Waar vandaan: Culinair > Recepten > Dipsaus met knoflook en peterselie

Receptendatabank

Dipsaus met knoflook en peterselie culinair

Cholesterolarm Keuken: Belgisch Afdrukken

Boodschappenlijstje

Voor 4 personen heb je nodig:

Voedingswaarde

1 portie = 1 el. / V 5,8 g / VV 0,6 g / EOV 2,9 g / MOV 2,3 g / chol 0 mg

Bereiding

Meng alle ingrediënten.

Waardering

culinair culinairculinair culinairculinairculinair culinairculinairculinairculinair culinairculinairculinairculinairculinair

Reacties (0)

Bron recept: Hartvriendelijk koken - Piet Huysentruyt. Voor meer recepten surf naar www.vitelma.be | 3444 keer gezien | 4 waarderingen

Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=72