Receptendatabank
Aubergine quiche
Vegetarisch | Keuken: Belgisch | Afdrukken |
Boodschappenlijstje
Voor 4 personen heb je nodig:
- Alpro soya Bakken en Braden
- een halve rode ui
- Vandemoortele Fondue- en grillolie
- rozemarijn
- 1/2 boterbladerdeegpak
- 1 stuk(s) aubergine
- 1 teentje(s) knoflook
- 3 stuk(s) eieren
- 25 gram parmezaanse kaas
- 50 gram yoghurt
- 100 gram spinazie
- 150 gram room
Voedingswaarde
Bereiding
Grill de in schijven gesneden aubergines met wat rozemarijn in de Fondue- en grillolie (*).
Meng de room met de yoghurt, eieren, knoflook, gehakte geblancheerde spinazie en de gefruite uiringen.
Smeer een ronde bakvorm in met Vandemoortele Culinaire en fonceer met de boterbladerdeegplak, werk af met de spinaziemengeling.
Leg er de gegrilde aubergineschijfjes op en bestrooi met geraspte parmesan. Bak op een rooster gedurende 20 min. bij 200 °C.
Extra / Tip
i.p.v. de Speciale olie voor Fondue en grill kan u Vandemoortele Culinaire gebruiken.Waardering
Reacties (0)
Bron recept: Lekker lichte seizoensgerechten. Voor meer recepten surf naar www.vandemoortele.be | 147412 keer gezien | 6 waarderingen
Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=168