Deel via

Zomerreis naar Elbigenalp Tirol van SenNet mailgroep Reizen

August 2015
Van 2 tot 9 augustus trok de SenNet mailgroep Reizen naar jaarlijkse traditie richting het tirolerdorp Elbigenalp. Daar te midden van het Lechtal beleefde de groep opnieuw een onvergetelijke vakantie. Een pittoresk landschap, zalig hotel, lekker eten en leuke uitstappen, stuk voor stuk herinneringen om in te kaderen. Lees hier hun verslag en bekijk de foto’s. Wedden dat ook jij de reiskriebels te pakken krijgt?

Picobello in orde!

Toffe vakantie met prachtige uitstappen, lekker eten en geweldig reisgezelschap! Wat verlang je als alleenstaande senior van een groepsreis? Goed gezelschap, leeftijdsgenoten, betrouwbaar vervoer, een verzorgd hotel met lekker eten, drinken en animatie. Daar werd bij de reis van de mailgroep Reizen van SeniorenNet zeker aandacht aan geschonken.

De verplaatsing met Violettacars heen en terug naar Elbigenalp, alsook het vervoer ter plaatse, verliep uitstekend. De chauffeur was erg betrouwbaar en de bus heel comfortabel.

Tijdens de uitstappen kregen we steeds heel wat leuke informatie van onze mentor Greta, voor wie het Lechtal zeker niet onbekend is.

Tirol       Tirol

Zomer en winter

De omgeving in en rond Elbigenalp was erg rustig. In Hotel Stern konden we genieten van een heerlijke nachtrust in hun totaal vernieuwde kamers, van een zalige wellness en lekker eten. In de winter biedt het hotel ook de mogelijkheid tot skiën en langlaufen.

Bus, fiets, elektrische fiets, postbus, bergscooter, vervoer van uitbaters hotel … álles werd ingezet om ook de minder mobiele mensen van de uitstappen te laten genieten. Bovendien werden de uitstappen steeds aan het weer en de plaatselijke omstandigheden aangepast.

Had je zelf geen zin om kiekjes te nemen of te filmen? Geen nood! Heel wat mensen van de SenNet mailgroep Filmen of Fotografie waren verlekkerd op het prachtige landschap en deelden hun foto’s graag met de groep. Guido, de mentor van de SenNet mailgroep Filmen, en Ria zorgden ervoor dat al tijdens de reis de filmpjes te bekijken waren op de website van SeniorenNet. Bekijk ze hier: filmpje 1, filmpje 2, filmpje 3, filmpje 4.

Tirol                  Tirol

Welke uitstappen staan er nog op het programma?

Lekker eten, zomerse temperaturen en fantastische reisleiding en groep, niets dan tof! In de winter worden er nog talloze activiteiten door de mailgroep Reizen georganiseerd, waaronder nordic walking, een fakkel-en schnapstocht, een tiroleravond en een namiddag met taart. Voor elk wat wils dus!

 

Tirol       Tirol

Wil je volgend jaar mee naar Tirol?

In 2016 gaat de reis naar Elbigenalp door van 6 tot en met 13 maart. Voor meer informatie kan je steeds bij de mentor van de mailgroep Reizen, Greta, terecht. Je mag haar steeds een mailtje sturen op gretl@seniorennet.be.

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van de SenNet mailgroep Reizen? En wil je ook mee op uitstap? Dat kan! Schrijf je dan in bij de mailgroep reizen!

 Tirol      Tirol

Met senioren op stap naar Elbigenalp

Is zachtjes je deur sluiten

Om samen op stap te gaan

Tijd en zorgen vergeten

En vaststellen

Ik ben niet alleen

Afwezige wolken laten me toe

Te turen over de horizon

Zo wijd als mijn armen reiken kunnen

Ontspant er zich een hemel van weemoed

Dankbaar kijk ik terug op deze vakantie

Dat we samen hebben gedeeld

Laat alles zoals het nu is eindeloos duren

Nooit meer vergaan

En in die tijd van dit heden

Wil ik samen met u blijven staan

Marnix Dewaele

Tirol       Tirol

1 reactie

leneke
Het was een prachtige reis om nooit te vergeten,een aanrader leneke
1/09/15 09:01 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels