Waar vandaan: Advies > Culinair

Rode biet invriezen.

Ik heb een overvloed aan rode bietjes. Kan ik deze nadat ze gekookt zijn en in schijfjes gesneden, invriezen om dan later te ontdooien en te gebruiken?

Rode biet kan je best eerst koken voor je ze invriest, in zijn geheel of in stukken. Je kan rode biet in stukken, schijven of staafjes snijden en invriezen in hun kookvocht. Maar het resultaat is nogal wisselend naargelang de soort bieten.

We raden aan om bieten te steriliseren of te bewaren in azijn.

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.be.

Like ons op Facebook

Zoek binnen SeniorenNet:

Herman H. (53) uit Gent

SeniorenNet is vreselijk interessant. Een welkome doorbraak in internetland!

Meer over Herman H. :
  • Chef
  • 53 jaar
  • Bezoekt ons maandelijks
  • Getrouwd
  • 2 kinderen
  • Hobby's: foto & filmbewerking

Poll

Eet u roomijs?