele adembenemende natuurparken, beschikt Californië ook over de mooiste stranden aan de Stille Oceaan, talloze wijngaarden en betoverend boeiende wereldsteden!

Laat je wegblazen door het natuurschoon van de Grand Canyon, ook wel het achtste wereldwonder genoemd, de rotsformaties in het hete woestijngebied Death Valley (de Dodenvallei), aanschouw de ongewone rotsformaties in het Yosemite National Park en bewonder de wereldberoemde, meer dan 1000 jaar oude, Sequoia bomen in Sequoia National Park.

Californië is de gouden staat, waar je voor de wonderlijke natuurparken, hagelwitte stranden en betoverende wereldsteden heengaatWaan je een celebrity wanneer je door de straten van Los Angeles paradeert, ervaar de glitter en glamour in de casino’s van Las Vegas en wandel over de legendarische Golden Gate Bridge in San Francisco.

Door deze en nog vele spectaculaire bezienswaardigheden staat Californië ook bekend als de Golden State (Gouden Staat). Heb jij je Golden Ticket al?

HawaiiHawaii: paradijs op aarde

Midden in de Stille Oceaan ligt de paradijselijke eilandenarchipel Hawaii. Van oorsprong zijn het stuk voor stuk vulkanische eilanden. Het landschap is ontzettend gevarieerd: van tropische regenwouden, spectaculaire kloven en valleien, gras- en moeraslanden, woestijnen, tot prachtige witte stranden, azuurblauwe wateren, bruisende steden en unieke flora en fauna. Ongeveer 90% van de levende soorten op Hawaii komt nergens anders ter wereld voor!

OahuMet een gemiddelde temperatuur van 25 °C is het aangenaam vertoeven op Hawaii. Een van de vier hoofdeilanden is Oahu, hét Hawaiiaanse vakantieoord bij uitstek! Op dit eiland ligt de zonovergoten hoofdstad van Hawaii, Honolulu. Aangrenzend aan de stad ligt het wereldberoemde Waikiki Beach. Het is er heerlijk om een frisse duik te nemen, te snorkelen, al surfend de perfecte golven te trotseren of lekker te ontspannen op het zand met een cocktail in de hand.

Diamond HeadNaast ontspannen op het Waikiki Beach kan je ook de meer avontuurlijke toer op gaan. Wat dacht je ervan om midden in de krater van een uitgedoofde vulkaan te wandelen? Maak dan een onvergetelijke wandeling op Diamond Head! Helemaal bovenaan krijg je een panoramisch uitzicht over het eiland.

Wil je graag een stukje (tragische) geschiedenis meepikken? Bezoek dan zeker hét monument van de Tweede Wereldoorlog: Pearl Harbor.

Hawaii vormt de ideale mix tussen natuur, avontuur, cultuur en een ontspanningskuur. Aloha zonnekloppers, welcome to paradise!

Florida: The Sunshine State

Florida wordt niet voor niets The Sunshine State genoemd: bijna elke dag schijnt de zon! In het zuidoosten van Amerika ligt Florida. Door haar tropische klimaat, waardoor de zon bijna elke dag schijnt, kreeg de staat als bijnaam ‘The Sunshine State’. Florida heeft werkelijk alles: prachtige stranden, kleurrijke steden, verbluffende natuurparken, imposante winkelcentra (malls), iconische plekken en wereldberoemde attracties.

EvergladesEen bezoek aan Florida is niet compleet zonder naar de grootste stad van de staat te gaan: Miami. Volgens Amerikanen is dit de meest sexy stad van Amerika. De stad bruist van het leven! Luieren op het strand, winkelen, musea bezoeken en de hot spots in de stad bewonderen, alles kan, niets moet!

Disney WorldOok de pracht en praal van de natuur komt in Florida rijkelijk aan bod. In de Everglades kom je precies in de wereld van Alice in Wonderland
terecht. Je vindt er een rijke flora, zeldzame vogels en duizenden alligators. Durf jij het aan om met een airboat een onvergetelijke tocht tussen de alligators te maken?

