Waar vandaan: Op zoek naar > Thuishulp & Zorg

Op Zoek Naar > Thuishulp & Zorg

Wilt u een traplift waar niemand iets van merkt?
Kies dan de onopvallende ONE van Coopman Comfortlift. Want onze nieuwe traplift ONE is onopvallend in meerdere opzichten. Eén buis, langs de binnen- of buitenbocht, voor smalle en steile trappen. Bovendien blijft uw trap exact hetzelfde beloopbaar en blijft uw trapleuning gewoon zitten. Gratis vrijblijvende offerte. Klik hier voor meer informatie!
E-mail: comfortlift@coopman.be of tel: 0800 20 950

Ter Bleuk: “Leven zoals thuis maar beter”
Nieuwe serviceflats - 4 woonpaviljoenen - centraal dienstenpaviljoen - aangepaste dienstverlening door jaren ervaring - wonen in de natuur met alle hedendaags comfort - kopen/huren/veilige investering(obligatie).
Bleukstraat 11 2820 Bonheiden.
E-mail: info@terbleuk.be of tel: 015/51.22.01

Gemakkelijk de trap op en af
Heb je een steile trap? Een smalle trap? Een wenteltrap? Dan kan je soms problemen hebben om de trap op en af te gaan. Reken daarom op een traplift van ThyssenKrupp Encasa. De traplift brengt je veilig en comfortabel naar elke verdieping in jouw huis. Want voor iedere trap, in ieder huis bieden we een unieke en praktische oplossing! Ontdek ons op www.tk-encasa.be

Kies vandaag waar u morgen wilt wonen!
Serviceresidentie ParkHof, het comfort en genot van een modern appartement met de voordelen van een service op maat. Dit is een uniek en innoverend concept van serviceappartementen bij Leuven. Obligatieformule: Alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen. Wenst u meer informatie over dit project? Maak dan nu een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij!
E-mail: info@vivisenior.be of tel: 016 581 581

Een instapbad of -douche kan je leven veranderen!
Instapbaden bvba, geleid door binnenhuisarchitect Jean-Marie Beyers, zorgt dat u met plezier kan genieten van een relaxerend bad of doouche. Deze instapbaden zijn dé oplossing bij uitstek wat betreft toegankelijkheid, comfort en veiligheid. Genieten van een heerlijk bad kan immers op elke leeftijd. Vraag gratis uw offerte aan.
E-mail: info@baignoires.be of tel: 0032 (0)2 534 66 10

Dezorgwinkel: “Omdat jouw Thuis onze Zorg is …“ Op www.dezorgwinkel.org kan u een uitzonderlijk gamma aan hulpmiddelen vinden die uw dagdagelijkse leven veel eenvoudiger maken. Van keukenhulpjes, hulpmiddelen voor meer veiligheid en comfort tot verzorgingsproducten en incontinentiemateriaal, … Bovendien wordt alles op een onopvallende manier en snel bij u thuis geleverd.
E-mail: info@dezorgwinkel.org

Solidariteit voor het Gezin is hét zorgbedrijf in Vlaanderen en Brussel. Thuisverpleging, gezinszorg, poetshulp (met en zonder dienstencheques) en kraamzorg maken deel uit van het aanbod maar ook oppashulp, kinderopvang, gezinsondersteuning, woonvormen voor ouderen en nog veel meer.
5500 medewerkers en 800 vrijwilligers staan voor u klaar!
E-mail: solidariteit@svhg.be of tel: 070 23 30 28

Comfortabel en veilig vervoer. Dé oplossing voor ieders mobiliteitsprobleem! Tel: 0477 24 68 78

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.be.

Like ons op Facebook

Zoek binnen SeniorenNet:

Annebelleke-anne Seeuws (48) uit Zwijnaarde-gent

Ik heb een blog op SeniorenNet. Ik vind het een gemakkelijke manier om een blog aan te maken. Erg gevarieerd... leuk om er in te surfen. Gemakkelijk om in je eigen blog te veranderen. En men heeft plaats en mogelijkheden genoeg om in de blog je eigen hoekje te maken. Je blog wordt door heel veel mensen bekeken, ook doordat het in Google of andere terug te vinden is! Ik vind het LEUK OM ER LID VAN TE ZIJN...DANK JE!

Meer over Annebelleke-anne Seeuws :
  • Kleuterbegeleidster in dagverblijf-stad gent
  • 48 jaar
  • Bezoekt ons meerdere keren per dag
  • Getrouwd
  • 2 kinderen
  • Hobby's: beren maken, handwerken-verzameling van torck-swan

Poll

Heb je een echte of een kunstkerstboom?