Deel via

Gezocht: specialisten voor ons digitaal SenNet Magazine!

April 2015
Heb je een vlotte pen? Weet je veel over een bepaald onderwerp? Kan je daar ook boeiend over schrijven? Dan ben jij misschien wel de specialist die we zoeken! SenNet Magazine is immers op zoek naar nieuwe redactionele medewerkers en bedrijven. Heb jij zin om SenNet specialist te worden? Lees dan zeker verder en stel je vandaag nog kandidaat!

/79/SenNetLife/Kennis.jpgVoor elk wat wils!

Ons digitaal SenNet Magazine is jong van geest, volgt de laatste trends en is een positief blad met interessante inhoud voor élke 50-plusser. De lezers kunnen genieten van een erg rijk en gevarieerd aanbod aan rubrieken, gaande van Gezondheid, Beauty en Reizen tot Geld & Werk, Relaties, Psychologie en nog zoveel meer. Kortom, voor ieder wat wils!

We zijn volop bezig om ons digitale magazine uit te breiden. Maar daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

/79/SenNetLife/Idee.jpgHeb je een grote interesse in een specifiek onderwerp? Heeft dat vakgebied geen geheimen meer voor jou? Wil je jouw expertise delen met onze 350.000 lezers? Wil je dit op vrijwillige basis doen? Grijp dan nu je kans!

De start van een leuke uitdaging

Word de nieuwe vakspecialist van ons digitale SenNet Magazine en deel zo je expertise met onze 350.000 lezers!De uitdaging van SenNet Magazine is om tweewekelijks een kwaliteitsvol online magazine uit te brengen, met een tiental boeiende, heldere en diepgaande artikels. Deze artikels worden tot stand gebracht door onze specialisten, die schrijven over nieuwtjes binnen hun vakgebied en alles wat onze lezers interesseert. Stuk voor stuk artikels die op een bepaalde manier blijven hangen ...

Naast de nodige vakkennis moet je daarnaast wel over een voldoende vlotte pen beschikken. Uiteraard helpt onze redactie je daar een handje bij, maar een goede basis is wel een must.

/79/SenNetLife/Team.jpgWil jij onze redactie versterken?

Ben je specialist? Of ken je een expert in een bepaald vakgebied? Of werk je voor een bedrijf? Lever je betrouwbare en onafhankelijke informatie? Wil je jouw kennis en expertise graag delen in ons online Magazine? Beschik je over een voldoende vlotte pen? Wil je op gerichte tijdstippen een artikel schrijven?

Stel je dan nu kandidaat! Wat moet je doen?

/79/SenNetLife/Mail.jpgStuur ons een mail op redactie@sennetmagazine.be, waarin je jezelf en je vakgebied kort voorstelt. Vertel ons over welke onderwerpen jij graag zou willen schrijven en motiveer kort waarom je graag voor ons digitale magazine wil schrijven. Voeg er liefst ook een voorbeeldartikel bij.

Al onze artikels blijven bovendien blijvend op onze website staan. Je vindt ze terug op www.sennetmagazine.be.  

/79/SenNetLife/VS.jpg   /79/SenNetLife/Typen.jpg

2 reacties

lauwens
Sien ik wil deel uitmaken van je nieuwsbrief!!!
20/04/15 13:09 REAGEER
goensd
Ik zit mij af te vragen in welke zin u de site wilt laten evolueren??Ik ken bvb veel van pc hardware,satelliet hardware en software(hoe u zelf een CI-cam programmeerd en dus naar betaal tv kan kijken).Waarom komt het seniorennet niet met een politieke input in de vlaamse en federale politiek zonder daarbij partijdig te zijn?
22/04/15 00:17 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels