x

Beste SeniorenNet bezoeker, je kent ons al 14 jaar lang als de grootste website voor de 50-plusser in België. Bij ons werken slechts 9 mensen, maar we hebben wel 1,5 miljoen gebruikers. Onze kosten zijn echter wel dezelfde als van elke andere grote website: servers, elektriciteit, huur, software en personeel. Hoewel we inkomsten hebben van advertenties, is dit niet voldoende. We hangen af van donaties. Als iedereen die dit leest de prijs van een kop koffie zou doneren, kunnen we onafhankelijk en neutraal blijven. Als u SeniorenNet nuttig vindt, vragen we een minuut van uw tijd om het weer een jaar online te houden. Help ons alstublieft de fondsenwerving te vergeten en ons weer verder met SeniorenNet bezig te houden. Dank u wel!
€10   €20   €50   €75    €100   €250   €500   Anders: €

Waar vandaan: Advies > Culinair

Rode biet invriezen.

Ik heb een overvloed aan rode bietjes. Kan ik deze nadat ze gekookt zijn en in schijfjes gesneden, invriezen om dan later te ontdooien en te gebruiken?

Rode biet kan je best eerst koken voor je ze invriest, in zijn geheel of in stukken. Je kan rode biet in stukken, schijven of staafjes snijden en invriezen in hun kookvocht. Maar het resultaat is nogal wisselend naargelang de soort bieten.

We raden aan om bieten te steriliseren of te bewaren in azijn.

Meer vragen & advies >> Archief.



Vitelma :


Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?



Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.be.

Like ons op Facebook

Zoek binnen SeniorenNet:

Herman (48) uit Geel

Het is een zeer uiteenlopende website waarbij je alles vindt. Heel betrouwbaar en uitgebreid. Proficiat. 10/10 voor mij!

Meer over Herman :
  • Bediende
  • 48 jaar
  • Bezoekt ons dagelijks
  • Getrouwd
  • 2 kinderen
  • Hobby's: muziek, wandelen

Poll

Welke batterijen gebruik je?