Deel via

10 redenen om naar Rotterdam te gaan!

April 2015
The New York Times heeft Rotterdam uitgeroepen als ‘Place to visit’. Dat is niet meer dan terecht! Deze bruisende stad heeft voor iedereen wel wat te bieden. Van culinaire, tot culturele, panoramische en natuurlijke hoogstandjes! SenNet Magazine zet alvast 10 redenen op een rijtje waarom ook jij Rotterdam vast en zeker moet ontdekken.

De SenNet knalaanbieding

  • 3 dagen, 2 nachten Rotterdam
  • Met ontbijt en diner
  • In NH hip en upcominghotel
  • In hartje stad
  • € 79 p.p. i.p.v. € 158

Hotel NH Atlanta Rotterdam

Hotel NH Atlanta Rotterdam

Waarom kies je voor een verblijf in dit viersterrenhotel? Inderdaad, voor het vriendelijke onthaal, de gastvrije medewerkers, die steeds met de glimlach voor je klaar staan, en het uiterst uitgebreide ontbijtbuffet!

Hotel NH Atlanta Rotterdam

De stijlvolle standaardkamers van minimaal 20 m² zijn gedecoreerd met warme kleuren en hebben vloerbedekking, een eigentijdse inrichting en talloze extra voorzieningen, zoals WiFi, satelliet tv, een kluis, minibar en persoonlijke koffie- en theefaciliteiten.

Hotel NH Atlanta Rotterdam

Het hotel ademt een authentieke sfeer uit met prachtige marmeren vloeren en imposante kroonluchters.

De sfeervolle lobby van het hotel geeft toegang tot de gezellige bar/brasserie 'Atlanta', waar je terecht kunt voor een heerlijk aperitief, een leuk gesprek of verfijnde Franse gerechten.

Tevens kan je genieten van een drankje in de warme en sfeervolle coffee-lounge.

Hotel NH Atlanta Rotterdam

Plaats

Gelegen in het hartje van de bruisende havenstad vind je het viersterrenhotel NH Atlanta Rotterdam in art-decostijl. De uitstekende ligging, in het stadscentrum naast de winkelstraten, is een voltreffer.

Erasmusbrug

Arrangement aan € 79 p.p. i.p.v. € 158

  • 3 dagen/2 nachten in een tweepersoonskamer
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x welkomstdrankje
  • 1x 3-gangen diner (excl. dranken)
  • Gratis WiFi
  • Excl. toeristenbelasting
  • Een Gratis MyHotelCard (normale prijs € 89,50)

Reserveren vóór 30/06/2015, te verblijven tot 31/12/2015.

Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer: € 158 per kamer.

Excl. reserveringskosten: € 15.

Hotel NH Atlanta Rotterdam

Hoe reserveren?

Via onderstaande Nu reserveren!’-knop word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kan je een datum kiezen. Daarna voer je de promocode - SN15AMM - in, om te genieten van deze uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement.

Erasmusbrug

Je betaalt op de MyHotelCard-website via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer.

Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer.

Ter plaatse betaal je enkel nog de bijkomende kosten, bijvoorbeeld dranken, die niet in het arrangement inbegrepen zijn.

Nu reserveren!’

Hotel NH Atlanta Rotterdam

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 31/12/2015.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservatie en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website nadat je op ‘Nu reserveren’ klikt.
  • Te gebruiken promocode: SN15AM.
  • Je betaalt € 15 reservatiekosten per kamer bij het boeken van je arrangement.
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Inchecken vanaf 15.00 uur - Uitchecken voor 12 uur.
  • Maximum 2 volwassenen per kamer.
  • Eenpersoonstoeslag 100%.
  • Het hotel is rolstoeltoegankelijk.
  • Huisdieren niet toegestaan.
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Hotel NH Atlanta Rotterdam

Voor alle vragen dien je de klantendienst van MyHotelCard te contacteren (050 278765 – support@myhotelcard.be)

Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299

Rotterdam is de moeite waard! 10 tips!

