Waar vandaan: Op zoek naar > Thuishulp & Zorg

Op Zoek Naar > Thuishulp & Zorg

Ter Bleuk: “Leven zoals thuis maar beter”
Nieuwe serviceflats - 4 woonpaviljoenen - centraal dienstenpaviljoen - aangepaste dienstverlening door jaren ervaring - wonen in de natuur met alle hedendaags comfort - kopen/huren/veilige investering(obligatie).
Bleukstraat 11 2820 Bonheiden.
E-mail: info@terbleuk.be of tel: 015/51.22.01

Meer wooncomfort dankzij onze liften – Trapliften, huisliften
Dynamisch familiebedrijf met een hart voor service! Gratis offerte, snelle leveringstermijn. Servicegarantie voor heel België, 24u/24, 7d/7. U kan bij ons terecht voor gratis advies over premies/subsidies. Voor meer info, bel gratis: Tel: 0800/250 23

Melrose staat voor GEZELLIGHEID, COMFORT en WELZIJN.
U woont in een vernieuwende residentie met moderne en duurzame architectuur. U kan gebruik maken van het mooie binnenzwembad met jaccuzi, sauna en fitness... fitness. Door onze diensten, animatie en infrastructuur krijgt u een permanent ontspannen vakantiegevoel.
E-mail: leen.serviceflatsmelrose@telenet.be of tel: 03/294.14.40

De Nieuwe Kaai Suites: vijfsterren woonzorgcentrum voor senioren
Welkom in De Nieuwe Kaai Suites. Een woonzorgcentrum aan de jachthaven in Turnhout, waar u als resident zowel overdag als ’s nachts de zorgen krijgt die u nodig heeft. Waar u als persoon blijvend gewaardeerd wordt. Waar u kan genieten van uw vrijheid en gebruik kan maken van alle mogelijke comfort voor persoonlijke verzorging en ontspanning. En dit alles in een gezellige, luxueuze omgeving zoals thuis. www.denieuwekaai.be
E-mail: diana@denieuwekaai.be of tel: +32 (0)14 40 22 00

Gemakkelijk de trap op en af
Heb je een steile trap? Een smalle trap? Een wenteltrap? Dan kan je soms problemen hebben om de trap op en af te gaan. Reken daarom op een traplift van ThyssenKrupp Encasa. De traplift brengt je veilig en comfortabel naar elke verdieping in jouw huis. Want voor iedere trap, in ieder huis bieden we een unieke en praktische oplossing! Ontdek ons op www.tk-encasa.be

Kies vandaag waar u morgen wilt wonen!
Serviceresidentie ParkHof, het comfort en genot van een modern appartement met de voordelen van een service op maat. Dit is een uniek en innoverend concept van serviceappartementen bij Leuven. Obligatieformule: Alle voordelen van eigenaar te zijn, zonder de nadelen. Wenst u meer informatie over dit project? Maak dan nu een afspraak, wij maken graag tijd voor u vrij!
E-mail: info@vivisenior.be of tel: 016 581 581

Kijk je uit naar een flat met een adembenemend zicht?
Zeg je met plezier vaarwel aan het werk in de tuin, het herstel van de woning of al die trappen en wil je toch rustig en volop blijven genieten van de natuur, het water en de zon? Woon zorgeloos en onafhankelijk in onze stijlvolle residentie aan de Leie regio Kortrijk. Ontdek www.residentie-lago-maggiore.be
E-mail: lago.maggiore@skynet.be of tel: 0032 (0)479 30 6000

Een instapbad of -douche kan je leven veranderen!
Instapbaden bvba, geleid door binnenhuisarchitect Jean-Marie Beyers, zorgt dat u met plezier kan genieten van een relaxerend bad of doouche. Deze instapbaden zijn dé oplossing bij uitstek wat betreft toegankelijkheid, comfort en veiligheid. Genieten van een heerlijk bad kan immers op elke leeftijd. Vraag gratis uw offerte aan.
E-mail: info@baignoires.be of tel: 0032 (0)2 534 66 10

Zorgeloos mobiel blijven - trapliften, scooters, instapbaden.
Familiebedrijf met een hart voor service! Gratis offerte, snelle leveringstermijn. Servicegarantie voor heel België, 24u/24, 7d/7. U kan bij ons terecht voor gratis advies over premies/subsidies. Onze toonzaal is open op di-wo-do-vr van 10u tot 18u, en op zaterdag van 10u tot 16u. Voor informatie of demo:
E-mail: info@amcentrum.be of tel: 056 64 46 55

Niveka Thuiscomfort: Instapbaden, Badliften en Trapliften.
Niveka is een installatiefirma met een toonzaal die u s'avonds in de week of in het weekend kan bezoeken. Op die manier kan u alle soorten baden en badliften bekijken en testen. Zo kan u perfect kiezen wat voor u het beste is en bovendien zorgen wij voor de professionele installatie. Klik hier voor meer info.
E-mail: info@niveka.be of tel: 03 484 58 66

Dezorgwinkel: “Omdat jouw Thuis onze Zorg is …“ Op www.dezorgwinkel.org kan u een uitzonderlijk gamma aan hulpmiddelen vinden die uw dagdagelijkse leven veel eenvoudiger maken. Van keukenhulpjes, hulpmiddelen voor meer veiligheid en comfort tot verzorgingsproducten en incontinentiemateriaal, … Bovendien wordt alles op een onopvallende manier en snel bij u thuis geleverd.
E-mail: info@dezorgwinkel.org

Comcasa is dé online thuiszorgwinkel.
Op www.comcasa.be vindt u alle slimme hulpjes die uw comfort thuis verhogen.
Lichaamsverzorging - Incontinentiemateriaal - Baby en kids - Lig- en zitcomfort - Preventie en veiligheid. Altijd de goedkoopste en thuis geleverd, ga snel een kijkje nemen.
E-mail: info@comcasa.be of tel: 0479 07 31 46

DC-Plus biedt huishoudhulp, een strijkatelier en 12 Buurtstrijkpunten. Laureaat Diversiteitsprijs 2011. Klantentevredenheid 97%. Kantoren: Hasselt: 011/26 27 83 en Leopoldsburg: 011/72 90 27 Website: www.dcplus.be Speciale attentie voor nieuwe klanten.
E-mail: info@dcplus.be

Solidariteit voor het Gezin is hét zorgbedrijf in Vlaanderen en Brussel. Thuisverpleging, gezinszorg, poetshulp (met en zonder dienstencheques) en kraamzorg maken deel uit van het aanbod maar ook oppashulp, kinderopvang, gezinsondersteuning, woonvormen voor ouderen en nog veel meer.
5500 medewerkers en 800 vrijwilligers staan voor u klaar!
E-mail: solidariteit@svhg.be of tel: 070 23 30 28

Uw comfort, daar dragen we samen zorg voor.
Zorgbedrijf Antwerpen is de grootste speler in de Antwerpse zorgsector met 40 dienstencentra, een gamma thuisdiensten, 2600 serviceflats en 17 woonzorgcentra over heel Antwerpen.
Meer info over onze dienstverlening? www.zorgbedrijf.antwerpen.be
E-mail: klantendienst@zorgbedrijf.antwerpen.be of tel: 03 338 92 44

Plus Home Services zorgt voor de vrije tijd die iedereen denkt dat je hebt. Een proper huis, een gestreken hemd, … laat de kleinkinderen maar komen! 125 medewerkers helpen je verder vanuit meer dan 45 kantoren. www.plushomeservices.be – Bel gratis: 0800/20.500
E-mail: info@phservices.be of tel: 0800 20 500

Comfortabel en veilig vervoer. Dé oplossing voor ieders mobiliteitsprobleem! Tel: 0477 24 68 78

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.be.

Like ons op Facebook

Zoek binnen SeniorenNet:

Lenie (47)

Goede, duidelijke site. Fantastisch.

Meer over Lenie :
  • 47 jaar
  • Bezoekt ons dagelijks
  • Getrouwd
  • 2 kinderen
  • Hobby's: woordpuzzels, quiz, scrabble, gezelschapsspelen

Poll

Gebruikt u meettoestellen (bloeddruk, cholesterol,..) om uw gezondheid op te volgen?