Receptendatabank
Soep van gegrilde pompoen en koriander
45 min. | Keuken: Belgisch | Afdrukken |
Boodschappenlijstje
Voor 4 personen heb je nodig:
- peper en zout
- komijnpoeder
- 4 eetlepel(s) fijngehakte verse korianderblaadjes
- 4 eetlepel(s) Vandemoortele olie Culinaire
- 5 deciliter kippenbouillon
- 400 gram geschild pompoenvruchtvlees
Voedingswaarde
Bereiding
• Snijd het pompoenvruchtvlees in stukken en druppel er de olie over.
• Leg de pompoenstukken in een ovenschotel en plaats deze 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.
• Schep de pompoenstukken in een kookpot met de kippenbouillon en het komijnpoeder en laat 15 minuten verder garen.
• Mix de soep en breng op smaak met peper en zout.
• Laat de soep goed warm worden en roer er de koriander net voor het opdienen door.
Extra / Tip
Waardering
Reacties (0)
Bron recept: Copyright Standaard Uitgeverij . Receptuur en foto's Michel en Véronique De Meyer | 3408 keer gezien | 4 waarderingen
Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=350