Er is, ongeacht de tijd van het jaar, altijd wat te doen, te zien en te beleven in Rotterdam. De stad bruist dan ook van het leven! Alvast 10 redenen om dat te bewijzen:

Shopping

De diversiteit aan winkels is werkelijk fascinerend. In het centrum vind je de brede winkelstraten met grote warenhuizen en bekende modehuizen. Je zal verrast worden door unieke winkels, boetieks en speciaalzaken. Tijdens een dagje winkelen, kan je De Witte de Withstraat zeker niet aan je voorbij laten gaan. Deze straat staat bekend om haar artistieke, multiculturele en dynamische karakter. Hier heerst een trendy sfeer.

Winkelstraat

Hotel New York en cultuur

Het hotel in het voormalig hoofdkantoor van de Holland Amerika Line is al jaren een klassieker op de Wilhelminapier. In het gebouw, in jugendstil of art nouveau, zitten, naast het hotel, ook de barbiers of kappers van de New York Barbershop.

Meer cultuur opsnuiven? Bezoek dan het museum Boijmans Van Beuningen. Hier vind je Nederlandse en Europese topstukken, die een overzicht geven van de vroege middeleeuwen tot de 21ste eeuw: Rembrandt, Van Bosch, Van Gogh en Dali.

Hotel New York

Het icoon van Rotterdam

De 800 meter lange Erasmusbrug is zonder twijfel hét icoon van Rotterdam! De brug vormt de verbinding tussen het noordelijke en zuidelijke deel van Rotterdam en is daarmee onmisbaar voor deze stad.

Bonustip: ga eens met de watertaxi, in plaats van over de Erasmusbrug.

Erasmusbrug

De grootste haven van Europa

Rotterdam heeft de grootste haven van Europa, die doorloopt in kronkelende grachten door de stad. Er worden vele rondvaarten aangeboden die je de prachtige stad laten zien en kennis laten maken met de grootste haven van Europa. Zo kan je Rotterdam vanuit een heel ander perspectief, namelijk vanaf het water, beleven!

Rondvaart

De Euromast

Bijna elke grote stad heeft een uniek en hoog uitkijkpunt. Voor Rotterdam is dit zonder twijfel de Euromast. Deze mast is maar liefst 186 meter hoog! Er is bovendien een 180 graden observatiemogelijkheid en je kan meer dan 30 kilometer ver zien bij helder weer. Zo krijg je een uniek uitzicht over de bruisende stad.

Euromast

Culinair genieten

Uit eten in Rotterdam? Culinair is alles mogelijk in deze stad. Er is veel variatie in het aanbod van restaurants en de omgeving waar de restaurants zich bevinden. Je hebt de keuze uit veel verschillende wijken en elke wijk staat bekend om zijn geheel eigen karakter. Voor ieder wat wils, zowel qua keuken, prijsklasse als ambiance. Bistro Du Bac, Posse Espressobar, Las Palmas, Obba, Deli Bird en Buro e Salvia, één voor één het proberen waard.

Skyline

Markt en cultuur: hand in hand

Rotterdam heeft de nieuwe blikvanger van Nederland: de Markthal. Het is heerlijk vertoeven in de Markthal. Zo telt de hal meer dan 100 vers units. Je kan er verse groenten, fruit en vlees kopen of gewoon al je zintuigen de kost geven.

Het gebouw heeft een uniek ontwerp en een unieke vorm. Als je van kunst en architectuur houdt, is de Markthal een perfecte bestemming!

Fietsen

Parken en rust

Even bijkomen van het levendige karakter van Rotterdam? Dat kan in een aantal mooie parken die Rotterdam te bieden heeft. ‘Het Park’ is het bekendste en bevindt zich direct onder de Euromast. Een schitterend park met prachtige bomen, standbeelden, een fontein en het eerste Nederlandse restaurant met 3 Michelinsterren, Parkheuvel.

Centraal Station Rotterdam

Een gezellig nachtleven

Rotterdam staat ook bekend om haar bruisende nachtleven. In en rondom het centrum van de stad zijn er veel leuke uitgaansgelegenheden en is het altijd gezellig druk. Ook bij de Oude Haven en de Witte de Withstraat zijn tientallen cafés, restaurants en discotheken te vinden, die van Rotterdam de perfecte uitgaansstad maken!

Erasmusbrug

Festivals

Ook heeft Rotterdam befaamde jaarlijks terugkerende festivals, zoals North Sea Jazz Festival, Metropolis Festival en het International Film Festival.

Kubuswoningen

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels