Waar vandaan: Actueel >

Actueel - Wil je iets bijverdienen? Dat kan met SeniorenNet haar nieuwe project!

Archief

Kan je een extra inkomen gebruiken? Of wil je graag een extra reden hebben om onder de mensen te komen?
Dan is met het nieuwe project van SeniorenNet, "SenNet Mode", hét project waar je beslist naar moet komen luisteren!

Je kan €6.000 tot €26.000 bijverdienen!
Indien je met pensioen bent, is het ALTIJD toegelaten om bij te verdienen. Afhankelijk van je situatie kan dat bedrag erg aangenaam oplopen, met zelfs geen limiet indien je 65 jaar of ouder bent. Maar ook als je jonger bent, kan je minstens 6056 euro tot zelfs 26.596 euro bijverdienen, afhankelijk van je individuele situatie.

SenNet Mode: jij bent aan zet
Door middel van houseparty's, je eigen netwerk, vrienden of op een manier die je zelf kiest kan je prachtige armbanden, horloges, halskettingen, ringen en andere verkopen. Ook andere leuke kleine gadgets zijn mogelijk zoals een goede paraplu, iets leuks voor in de keuken, enz. Je kiest zelf je uren, je bent je eigen baas en je kiest zelf hoe vaak je het doet. Je kan deze bijverdienste dus perfect combineren met je huidige hobby's, (klein)kinderen, vakantie en genieten van het leven.

Geen risico's, geen investeringen. Enkel bijverdienen
Wij nemen het risico, niet jij. Wij kopen het materiaal aan en enkel wat je kan verkopen wordt aangerekend. Alles wat je niet verkocht krijgt moet je dus niet betalen en nemen we zonder problemen terug en vervangen het door andere collecties die misschien wel goed voor je aanslaan. Wij zorgen bovendien op regelmatige basis dat je collectie continu wijzigt zodat je altijd iets nieuws hebt dat anderen willen hebben. Jij hoeft je enkel te concentreren op een leuke manier bij te verdienen, wij doen de aankopen, risico's, onderhandelen met leveranciers en zoeken van collecties. Alles verloopt bovendien volledig officieel, je moet dus niet bang zijn voor problemen.

We starten nu nationaal!
Welke provincie je ook woont, je kan mee doen!  

Interesse?
Kom naar onze infosessie! We spreken af komende maandag 23 november om 13u30 in Ternat. We ontvangen je met gratis drankje en gebak en bespreken samen de mogelijkheden, samen met de voorstelling van de collectie. 
Interesse? Stuur snel een e-mailtje naar  sennetmode@seniorennet.be en geef je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd door. We sturen je dan de details met het adres (goed bereikbaar met de auto, gratis parkeerplaats, dicht bij treinstation en vlak aan bushalte). 



Enkele praktische antwoorden

Hoeveel mag ik nu exact bijverdienen?
In onderstaande tabel kan je het overzicht zien wat de limietbedragen zijn.


Ik ben met brugpensioen (ook SWT genoemd). Mag ik bijverdienen?
Ja, maar dit ligt complexer. Je ex-werkgever moet de bedrijfstoeslag blijven betalen, ook al ga je intussen zelf terug aan de slag, enkel het deel van uw werkloosheidsbijdrage ligt dit onder diverse voorwaarden verbonden. Je MAG altijd bijverdienen, je loopt echter het risico om je vergoeding te verliezen.
Je kan op deze pagina uitgebreide informatie lezen van de RVA betreffende het bijverdienen tijdens je SWT, waarbij je kan zien onder welke situatie je valt.



 

 

rss