Waar vandaan: Culinair > Recepten > Abrikozencompote met amandelen

Receptendatabank

Abrikozencompote met amandelen culinair

Caloriearm Keuken: Belgisch Afdrukken
Abrikozencompote met amandelen

Boodschappenlijstje

Voor 4 personen heb je nodig:

  • 1 eetlepel(s) Vitelma Finesse
  • 2 eetlepel(s) light frambozenconfituur
  • 4 eetlepel(s) magere plattekaas
  • 4 eetlepel(s) gebrande amandelschilfers
  • 500 gram verse abrikozen

Voedingswaarde

1 portie = 1/4 / kcal 163

Bereiding

Ontpit de abrikozen en stoof ze aan in wat vetstof tot een compote.

Laat de compote afkoelen in de koelkast.

Meng de plattekaas met de confituur.

Verdeel de koude compote over 4 glaasjes en schep er de confituurmengeling bovenop. Bestrooi met de amandelschilfers.

Waardering

culinair culinairculinair culinairculinairculinair culinairculinairculinairculinair culinairculinairculinairculinairculinair

Reacties (1)

Lekker!
Ik heb dit receptje thuis uitgebrobeerd en het is heel goed geslaagd!
Tine , ingegeven op 18 april 2007, 10:50

Bron recept: Hartvriendelijk koken - Piet Huysentruyt. Voor meer recepten surf naar www.vitelma.be | 35951 keer gezien | 16 waarderingen

Rechtstreekse link naar dit recept:
http://www.seniorennet.be/Pages/Culinair/detail.php?recept=36