Waar vandaan: Advies > Culinair

Ik zou graag een zelfgemaakte tartare saus maken hoe doe ik dit ?

Gebruik hiervoor ofwel zelf gemaakte mayonaise, bij voorkeur, ofwel commerciŽle mayonaise.

Voor 250 gram mayonaise het volgende toevoegen:

Een koffielepel Engelse saus : ( Worcestershire)

Eťn klein fijngesnipperd sjalotje

Een eetlepel fijngehakte kappertjes.

Een eetlepel fijngehakte peterselie

Ook andere kruiden zoals bieslook of dragon mogen gebruikt worden. Soms ook gehakte augurken .

De saus moet dezelfde dag gegeten worden. De kwaliteit gaat snel achteruit na 24 uur!

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.be.

Like ons op Facebook

Zoek binnen SeniorenNet:

Wolfenstein (49) uit Essen

Duimen omhoog voor het uitstekende werk en van de vele vrijwilligers bij de cursussen op SeniorenNet.

Meer over Wolfenstein :
  • Ambtenaar
  • 49 jaar
  • Bezoekt ons dagelijks
  • Getrouwd
  • 1 kind
  • Hobby's: fotografie

Poll

Probeer jij wel eens een ander merk dan je gewend bent?