Deel via

Hartelijk welkom bij de mailgroep Reizen van SeniorenNet!

May 2015
De zomervakantie staat voor de deur! Ook jij hebt vast al de reiskriebels te pakken. Weet je niet waar naartoe te gaan? Wil je eens iets nieuws? Wil je een beroep doen op tips en advies van gelijkgestemde reiszielen? Dan ben je bij de mailgroep Reizen van SeniorenNet aan het goede adres! Ontdek hier wie ze zijn, wat ze doen en hoe je lid kan worden!

/80/SenNetLife/Bloemen.jpgWie zijn we?

De mailgroep Reizen van SeniorenNet is een actieve groep die houdt van reizen in binnen- en buitenland. Reizen zit in hun bloed en binnen hun mailgroep laten ze iedereen hiervan genieten! Al bijna 10 jaar organiseren ze uitstappen en reizen naar alle uithoeken van de wereld.

De mailgroep Reizen organiseert jaarlijks uitstappen en reizen naar alle uithoeken van de wereld!Deze mailgroep wordt door mentor Gretl in goede banen geleid. Zij zorgt voor de goede werking van de groep en bespreekt komende activiteiten met de leden. Ook als lid van de groep mag je uiteraard voorstellen voor uitstappen doen.

Wat doen we?

/80/SenNetLife/Begijn2.jpgDe mailgroep Reizen organiseert bijna elke maand een daguitstap, waar elk lid vrijblijvend aan kan deelnemen. Het is altijd een goed georganiseerde uitstap, naar een locatie die vlot bereikbaar is met het openbaar vervoer of uitzonderlijk met een ingelegde bus. Via mail ontvang je steeds de nodige informatie om deel te nemen. 

Met de maandelijkse daguitstappen trachten ze het leerzame aan het aangename te koppelen. Een stadsbezoek bestaat uit een volledig uitgewerkt programma met gidsbegeleiding, maar er hoort ook een lekker middagmaal bij en na het culturele gedeelte een leuke babbel op een terrasje!

/80/SenNetLife/Zee.jpgZe gaan ook samen naar musicals, Cirque du Soleil, bezoek aan tuinen, tentoonstellingen … en dit steevast aan de voordeligste groepstarieven.

Toptips!

Via mail wisselen we reistips en reiservaringen met elkaar uit. Veel leden plaatsen ook foto’s en verslagen over hun vakantie. Het reisaanbod is erg gevarieerd: van reizen met de fiets, de camper, het vliegtuig, de bus, tot cruises, wandelvakanties en citytrips. Voor elk wat wils dus!
Deze maand hebben ze al genoten van een daguitstap naar Rotterdam en een 2-daags tripje naar de Westhoek.

Wat staat er nog op het programma?

Onder andere Madeira, Spanje, Portugal en Kroatië hebben ze eerder al als groepsreis gedaan. Hun jaarlijkse wintervakantie naar Elbigenalp in Tirol is ondertussen uitgegroeid tot een klassieker. Ook dit voorjaar was het weer een schot in de roos.

/80/SenNetLife/Bergen.jpgDat bewijst slechts één van de vele positieve reacties:

Wij hebben genoten van de prachtige reis naar Elbigenalp. Het was voor ons een eerste kennismaking, zowel op vlak van het gezelschap als van het mooie Elbigenalp, waar we zeer hartelijk ontvangen werden in Hotel Stern. De zeer verzorgde kamers, alsook het lekkere eten, verdienen een dikke pluim. Kortom een zeer geslaagde vakantie in het mooie Lechtal, die absoluut voor herhaling vatbaar is. Dank voor de vele verslagen en ook aan de personen die foto’s gepost hebben. Een reis met SeniorenNet met Gretl is altijd een voltreffer!

De fijne herinneringen aan uitstappen of reizen met onze groep blijken onvergetelijk en inderdaad, vrienden blijf je voor het leven!

Deze zomer ...

Deze zomer gaan we van 2 tot 9 augustus naar Elbigenalp in Tirol. Er is nog plaats voor jou! Dit jaar gaan we met Violetacars uit Sint-Joris-Winge (reisvergunning C3159) voor de eerste keer in de zomer naar Elbigenalp en wel van zondag 2 augustus tot en met 9 augustus. Het Lechtal is één van de mooiste natuurlijke wandelparadijzen van Oostenrijk. Het volledige dal is dan ook door Europa als natuurpark erkend. We verblijven er in Hotel /80/SenNetLife/Hotel2.jpgStern, waar je lekker in watten gelegd wordt. Beslist een echte aanrader! Wil je meer info over deze toffe reis met een aangenaam gezelschap en aangepast aan ieders mogelijkheid? Mail dan als de bliksem naar: gretl@seniorennet.be

Wij hopen jullie, als lid te mogen verwelkomen. Misschien leren we elkaar wel beter kennen, deze zomer, in Oostenrijk?

Tot reis! 
Gretl en team

/80/SenNetLife/Rivier.jpg  /80/SenNetLife/Kroatië.jpg

Geïnteresseerd om ons te leren kennen?

Schrijf je dan gratis in door hier te klikken.

Lukt het niet om in te schrijven? Geen nood! Stuur dan een mailtje naar de mentor van de mailgroep Reizen, Gretl (gretl@seniorennet.be). Zij helpt je graag verder.

/80/SenNetLife/Fjord.jpg  /80/SenNetLife/Hotel.jpg

2 reacties

fridaeveraert
zoek logeerplaats in spanje tennerife [adege]20dec;15jan16
alleen verblijf
13/05/15 17:36 REAGEER
CéVé
Rina (65) en ik (70) willen half september een drieweekse rondreis maken in Nepal met chauffeur.
Wij zijn op zoek naar een koppel dat ook van reizen en van gezelschap houdt om deze reis mee te maken. Wij hebben al een aantal reizen gemaakt maar altijd in groep (China, Zuid Afrika, Indonesië,
Tanzania....)
Wij zien graag veel maar zijn niet echt van het sportieve type. Rafting en bergbeklimmen zit er niet in.
Wil je meer weten, stuur dan een mailtje naar ceveke2401@gmail.com
5/02/19 19:00 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels