Deel via

10 redenen om naar de Elzas te gaan

July 2015
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in de Elzas haalt? SenNet zet speciaal voor jou 10 redenen op een rijtje waarom je naar de Elzas moet gaan. Het is een van de charmantste regio’s van Frankrijk. Logeer nu 2 nachten in een fijn hotel met ontbijt en diner dankzij deze knalaanbieding van SenNet Magazine. Neem hier een kijkje!

SenNet Magazine knalaanbieding

  • 3 dagen, 2 nachten Elzas
  • Mét ontbijt en diner
  • In een charmant hotel in de prachtige natuur
  • € 69,50 p.p. i.p.v. € 144

Elzas

Hôtel des Vosges

Een aangenaam en ontspannend verblijf in een charmant hotel met een onberispelijke service. Cetraal gelegen in de mooie Elzas regio op 6 km van Obernai, aan de voet van de Mont Sainte Odile. De eigenaars en het voltallige personeel kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Het is een ideale locatie om de weg van de wijnen en de wijngaarden te verkennen. De kamers zijn voorzien van alle comfort en werden op moderne en warme wijze ingericht. Chef-kok Nadia Bennaï stelt je een smakelijk menu voor, met diverse culinaire hoogstandjes.

Elzas

Plaats

Hôtel des Vosges is gelegen op de wijnroute, in Klingenthal en biedt je een relaxerend verblijf op een ideale plek. Ontdek de rijkdom van de wijnregio van de Elzas en laat je verleiden door de regionale gastronomie.

Nadia Bennaï

Arrangement aan € 69,50 p.p. i.p.v. € 144

  • 3 dagen/2 nachten in een tweepersoonskamer Satin
  • 2 x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x driegangendiner (exclusief dranken)
  • Gratis toegang tot zwembad, sauna en hamam
  • Gratis parking
  • Gratis Wifi
  • Btw en diensten inbegrepen

Elzas

Reserveren vóór 10/08/2015, te verblijven tot 30/09/2015 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 139 per kamer.

Exclusief reserveringskosten € 15.

Elzas

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kan je een datum kiezen.

Daarna voer je de promocode - SN15AMM - in om te genieten van de uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement.

Elzas

Je betaalt op de MyHotelCard-website een voorschot en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je het restant en de bijkomende kosten van bijvoorbeeld dranken. Deze zijn niet bij het arrangement inbegrepen.

Nu reserveren!

Elzas

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 30/09/2015.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservatie en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website nadat je op ‘Nu reserveren’ klikt.
  • Te gebruiken promocode: SN15AMM.
  • Je betaalt € 15 reservatiekosten per kamer bij het boeken van je arrangement.
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Inchecken vanaf 15.00 uur - Uitchecken voor 12.00 uur.
  • Maximum 2 volwassenen per kamer.
  • Eenpersoonstoeslag 100%.
  • Huisdieren toegestaan.
  • Het aanbod valt niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Elzas

Voor alle vragen dien je de klantendienst van MyHotelCard te contacteren (050 278765 – support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299.

Elzas

Elzas

De Elzas is de moeite waard!

Optimaal genieten tijdens je verblijf in de Elzas doe je zo! Waarom moet je deze prachtige streek absoluut verkennen? Dit zijn alvast 10 redenen.

  1. De ligging

    Na amper enkele uurtjes rijd je de streek van de Elzas al binnen. De Elzas ligt in het noordoosten van Frankrijk en grenst aan Zwitserland en Duitsland. Ga hier en daar van de autosnelweg af en neem de tijd om te genieten. Dankzij haar ligging, een regio met een microklimaat doordat het tussen de bergen van het Zwarte Woud en de Vogezen ligt, beschikt de Elzas over een erg gevarieerde natuur.

    Elzas
  2. De prachtige natuur

    Het natuurlijk erfgoed van de Elzas wordt in 21 natuurreservaten beschermd. Het landschap bestaat uit beboste hellingen, bergen, glooiende vlakten, kronkelende rivieren, spiegelende meren en watervallen. Daardoor heeft de streek veel te bieden voor een echte vakantie in de natuur.

    Elzas
  3. De lekkerste wijnen

    De Elzas is een van de meest dynamische en welvarende streken van Frankrijk. Dat hebben ze voornamelijk te danken aan de wijnboeren. Er worden vooral witte wijnen, gaande van Pinot tot de ‘Grands Blancs’, gemaakt. De druivensoorten in de Elzas zijn de volgende: Pinot Blanc, Gris en Noir - Riesling - Muscat - Sylvaner en Gewürztraminer. Deze wijnen passen uitstekend bij de regionale gerechten.

    Elzas
  4. Straatsburg: het hart van Europa

    Het Grande Ile, een sieraad dat deel uitmaakt van het werelderfgoed van UNESCO, is op zich de reis al waard. De imposante gotische kathedraal met de prachtige glasramen, de winkeltjes waarvan de oudste al uit de Middeleeuwen stammen en de vakwerkhuizen vormen een reis door de tijd.

    Straatsburg is daarnaast synoniem voor shopping. Zo vind je er galerijen die geheel aan verlekkerd winkelen zijn gewijd: de Place des Halles, de Arcades, l'Aubette en de Rive Etoile. Echte paradijzen op shoppinggebied!

    Straatsburg
  5. Colmar: een echt openluchtmuseum

    Begin je bezoek in La Petite Venise. Dit is een charmant doolhof van kleine grachten die je kan bevaren. Mis de gotische of Renaissance sieraden van de oude stad, zoals de Collégiale Saint-Martin, niet. Daar vind je in de zomer talloze gezellige terrasjes.

    Ook het Musée Unterlinden, met de beroemde retabel van Issenheim of de Neuf-Brisach, een van de twaalf vestingen van Vauban die deel uitmaken van het werelderfgoed van UNESCO, is zeker een bezoekje waard!

    Colmar
  6. Eten in de Elzas

    De streek is bekend voor zijn wijnen, maar ook om zijn rijke tafel gevuld met plaatselijke specialiteiten als munsterkaas, Baeckeoffe (stoofschotel) en Kougelhopf (traditioneel gebak). De Elzasser zuurkool is hét bekendste gerecht van de Elzas. Een eenvoudig, maar heerlijk gerecht van speciaal bereide zuurkool met aardappel, spek, worst en casselerrib.

    Elzas
  7. Fietsen tussen de wijnvelden

    In de Elzas vind je meer dan 2000 kilometer fietsroutes. Zo heb je onder meer de specifieke wijnroute. Deze kronkelt 180 kilometer lang door maar liefst 70 wijndorpjes tussen Marlenheim, bij Straatsburg, en Thann, bij Mulhouse. De routes zijn duidelijk aangegeven. Met de auto naar een startplaats en onderweg een fiets huren? Het kan allemaal! Wil je de route ergens afbreken? Dan neem je de trein terug en gaat je fiets gratis mee.

    Elzas
  8. Pretpark Le Petit Prince

    Het op het bekende boek Le Petit Prince van Antoine de Saint-Exupéry gebaseerde park is het eerste luchtpark ter wereld. Het nieuwe park telt 31 attracties die groot en klein uitnodigen om te vliegen en te reizen van de ene naar de andere planeet.

    Elzas
  9. De wijnoogst

    Weldra is er de druivenoogst. Die begint eind augustus/begin september voor de crémant en vanaf half september voor de overige druivensoorten. Tijdens de druivenoogst worden langs de wijnroute dorpsfeesten, beurzen en proeverijen georganiseerd. Hét uitgelezen moment dus om de Elzas te bezoeken.

    Elzas
  10. Hôtel des Vosges

    Het charmante hôtel des Vosges is gelegen midden in het groen, aan de voet van de Mont Saint Odile. Het hotel beschikt over een sauna, jacuzzi en een overdekt zwembad. Je kan er bovendien genieten van heerlijke traditionele en regionale gerechten in het restaurant Le Table de Nadia.

    Elzas

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels