Waar vandaan: Advies > Culinair

Rode biet invriezen.

Ik heb een overvloed aan rode bietjes. Kan ik deze nadat ze gekookt zijn en in schijfjes gesneden, invriezen om dan later te ontdooien en te gebruiken?

Rode biet kan je best eerst koken voor je ze invriest, in zijn geheel of in stukken. Je kan rode biet in stukken, schijven of staafjes snijden en invriezen in hun kookvocht. Maar het resultaat is nogal wisselend naargelang de soort bieten.

We raden aan om bieten te steriliseren of te bewaren in azijn.

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.be.

Like ons op Facebook

Zoek binnen SeniorenNet:

Motterken (54) uit Aalst

Mijn leven is volledig veranderd door SeniorenNet. Ik had pleinvrees en zat 13 jaar binnen. Dankzij de chat heb ik lieve vrienden leren kennen die me hééééél erg geholpen hebben. Echt hartelijk dank voor SeniorenNet.

Meer over Motterken :
  • Huismoeder
  • 54 jaar
  • Bezoekt ons meerdere keren per dag
  • Getrouwd
  • 2 kinderen

Poll

Investeer je in een goed slaapsysteem (combinatie matras, bedbodem en hoofdkussen)?