Deel via

Maak kennis met de mailgroep Sport!

September 2015
Ben jij een sportfanaat of sportbeoefenaar in hart en nieren? Dan vind je zeker je gading bij de SenNet mailgroep Sport. Daar kan je je passie voor sport delen met tientallen andere sporters. Ontdek hier wie ze zijn, wat ze doen en hoe je lid kan worden!

Als het kriebelt, moet je sporten!

/97/SenNetLife/RD1.jpgBen jij een liefhebber van sport? Of beoefen je zelf een sport? Of ken je iemand die gefascineerd is door sport? Dan kan je bij de SenNet mailgroep Sport terecht! Er waait volop een nieuwe wind door de mailgroep Sport. Door de constructieve sfeer in de groep voel je je er met je sporthart onmiddellijk thuis.

Binnen de mailgroep maak je nieuwe vrienden, kan je je kennis over sport delen, bijleren van andere leden, (sport)ervaringen uitwisselen, discussiëren over de voorbije wedstrijden of je favoriete sport en nog zoveel meer.

Waag een gratis gokje!

Deel je kennis over sport, waag een gokje of neem deel aan sportdiscussies met de sportastische leden van de mailgroep Sport! Je kan bij de mailgroep Sport over alle sporten je zegje doen. Van voetbal, basketbal en tennis, tot zwemmen, Formule 1 en atletiek. Daarnaast kan je gratis deelnemen aan verschillende pronostieken. Deze worden door de mentor en administrator van de groep georganiseerd. Er worden onder andere voor de Jupiler Pro league, Champions league en Europa league, Croky Cup en veldrijden pronostieken opgesteld. Voor 2016 komen wielrennen, tennis en het EK 2016 er nog bij! Zodra het speelrooster van de groep verschijnt, kan je een gokje wagen. Wie weet kom je aan het einde van het seizoen wel als winnaar uit de bus!

/97/SenNetLife/Zwemmen.jpg            /97/SenNetLife/Wielrennen.jpg

Schrijf je gratis in!

Wil je er graag bij horen? Twijfel niet en schrijf je in bij de SenNet mailgroep Sport! Inschrijven kan via deze link. Klik hier. Op die manier ontmoet je vele andere sportliefhebbers om je passie mee te delen!

Ben je al ingeschreven bij een andere SenNet mailgroep? Dan kan je je als volgt inschrijven: Log in op je mailgroep. Klik op ‘Inschrijven op (extra) mailgroepen’. Scrol door naar ‘Sport’ en klik op inschrijven. Nu ben je ook lid van de mailgroep Sport!

/97/SenNetLife/Tennis.jpg            /97/SenNetLife/Basket.jpg

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels