Waar vandaan: Tips van bezoekers > Reistips (221)

Reistips ( 221 )

02-09-16


14231

belgie (shalet terry)

hier kan je rusten ,na een mooie fietstocht door de Limburgse Kempen slapen ,douchen, eten zeer goedkoop ,en genieten in de bossen, en nog veel meer ,ontspannen, het is hier zeer rustig, plaats voor drie personen ,tot dan terry
Tip ingestuurd door: Klik hier om terry. te e-mailen.

05-07-16


14216

Canada (Rondreis Canada Oostkust)

Zeker de moeite waard,zelfs voor mensen met licht andicap
Tip ingestuurd door: Klik hier om Beullens remi te e-mailen.

09-11-15


14158

Groot-Brittanie (Kent)

In samenwerking met Pasar en Okra, organiseert De Radijs op 20, 21 en 22 mei 2016 een meerdaagse reis naar de tuinen van Kent. Het voorstel van de touroperator is nu pas concreet en we moeten begin december reeds het aantal ingeschreven personen doorgeven. Daarom dit bericht. We reizen met een autocar en shuttle rechtstreeks van Oud-Heverlee naar Calais en verblijven in het Holiday Inn Hotel Rochester in halfpension, beginnend met het avondmaal op dag 1 en eindigend met ontbijt op dag 3. We zijn dus weg van vrijdag morgen tot zondag avond. Dag 1 bezoeken we Canterbury, Leeds Castle, nadien naar het hotel voor het diner. Dag 2 bezoeken we Tudeley, Penshurst Palace met zijn zeer oude tuinen. Chiddingstone met het bekende kasteel en tuin van Hendrik VIII. Diner en overnachting. Dag 3 bezoeken we Rye aan de kust met een wandeling langs St. Mary, the Mermaid Inn en de Ypres Tower. Dan volgt de meest romantische tuin van Engeland: Sissinghurst. Lichte wijzigingen in het programma zijn mogelijk. Nodige documenten: identiteitskaart; GB is niet schengen en zonder identiteitskaart kan je niet binnen. Europese ziekteverzekeringskaart. GB heeft nog steeds ponden en geen euro. De stekkers zijn niet dezelfde als bij ons (opladen GSM, fototoestel, enz…) De prijs per persoon bedraagt 360 euro. Single toeslag is 46 euro. In deze prijs is alles inbegrepen behalve de 2 middagmalen en drank. Inschrijven voor deze reis kan door storting van een voorschot van 100 euro per persoon op rekeningnummer van De Radijs BE74 8508 8653 2407 ten laatste op 1 december 2015. Voor eventuele vragen kan je terecht op tel 016/403237 (Rudi Eyckmans).
Tip ingestuurd door: Klik hier om Rudi Eyckmans te e-mailen.

25-01-13


13971

België (Provincie Luxemburg, Gaume, TORGNY)

Midden in het meest zuidenlijkste dorpje van België, Torgny, vindt u de charme en de rust voor een onvergetelijke vakantie ervaring. Er is geen tijd te verliezen ! Organiseer een gezellig samenzijn met vrienden of familie. Ontdek de charmante vakantiewoning Le Mont d'Or (van 2 tot 8 personen. Een verwarmd zwembad, grote tuin, adembenemende vergezichten maken van uw reis (200km van Brussel) een succes !
Tip ingestuurd door: Klik hier om maggy verlinden te e-mailen.

04-09-12


13943

Duitsland (kobern- Gondorf)

echte gastvrijheid bij adi in www.zur-kupferkanne.de
Tip ingestuurd door: Klik hier om Karel Vermeiren te e-mailen.

02-04-12


13898

Portugal (Campo Maior, Elvas, Alentejo)

www.campingosanjos.com kleine landelijke camping vlakbij Spanje Badajoz en op loopafstand van het plaatsje Campo Maior 1,5 km en 20 km van Elvas. Nl eigenaren mooi weidsuitzicht, rust natuur en cultuur. De eigenaresse heeft jaren in het toerisme gewerkt en laat u graag Campo Maior , Elvas zien en vertelt u veel over de omgeving eventuele wandel en fietsroutes,autoroutes zie ook haar blog hieronder voor een onbezorgde vakantie daar we ook de taal spreken en u met taalproblemen kunnnen helpen en advies geven http://campomaior-elvas-portugal.blogspot.pt/p/campo-maior_27.html
Tip ingestuurd door: Klik hier om Solange en Joris te e-mailen.

17-03-12


13893

Frankrijk (Gamal (dpt. Gard))

Nieuwe 2chambres d'hôtes/2 familiale gîtes vr 6/8 pers bij vlamingen. Heel ruim/goed ingericht/lekker. 15 m zwembad/ sauma/bbq.Top. www.mas lagrenouille verte.be
Tip ingestuurd door: Klik hier om isa te e-mailen.

12-12-11


13871

marokko (agadir)

Agadir is een mooie plek om de winter door te brengen 20 a 25 graden over dag, goedkoop en vriendelijk volk heb veel toerisme gezien die jaarlijks terug komen. heb zelf 3 flatjes daar wil ze verhuren aan seniorennetleden
Tip ingestuurd door: Klik hier om Vervliet chris te e-mailen.

25-03-11


13783

Italie (Rome)

Via www.fietseninrome.nl hebben we met de familie een heerlijke fietstocht gemaakt, het was een hele leuke en makkelijke manier van de stad verkennen.
Tip ingestuurd door: Klik hier om Laura Mulders te e-mailen.

30-01-11


13758

Bergwandeling (http://www.angelfire.com/ak2/intelligencerreport/scariest_path.html)

Adembenemende bergwandeling in Andalousië.
Tip ingestuurd door: Klik hier om PietjeKadul te e-mailen.

15-11-10


13730

Spanje (Costa Brava)

Hebben een zeer mooie plek gevonden aan de Costa Brava om te gaan wandelen. Wij zijn aan dit adres geraakt via een folder die wij op de wandeldagen in België hebben gevonden. Mensen die interesse hebben kunnen wij altijd de nodige gegevens doorspelen. Zij hadden prachtige en gedetaileerde wandelroutes opgemaakt met foto's waarbij het kleinste kind niet mis kan lopen. Zeker een aanrader voor wie Spanje eens op een andere manier wil ontdekken.
Tip ingestuurd door: Klik hier om ann schrooten te e-mailen.

25-10-10


13717

doorreizen verschillende landen (europa, afrika)

een collega van mij is begonnen aan een lange reis samen met haar vriend. Op haar blog http://tot-hier-en-verder-blogspot.com kan je haar reis volgen.
Tip ingestuurd door: Klik hier om juno te e-mailen.

16-06-10


4713

Turkije (Kusadasi)

een 5-tal jaar geleden was ik in Kemer, Turkije. Om het zachtjes uit te drukken ... ik vond het maar niks daar. Over het eten, hotel en weer geen verkeerd woord hoor maar spreek me niet van de mensen. Nee, ik was al veel betere plaatsen geweest. Nadien bleek dat die mensen geen Turken waren maar R.... Nee, Turkije hoefde voor niet echt tot ik zo'n 3 jaar geleden een toffe dame leerde kennen. Ze was Turkse en woonde in Kusadasi. Deze dame sprak mij zo danig aan dat ik toch maar besloot om het vliegtuig in te stappen en naar Turkije, Kusadasi te vliegen. De eerlijkheid gebied mij openlijk toe te geven dat niet alleen de dame mij enorm beviel maar ook de regio en de mensen. Een totale andere mentaliteit dan in het zuiden. Het mooie aan het verhaal is dat ik zowel mijn hart verloren heb aan het land als aan de jonge dame die nu 2 jaar mijn echtgenote is.
Tip ingestuurd door: Klik hier om Depré Bruno te e-mailen.

02-02-10


3007

kenya (dianibeach)

wij hebben een vakantie geboekt bij belgen in kenya,het was een geweldige ervaring,we zaten op een afgesloten domein van 2,5 hectaren in een zeer rustige omgeving,echt een paradijs. We waren daar met een groep van 20 personen,dit is het maximum aantal dat er kan verblijven. verschillende uitstappen gedaan die u met reisorganisaties niet te zien krijgt maar de uitbaters weten alle bezienswaardigheden zonder dat het heelveel geld moet kosten.de temperatuur is er altijd zeer aangenaam,zwembad van 27 m en jacusie,het domein is te vinden op(www.sunsetvilla.be)ge moet het zeker eens gezien hebben.
Tip ingestuurd door: Klik hier om willy van bylen te e-mailen.

14-01-10


2989

Belgie (Oudenaarde)

Bezoek Oudenaarde in de Vlaamse Ardennen, cultuur en bierstad bij uitstek....bezoek onze mooie website.. http://www.everyoneweb.com/stadoudenaarde/
Tip ingestuurd door: Klik hier om dirko te e-mailen.

17-12-09


2979

Belgische Ardennen (Durbuy - Bomal - Manhay)

Ik heb een hele leuke tip maar er hangt een verhaaltje aan vast (dat ik beknopt probeer te vertellen). Ik had ineens zin om lekker van het leven te genieten met al mijn vrienden (misschien herken je dit wel). Ik wou: - Genieten van rust & natuur - Leuke uitstappen maken - Heerlijk wandelen - Cultuur opsnuiven, niet te ver weg - Gewoon zalig nietsdoen... - Uitbundig plezier maken met vrienden :-) - Lekker eten & drinken... En ik heb het gedaan ook. Het mocht niet te ver zijn want ik wou er graag een ganse groep vrienden bij. Dus trokken we met een ganse bende naar de Ardennen. En of het fantastisch was! We hebben er de tijd van ons leven gehad. Al zat onze verblijfslocatie er voor wat tussen: we verbleven in een authentieke Noorse Chalet op een groot domein, middenin het groen, dichtbij Durbuy. Het is echt een locatie die ik iedereen kan aanraden ((http://www.charmechalets.be)). Enfin, het was écht een mooi weekend in de Ardennen en iedereen is vrolijk naar huis gekeerd (sommigen hadden misschien net iets te lang aan de bar gehangen)! Om maar te zeggen dat er niets mis mee is om de dag te plukken... :-)
Tip ingestuurd door: Klik hier om Lobke te e-mailen.

23-09-09


2926

Turkije (Alanya - Pamukkale)

We mochten een 8-daagse reis meemaken met Toffe Tours waarvoor niets dan lof !!! Heel mooi en goed 5* hotel met alle faciliteiten en een prima reisleidster (Sibel), deze hielp ons door een moeilijke periode van maag- en darmklachten. We hadden heel mooie uitstappen. Echt een aanrader.
Tip ingestuurd door: Klik hier om Gio te e-mailen.

28-08-09


2913

duitsland (mesenich)

hotel andries, uitstekend hotel aan de moezel met een goed arangement voor een 4 tal overnachtingen of meer..
Tip ingestuurd door: Klik hier om Karel Vermeiren te e-mailen.

26-08-09


2911

Belgie (Antwerpen)

In tijden van economische teruggang wil de gemiddelde consument natuurlijk ook op autogebied zoveel mogelijk kosten besparen. De website nl.routemaps.eu springt hier slim op in en biedt een routeplanner aan waarmee eenvoudig de totale kosten van een autorit kunnen worden bepaald. Hiermee wil de website de consument bewuster maken van het feit hoeveel brandstof en kosten er kunnen worden bespaard. De routeplanner werkt in principe hetzelfde als andere routeplanners. Zo kunnen de adressen van het vertrekpunt en de eindbestemming overzichtelijk worden ingevuld. Op de website nl.routemaps.eu kan je echter ook aangeven op welk soort brandstof jouw auto rijdt en op welke schaal deze wordt verbruikt. Vervolgens geeft de routeplanner nauwkeurig aan hoeveel brandstof jouw auto tijdens de rit gaat verbruiken en wat je dit, aan de hand van gemiddelde brandstofprijs, gaat kosten.
Tip ingestuurd door: Klik hier om Henk te e-mailen.

13-08-09


2903

frankrijk (froissy)

Wie graag enkele dagen rond toert in Picardie kan terecht in een fijn en gezellig Chambre hotes bij Francine en Xavier.Heel rustig gelegen,lekkere keuken.
Tip ingestuurd door: Klik hier om ghislain musch te e-mailen.