Waar vandaan: Advies > Culinair

Rode biet invriezen.

Ik heb een overvloed aan rode bietjes. Kan ik deze nadat ze gekookt zijn en in schijfjes gesneden, invriezen om dan later te ontdooien en te gebruiken?

Rode biet kan je best eerst koken voor je ze invriest, in zijn geheel of in stukken. Je kan rode biet in stukken, schijven of staafjes snijden en invriezen in hun kookvocht. Maar het resultaat is nogal wisselend naargelang de soort bieten.

We raden aan om bieten te steriliseren of te bewaren in azijn.

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.be.

Like ons op Facebook

Zoek binnen SeniorenNet:

Annebelleke-anne Seeuws (48) uit Zwijnaarde-gent

Ik heb een blog op SeniorenNet. Ik vind het een gemakkelijke manier om een blog aan te maken. Erg gevarieerd... leuk om er in te surfen. Gemakkelijk om in je eigen blog te veranderen. En men heeft plaats en mogelijkheden genoeg om in de blog je eigen hoekje te maken. Je blog wordt door heel veel mensen bekeken, ook doordat het in Google of andere terug te vinden is! Ik vind het LEUK OM ER LID VAN TE ZIJN...DANK JE!

Meer over Annebelleke-anne Seeuws :
  • Kleuterbegeleidster in dagverblijf-stad gent
  • 48 jaar
  • Bezoekt ons meerdere keren per dag
  • Getrouwd
  • 2 kinderen
  • Hobby's: beren maken, handwerken-verzameling van torck-swan

Poll

Hoeveel auto's heb je thuis? (van jouw, partner, kinderen,... samengeteld die bij je thuis staan)