Dan heb ik het nog niet eens gehad over dé trekpleister van Florida: de wereldberoemde themaparken in Orlando. Deze stad vormt één groot pretpark, voor kinderen én volwassenen! Deze attractieparken klinken je vast bekend in de oren: Disney World, Sea World, Universal Studios, Legoland, Epcot Center en Kennedy Space Center. Entertainment voor jong en oud!

Canada: a walk on the wild side

Laat je in Canada overspoelen door de legendarische Niagarawatervallen!Canada, dat onmiddellijk ten noorden van Amerika ligt, is het op één na grootste land ter wereld. De Engelse, Franse en Indiaanse invloeden zijn nog steeds zichtbaar. In combinatie met de overweldigende, ongerepte natuur vormt Canada een betoverende vakantiebestemming.

NiagarawatervallenReizen in Canada is genieten van de bijzondere flora en fauna in de talloze natuurparken, overspoeld worden door de glinsterende watervallen, meren en fjorden, snuif de cultuur op in de energieke steden en adem de authentieke, warme en intense sfeer in!

Het oosten van Canada herbergt enkele erg bekende steden, zoals Ontario, Québec, Toronto, Ottawa en Montreal. Stuk voor stuk stralen zij een eigen sfeer en charme uit. In Ontario kan je het spektakel van een van de mooiste natuurwonderen ter wereld aanschouwen: de legendarische Niagarawatervallen. Canada blijft niet alleen heel je leven op je netvlies plakken, het land zindert ook na tot in je kleinste teen!

Exclusieve groepsreizen

Canada MontrealWeet je niet hoe je in godsnaam moet beginnen met het plannen van jouw Amerika of Canada reis? Geen tijd om een route uit te stippelen? Niet erg! Organización Royal 2007 doet al het werk voor jou!

De organisatie stelde, onder leiding van reisspecialist Eddy Boeckmans, een aantal exclusieve groepsreizen in Amerika en Canada samen. De volledige rondreizen kan je hier terugvinden.

Wat maakt een groepsreis met Organización Royal 2007 zo exclusief?

  1. BahamasALLE vervoer inbegrepen

    Vluchten, tussenvluchten, transfers van en naar de luchthavens en het vervoer in Amerika of Canada zelf worden allemaal door de organisatie verzorgd. Voor de rondreis wordt gebruik gemaakt van een minivan/bus, die bestuurd wordt door reisbegeleider Eddy of plaatselijke chauffeur (al naargelang het aantal deelnemers). De minivan is uitgerust met airconditioning, zodat het in de bus ook aangenaam vertoeven is.

    Door rond te reizen met een privébus is er een grote vrijheid om op eigen tempo te reizenDoor zo te reizen is er een grote vrijheid om tijdens de reis de mooiste plekjes van het afwisselende continent te ontdekken en te stoppen en te vertrekken wanneer iedereen dat wenst. Eddy stippelde de mooiste routes voor je uit en zorgt voor alle faciliteiten onderweg. Een rondreis op een ontspannen, aangenaam tempo, dus!

  2. San FranciscoBeperkt aantal deelnemers

    Om de reis voor iedereen onvergetelijk te maken, neemt Eddy naar Californië en Florida slechts maximum 20 personen onder zijn vleugels. Voor Canada staat de teller op maximum 30 personen. Zo is hij in staat om iedereen van het reisgezelschap een optimale begeleiding te geven.

    Die exclusiviteit betekent natuurlijk ook dat je snel moet beslissen, want de plaatsen zijn beperkt!

  3. Persoonlijke Nederlandstalige begeleiding

    Eddy op de BahamasDeze fantastische rondreizen worden georganiseerd door de immer enthousiaste Eddy Boeckmans van Organización Royal 2007. Hij is de geknipte begeleider om je de wonderen van Amerika en Canada te laten zien, omdat hij er al voor de 33ste keer naartoe reist! Hij kent werkelijk alle highlights en verborgen parels op het continent op zijn duimpje!

    Ter plaatse krijg je ook de deskundige begeleiding van plaatselijke Nederlandstalige of Engelstalige gidsen. Eddy zorgt, in geval van Engelstalige gidsen, steeds voor de vertaling.

  4. TadoussacFirst class hotels

    Alle overnachtingen in de hotels zijn op voorhand geboekt. Eddy selecteert steevast voor jou de comfortabelste ‘first class’-hotels. Zo beleef je dag én nacht de tijd van je leven!

  5. ALLE excursies inbegrepen

    Death ValleyOp de rondreizen staan verschillende excursies op het programma. ALLE excursies, zoals bezoek aan nationale parken en themaparken, zijn in de prijs inbegrepen, alsook alle inkomtickets en gidsen ter plaatse.

    Elke uitstap werd met zorg door Eddy voor u geselecteerd en tot in de puntjes geregeld. Zo hoef jij enkel met volle teugen te genieten van de Amerikaanse of Canadese cultuur en natuur!

Aanbod Organización Royal 2007

  • Las VegasCalifornië + Hawaii (22-daagse rondreis)
    • Vertrek? 3 augustus 2015
    • Prijs? 6595 euro p.p.
    • Meer info
  • BahamasFlorida + cruise Bahamas (15-daagse rondreis)
    • Vertrek? 6 november 2015
    • Prijs? 3225 euro p.p.
    • Meer info
  • MontrealCanada (13-daagse rondreis)
    • Vertrek? 10 juni 2015
    • Prijs? 2595 euro
    • Meer info

Overzicht alle reizen, klik hier!

Quebec       Lake Tahoe Californië

Californië: Beverly HillsCalifornië: Los AngelesCalifornië: Los AngelesCalifornië: Venice Beach Los AngelesCalifornië: HollywoodCalifornië: Las VegasCalifornië: Las VegasCalifornië: Death ValleyCalifornië: Death ValleyCalifornië: Grand CanyonCalifornië: Grand CanyonCalifornië: Grand CanyonCalifornië: Sequoia National ParkCalifornië: Sequoia National ParkCalifornië: San FranciscoCalifornië: San FranciscoCalifornië: San FranciscoCalifornië: San FranciscoCalifornië: Yosemite National ParkCalifornië: Yosemite National ParkCalifornië: Yosemite National ParkHawaiiHawaiiHawaii: OahuHawaii: HonoluluHawaii: WaikikiHawaii: WaikikiHawaii: Diamond HeadHawaii: Pearl HarborHawaii: Pearl HarborHawaii: Pearl HarborFloridaFlorida: EvergladesFlorida: Disney WorldFlorida: Disney WorldFlorida: Epcot CenterFlorida: LegolandFlorida: Sea WorldFlorida: Kennedy Space CenterFlorida: Universal StudiosFlorida: Universal StudiosBahamasBahamasBahamasBahamasBahamasBahamasBahamasCanada: Baie-Saint-PaulCanada: ChambordCanada: Isle-aux-CoudresCanada: Isle-aux-CoudresCanada: Lake OntarioCanada: Lake OntarioCanada: Toronto Lake OntarioCanada: TorontoCanada: TadoussacCanada: MontrealCanada: MontrealCanada: MontrealCanada: MontrealCanada: MontrealCanada: NiagarawatervallenCanada: NiagarawatervallenCanada: NiagarawatervallenCanada: NiagarawatervallenCanada: OttawaCanada: OttawaCanada: OttawaCanada: OttawaCanada: OttawaCanada: OttawaCanada: QuebecCanada: QuebecCanada: QuebecCanada: QuebecCanada: SaguenayCanada: SaguenayCanada: Saguenay

1 reactie

nadine
ik heb al veel reizen gedaan met "organizacion Royal 2007"., en ze zijn tot in de puntjes verzorgd. en de reisleider Eddy Boeckmans zorgd goed voor zijn medereizigers. staat altijd gereed om ons te helpen en staat ons bij met goede raad.
8/04/15 20:56 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels