Deel via

10 redenen om naar Twente te gaan!

August 2015
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Twente haalt? SenNet zet voor jou 10 redenen op een rij waarom je naar Twente, een van de groenste regio’s van Nederland, moet gaan. Zeker als je 2 nachten kan logeren in een fijn Resorthotel nabij de levendige stad Enschede en dichtbij de Duitse grens. Daarvoor krijg je van SenNet Magazine een knalaanbieding!

De SenNet Magazine knalaanbieding

  • 3 dagen/2 nachten Twente
  • mét ontbijt en een diner
  • in een charmant hotel in de prachtige natuur.
  • € 89 p.p. i.p.v. € 139

Resort Bad Boekelo

Resort Bad Boekelo

De mooi ingerichte kamers zijn voorzien van een balkon of terras. Daarnaast zijn er een televisie, telefoon, radio, broekpers, bureau en badkamer met bad of douche, haardroger en toiletartikelen aanwezig. In de sfeervolle lounge kan je lekker wegzakken in één van de comfortabele fauteuils en loungebanken met een boek en een goed glas wijn. Ook kan je er genieten van een lekkere lunch of snack. In Restaurant Moods geniet je van de culinaire aspiraties van de chef-kok. De regelmatig wisselende menukaart biedt zowel gerechten uit de streek, als internationaal bekende gerechten. De wijnkaart biedt heerlijke internationale wijnen tegen eerlijke prijzen. In de zomer heeft het buitenterras een heerlijk zonnig, doch beschut uitzicht op het domein.

Restaurant Moods

Op en rondom het 23ha grote landgoed kunnen naar wens allerlei soorten outdoor activiteiten gedaan worden. Het hotelteam adviseert je graag over de diverse mogelijkheden. Het hotel heeft ook een Beauty & Wellness Center. Ruim 500m² wellness faciliteiten staan tot jouw beschikking: gescheiden saunafaciliteiten met Turks stoombad, voetbad en dompelbad voor dames en heren. Of laat je lekker verwennen met allerhande beauty- en verwenbehandelingen.

Wellness Center Resort

Plaats

In de mooie regio van Twente is er het hele jaar door iets te doen en te zien. De vele wandel- en fietspaden gaan dwars door het mooie coulisselandschap, de Duitse grensstreek en schilderachtige, historische dorpjes. Overal zijn er gezellige winkeltjes en leuke terrassen te vinden. Maar ook de studentenstad Enschede is een aanrader, met zijn winkelstraten en gezellige terrassen, musea en multiculturele restaurants. Het is er heerlijk vertoeven. Twente moet je zelf ervaren. Je wordt gegarandeerd ‘fan’!

Resort Bad Boekelo

Arrangement aan € 89 p.p. in plaats van € 139

  • 3 dagen/2 nachten in een comfortkamer
  • 2 x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x driegangendiner du Chef op de dag van aankomst
  • Gratis fietshuur op de tweede dag
  • Gratis gebruik van wellness, zwembad en tennisbaan
  • Gratis parking
  • Gratis wifi
  • Btw en diensten inbegrepen
  • Inclusief toeristenbelasting

Reserveren vóór 03/09/2015, te verblijven tot 15/12/2015 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 178 per kamer. Exclusief reserveringskosten € 15.

Resort Bad Boekelo

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kan je een datum kiezen. Daarna voer je de promocode  -SN15AMM - in om te genieten van de uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement.

Je betaalt op de MyHotelCard-website een voorschot en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je het restant en de bijkomende kosten van bijvoorbeeld dranken, die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

‘Nu reserveren!’

Wellness Resort

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 15/12/2015.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservatie en betaling op de MyHotelCard-website, nadat je op ‘Nu reserveren’ klikt.
  • Te gebruiken promocode: SN15AMM.
  • Je betaalt € 15 reservatiekosten per kamer bij het boeken van je arrangement.
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Inchecken vanaf 15.00 uur - Uitchecken voor 11 uur.
  • Maximum 2 volwassenen per kamer.
  • Eenpersoonskamer: 20% korting = € 143 voor het arrangement. Reservering van een eenpersoonskamer is op te vragen via info@myhotelcard.be.
  • Huisdieren niet toegestaan.
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Wellness Resort

Voor al je vragen dien je de klantendienst van MyHotelCard te contacteren (050 278765 – support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299.

Wellness Resort

Twente is de moeite waard!

Optimaal genieten tijdens je verblijf in Twente, de fietsprovincie bij uitstek, doe je zo! Tien redenen waarom jij deze prachtige streek moet verkennen.

  1. Fietsen en wandelen in het landschap van Twente

    Hou je van fietsen en wandelen? Dan ben je in Twente op de juiste plek! Twente, ook wel de kop van Overijssel genoemd, staat bekend om zijn prachtige natuur en fantastische fietsroutes. Je vindt er ook fietsknooppunten, waarmee je eenvoudig je eigen fietsroute kan uitstippelen. De meeste hotels in Twente kennen de omgeving zeer goed, waardoor je er advies kan vragen over de mooiste fietsroutes in de omgeving.

     Twente

  2. Het zoutmuseum in Delden

    Het zoutmuseum vind je terug in het centrum van Delden, waar in 1886 in de tuinen van kasteel Twickel zout in de bodem werd aangetroffen. Het museum vertelt het hele verhaal over zout in al zijn facetten. Je ontdekt hier de zoutwinning vroeger en nu, zout en leven, de symboliek van zout en nog zoveel meer.

     Twente

  3. Shoppen in Enschede

    Enschede heeft een gezellig centrum, met als middelpunt de oude markt. Struin langs etalages en ontdek verscholen winkeltjes met een uniek aanbod. Om de markt heen liggen veel terrasjes, waar je tussen het winkelen door lekker wat kan eten en drinken. Ook heeft Enschede een groot overdekt winkelcentrum, waarbij je dus ook met slecht weer aangenaam kan winkelen.

     Enschede

  4. Roombeek Cultuurpark

    Hier geniet je van de meest uiteenlopende culturele activiteiten. Van middeleeuwse kunst tot cultureel erfgoed, van natuurlijke historie tot de meest vernieuwende kunstuitingen. De combinatie van bijzondere kunst en cultuur, met de architectonische kwaliteit van de wijk, maken een bezoekje tot een unieke ervaring.

     Twente

  5. Streekproducten en een Grolsch, geserveerd met de glimlach!

    Bier proeven bij de Koninklijke Grolsch, dan ontdek je alles over het bier. Neem deel aan de Brouwerij Tour, zodat je de Grolsch bieren kan proeven in de Grolsch cafés!

    In Twente kan je zonder twijfel ook culinair genieten in een klasserestaurant of een knus eetcafé. Breng een bezoekje aan een van de vele boerenbedrijven in de streek. De Twentse streekproducten zullen je verbazen, verrukken en doen verlangen naar meer!

     Twente

  6. Kasteel en landgoederen Twickel

    Kasteel Twickel ligt te midden van een prachtig landgoed van 4000 hectare. Vrijwel alle wegen en paden op het hele landgoed zijn opengesteld voor wandelaars. Het kasteel wordt omringd door tuinen die de tuinhistorie sinds de renaissance tonen. Op het landgoed bevinden zich ook zo’n honderdvijftig boerderijen en andere gebouwen. Cultuur en natuur gaan hier harmonieus samen!

     Twente

  7. Museum Twentse Welle

    In dit museum zie je waar de mens als ontdekker, onderzoeker en ontwerper toe in staat is en hoe de mensheid de wereld heeft veranderd en gaat veranderen. Hier beleef je ongetwijfeld een boeiende dag vol ontdekkingen. Je staat oog in oog met een mammoet, je ziet een vuurstenen bijl van duizenden jaren oud, maar ook een hightech apparaat voor het kweken van een kunstneus of je leert er wat een duif met een brandmelder te maken heeft ...

     Twente

  8. Wijngaard Hof van Twente

    Roelof en Ilse Visscher zijn in 2000 gestart met Wijngaard Hof van Twente. De wijngaard behoort met zijn 5,5 hectare grond tot één van de grootste wijngaarden van Nederland. Voor de productie van de rode-, witte- en roséwijnen worden druiven verbouwd die goed gedijen in het noordelijke klimaat. In september is het weer zo ver! Het Twents Wijnfestival vindt plaats met als afsluiter op zondag 27 september het jaarlijkse Twentewijnfeest!

     Twente

  9. Shortgolf Spielehof

    Even buiten het centrum van Boekelo vind je Short Golf Spielehof. Dit is een geweldige accommodatie in een rustieke omgeving, waar je het shortgolf kan beoefenen. Golfen op deze manier is voor iedereen mogelijk. Het spel wordt gespeeld op een kleine 18 holes golfbaan en is qua regels en etiquette gelijk aan de lange baan. Heerlijk en toegankelijk!

     Twente

  10. Resort Bad Boekelo

    Midden in Twente in een prachtig natuurgebied vind je een van de mooiste hotels van Nederland: Resort Bad Boekelo. Dit hotel heeft alles in huis voor een geslaagd(e) weekend, midweek of mini-vakantie!
    Zo beschikt het resort onder meer over een prachtige loungebar, een voortreffelijk restaurant, een overdekt zwembad met bijhorend peuterbad, all-weather tennisbanen, een bowlingbaan en Beauty & Wellness Center.

    Twente

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels