Deel via

10 redenen om naar De Veluwe te gaan!

September 2015
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf op de Veluwe haalt? We zetten voor jou 10 redenen op een rijtje waarom je naar de Veluwe, het mooiste natuurgebied van Nederland, dient te gaan. Zeker als je twee nachten kan logeren in een fijn hotel met ontbijt, een diner en gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten. Daarvoor krijg je van SenNet Magazine een knalaanbieding!

De SenNet Magazine knalaanbieding

  • 3 dagen, 2 nachten De Veluwe
  • Mét ontbijt, welkomstdrankje en een diner
  • Gratis gebruik van zwembad, sauna en fitness
  • In een veelzijdig en modern hotel in het groen
  • € 79,50 p.p. i.p.v. € 159

NH Sparrenhorst

NH Sparrenhorst

NH Sparrenhorst is een modern en veelzijdig viersterrenhotel gelegen tussen het Veluwse bos en het Veluwemeer, net buiten het centrum. Gelegen in de rustige en mooie omgeving van de Veluwe, is NH Sparrenhorst de perfecte uitvalsbasis voor wandel-, fiets- en outdooractiviteiten.
NH Sparrenhorst

De kamers zijn stijlvol ingericht met warme kleuren en bieden een balkon of terras, omringd door de rustgevende natuur van het Belvédèrebos. De badkamers zijn uitgerust met douche of bad-douchecombinatie, een föhn en toiletbenodigdheden. Voor je comfort zijn de kamers voorzien van individuele verwarming, een flatscreen-tv, klokradio, elektronische kluis, bureau, stoel en een telefoon met directe buitenlijn. Alle kamers hebben wifi en zijn niet-roken.
NH Sparrenhorst

In de ochtend wordt een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaargezet, waardoor je de dag optimaal kan starten. Restaurant OINC! serveert Franse en mediterrane gerechten op basis van zorgvuldig geselecteerde lokale en natuurlijke producten. Het Grand Café van het hotel is de centrale ontmoetingsplek en biedt je een prachtig terras in het bos. Dit is de ideale plek voor een ontspannend drankje, een heerlijke lunch of high tea. Na een ontspannende dag stop je bij de trendy Marilyn's bar om te ontspannen.

Geniet terwijl je hier bent van het wellnesscentrum van het hotel, met binnenzwembad, sauna, fitnesscenter en zonnebank.
NH Sparrenhorst

Plaats

Het centrum van Nunspeet ligt op slechts 10 minuten loopafstand. Bovendien kan je de steden Zwolle en Amersfoort en amusementsparken het Dolfinarium en Walibi World binnen 20 minuten bereiken. Je kan je wandeling door de prachtige bossen meteen vanuit NH Sparrenhorst beginnen, dat op slechts 1,5 km van een golfbaan ligt en van het meer- en recreatiegebied de Zandenplas.

De receptiemedewerkers voorzien je graag van wandel- en fietsroutes om de prachtige Veluwe te verkennen.
NH Sparrenhorst

Arrangement aan € 79,50 p.p. i.p.v. € 159

  • 3 dagen, 2 nachten in een tweepersoonskamer
  • Gratis welkomstdrankje
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 heerlijk driegangendiner (exclusief dranken)
  • Onbeperkt toegang tot het binnenzwembad, de sauna en het fitnesscenter
  • Korting op wellnessticket 'De Zwaluwhoeve': € 19,95 i.p.v. € 31,50 (entree op basis van beschikbaarheid. Enkel mogelijk in oktober en november)
  • Kinderen tot en met 2 jaar verblijven gratis
  • Gratis parking
  • Btw en diensten inbegrepen
  • Exclusief toeristenbelasting
NH Sparrenhorst

Reserveren vóór 15/10/2015, te verblijven tot 31/12/2015 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer = € 159 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 15.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kan je een datum kiezen. Daarna voer je de promocode - SN15AMM - in om te genieten van deze uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement.

Je betaalt op de MyHotelCard-website een voorschot en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je het resterende bedrag en nog de bijkomende kosten van bijvoorbeeld dranken, toeristenbelasting … die niet bij het arrangement inbegrepen zijn.

‘Nu reserveren!’

NH Sparrenhorst

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 31/12/2015.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservatie en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website nadat je op ‘Nu reserveren’ klikt.
  • Te gebruiken promocode: SN15AMM
  • Je betaalt € 15 reservatiekosten per kamer bij het boeken van je arrangement.
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Inchecken vanaf 15.00 uur - Uitchecken voor 12 uur.
  • Maximum 2 volwassenen + 1 babybedje per kamer.
  • Eenpersoonskamer: € 30 supplement = € 109,50 voor het arrangement. Reservering van een eenpersoonskamer is op te vragen via info@myhotelcard.be.
  • Huisdieren niet toegestaan.
  • Het aanbod valt niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Voor al je vragen dien je de klantendienst van Partners Promotions/MyHotelCard te contacteren (050 278765 - support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie: 7299.

De Veluwe is de moeite waard!

Deze prachtige streek is absoluut het verkennen waard. Optimaal genieten tijdens je verblijf in het mooiste natuurgebied van Nederland, doe je zo.

  1. Geniet van de prachtige natuur

    Rust, ruimte, stuifzand, prachtige bossen, wildsporen, uitgestrekte heidevelden, een herder met z'n schaapskudde, zacht stromende beken … Waar vind je dat nog? Uren rijden zonder een openbare weg over te steken. Uren ongestoord genieten van het steeds wisselende landschap. Dennen- en loofbossen, heidevelden en de voor deze omgeving zo kenmerkende zandverstuivingen.

    Veluwe

  2. Eindeloos fietsen en wandelen

    Trappend of stappend door de bossen, langs heidevelden, vennetjes en stuwwallen ontdek je de grootse natuur, maar valt je oog tegelijkertijd op elk detail. Dit is wellicht het mooiste fiets- en wandelgebied van Nederland. Laat je verrassen door de prachtige tuinen van een verscholen landgoed en sta in de ochtendschemer oog in oog met een koppel edelherten in het bos.

    Veluwe

  3. Het Nationale Park De Hoge Veluwe

    Het Nationale Park De Hoge Veluwe is gelegen tussen Arnhem, Ede en Apeldoorn. De ingangen van het Park bevinden zich in Hoenderloo, Otterlo en Schaarsbergen. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is de unieke nalatenschap van een van de meest markante echtparen uit de Nederlandse geschiedenis: Anton en Helene Kröller-Müller.

    Everzwijnenfamilie

  4. Kröller-Müller Museum en Beeldentuin

    In het Kröller-Müller Museum staat de unieke combinatie van kunst, natuur en architectuur garant voor een bijzondere ervaring. Met bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen bezit het museum de op een na grootste Van Gogh-verzameling ter wereld. Daarnaast bevat de collectie topstukken van moderne meesters als Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. Met meer dan 300.000 bezoekers per jaar behoort het Kröller-Müller Museum tot de best bezochte musea van Nederland.

    Kröller-Müller Museum

  5. Vincent van Gogh 2015

    Op 29 juli 2015 is het precies 125 jaar geleden dat Vincent van Gogh (1853-1890) overleed. Daarom zijn er dit jaar op verschillende plekken evenementen en exposities met als thema ‘125 Years of Inspiration’. Het Kröller-Müller Museum is het tweede huis van Vincent van Gogh.

    Van Gogh

  6. De hoogste attractiedichtheid van West-Europa

    De Veluwe is een attractie op zich, maar de talrijke attractieparken en musea versterken dit uiteraard nog meer. Aap eens een aap na in Apenheul, laat kinderen het leukste dagje uit beleven bij de Koningin Juliana Toren, ga de piraterij te lijf bij Schateiland Zeumeren of geniet van de waterpret van de dieren in het Dolfinarium. Je hebt dus keuze genoeg voor een gezellig dagje uit.

    Apenheul

  7. Genieten van wellness

    De Veluwe staat ook bekend om zijn vele Thermen. Geniet van een dag verwennerij in bijvoorbeeld de Zwaluwhoeve, gelegen midden in de mooie Veluwse natuur en onlangs volledig vernieuwd. Er zijn sauna’s en verschillende baden. De 50.000 m² tuin is een verademing om door te lopen, de prachtige natuur in combinatie met de fijne baden, het aangelegde strand en de boomgaard met drie barrelsauna’s geven je een gevoel van totale ontspanning. Het uitgebreide culinaire aanbod zorgt ervoor dat je op elk moment van de dag in de vier restaurants voor verschillende specialiteiten terechtkunt.

    Wellness

  8. Het Veluwemeer

    Bij de Veluwe denk je natuurlijk aan bos en heide, maar de Veluwe is ook water. Geniet van de pracht van het Veluwemeer. In Harderwijk kan je een bootje huren en varen op de randmeren (Veluwemeer en Wolderwijd). Of vaar eens mee met een originele Elburger, Spakenburger of Kamper botter en snuif de sfeer van de oude Zuiderzeevisserij op.

    Veluwemeer

  9. ‘The Big 5’ van de Veluwe

    Er zijn vijf grote dieren die je kan tegenkomen op de Veluwe. Natuurlijk op de eerste plaats het prachtige edelhert, dat in de herfst burlend de aandacht trekt. Daarnaast vind je er ook het wilde zwijn, de moeflon, de Schotse Hooglander en de Europese bizon. En nog vele andere dieren zoals de vos, de das, de eekhoorn …

    Hert

  10. Winkelen kan natuurlijk ook

    De Veluwe heeft een groot en gevarieerd winkelaanbod, met diverse moderne (overdekte) winkelcentra. Naast mode en streekproducten zijn er niet te vergeten ook sfeervolle kleine ‘snuffelwinkeltjes'. Dat alles vind je in Arnhem, Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk. Veel shoppingplezier!

    Apeldoorn

NH Sparrenhorst NH SparrenhorstNH Sparrenhorst

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels