Eigen websites van onze senioren via lessen van Pascal

Vragen/antwoorden betreffende het maken van je eigen website.

coderunner
Lid geworden op: 27 mar 2006, 04:35
Locatie: Aubauke - Aentwaerepe

11 dec 2008, 15:41

gitana1 schreef:Na (bijna) alles hier es doorgelezen te hebben, kom ik tot de vaststelling dat ik hier geen link mag zetten nr onze website ,die staat nl. vol met reclame, een noodzakelijk kwaad daar het een website is voor onze sportende dochter die door een aantal bedrijven gesponsord wordt.

Mijn vraag nu : hoe kan ik jullie hulp vragen om bepaalde dingen te verwezenlijken/verbeteren als ik hier geen link mag zetten?????
Beste gitana1,

Als het hier niet echt gaat over een commerciële site die werkelijk zaken verkoopt maar een site waar wat sponsors opstaan, dan denk ik niet dat de support/moderators van seniorennet er een probleem van maken en mag je gerust de link en vraag in een nieuwe topic in "Eigen Website" plaatsen. Anders moet je eens een privéberichtje sturen naar de moderator met je vraag of je de link hier mag plaatsen :wink: of anders met een privébericht de link en de vraag aan mij stellen, ALLEEN als het hier niet om een commerciële verkoopsite gaat !

mvg,
Codderunner
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.

gitana1
Lid geworden op: 08 dec 2006, 11:23

11 dec 2008, 15:48

nee, der staan geen links naar verkoopsites, alleen naar de site van de sponsor vb. van een bep. automerk een garage. Maar ge kunt dus op die site gene auto kopen é :wink:

Dus dan is t geen probleem??

Merciekes voor die info alvast coderunner 8)

verhaegen
Support SeniorenNet
Lid geworden op: 03 apr 2003, 20:48
Locatie: kapellen

11 dec 2008, 19:15

zet maar hoor

gitana1
Lid geworden op: 08 dec 2006, 11:23

11 dec 2008, 22:18

Staat er al hoor ;)

nacho
Lid geworden op: 17 dec 2003, 14:16
Locatie: Brugge

30 jan 2009, 20:45

Ik had mijn bericht gepost op "Eigen website", maar "coderunner" heeft mij gevraagd dit te veranderen: "Voor zulke posts heeft seniorennet een speciale topic geopend nml. "Eigen websites van onze senioren".

Zowat 4 jaar geleden heb ik voor het eerst de cursus “Website maken” van Seniorennet gelezen, en ik was onmiddellijk opgetogen. Na wat probeersels, veel fouten, tientallen lay-outs slaagde ik er in uiteindelijk in een website te maken. Mijn website is niet voorzien van toeters en bellen, omdat de inhoud moest primeren. Het is intussen uitgegroeid tot een naslagwerk van meer dan 350 pagina’s.
Ik ben een grote fan van alles wat er in Baskenland gebeurt, en heb dan ook dit onderwerp tot in de kleinste details uitgewerkt. Het is gewoon het werk van een leek in websites maken, maar vraag me toch af wat jullie ervan vinden. Moeilijkheden om te updaten heb ik niet, want er gebeurt wel alle dagen iets in dat prachtige land, dat ik al een paar maal bezocht.
Ik ben er mij terdege van bewust dat het onderwerp niet iedereen zal aanspreken. Het is dan ook geschreven voor een beperkt en geïnteresseerd publiek. Wie geen interesse heeft, kan deze website dan ook gerust links laten liggen.

Ik ben benieuwd of ik wat reacties zal krijgen op mijn website: De Basken en hun strijd. http://users.skynet.be/tillets/eta1.htm

Natxo.
[/url]
Win XP SP2 - Intel Pentium4 - 3Ghz - 512Mb DDR - HD Seagate 200Gb

Als ze mij doden, heet dat vrede
maar het is oorlog als ik mij verdedig!
Alfonso Sastre

Jeepeejee
Lid geworden op: 10 feb 2006, 14:17
Locatie: Nijlen

31 jan 2009, 09:50

Beste Nacho,

Ziet er best goed uit, je website ! Het thema is inderdaad voor écht geïnteresseerden, maar mooi en volledig uitgewerkt lijkt me.
Veel succes nog !

jeepeejee

http://www.fotoreisverhaal.net/antwerpen/

guykeb
Lid geworden op: 05 mar 2009, 16:09
Locatie: Merksem

05 mar 2009, 16:16

Ik heb zopas mijn eigen website gepubliceerd en wou dit even meedelen:

www.guybuytaert.net
De kortste weg tussen 2 mensen is een glimlach

Jeepeejee
Lid geworden op: 10 feb 2006, 14:17
Locatie: Nijlen

17 mei 2009, 10:46

Beste seniorennetsurfer,

Ik heb onlangs onder de titel All about SHIPPING CONTAINERS mijn nieuwe website online geplaatst: een kleurrijk overzicht van momenteel al enkele honderden verschillende Shipping Containers van over de hele wereld en het gamma groeit bijna dagelijks aan...
Scheepvaart boeit me al van in mijn jeugd en met deze website zit ik middenin die nostalgie, en bovendien handig dicht bij de Antwerpse haven !
Ben je geïnteresseerd in scheepvaart of containers, neem dan eens een kijkje ! Veel plezier.

All about SHIPPING CONTAINERS

Jeepeejee

Afbeelding
Gast

21 sep 2009, 21:24

8) Mijn grote liefhebberij is onder meer mijn auto, een Renault Safrane 3.0 V6-24V uit 2000, die nu al 5 jaar in mijn bezit is. In totaal rij ik al bijna 10 jaar Renault Safrane.
Samen met mijn schoonzoon en een vriend van de familie hebben we een klein clubje opgericht en organiseren 1x per jaar een bijeenkomst voor Safrane-rijders, gecombineerd met een BBQ na afloop van een toertocht door het Limburgse land. Mijn homepage is, vind ik zelf, een beetje amateuristisch, maar de komende winteravonden ga ik eraan sleutelen om er iets mooiers van te maken. Ik heb Microsoft Frontpage gebruikt.
Neem eens een kijkje op http://club.renaultsafrane.nl/

ultddave
Lid geworden op: 11 mei 2009, 13:59
Locatie: Limburg > Genk

22 sep 2009, 11:19

Ziet er goed uit Shamrock ;). Ik zou wel de opties in het menu niet in het grijs zetten, eerder zwart omdat je werkt met een witte achtergrond.

Ik ben bezig aan mijn site/forum: http://errorplanet.com/forum/
(PHPBB3) Het nadeel is dat ik wat ken van webdevelopment, maar niets van webdesign. Een homepage programmeren lukt makkelijk, maar het trekt op niets qua layout. Daar ben ik nog wat aan het werken dus.

Homepage: http://errorplanet.com/

Mvg,
Dave
.NET en Java Programmeur
Gast

22 sep 2009, 19:42

ultddave schreef:Ziet er goed uit Shamrock ;). Ik zou wel de opties in het menu niet in het grijs zetten, eerder zwart omdat je werkt met een witte achtergrond.

Mvg,
Dave
Hallo Dave, bedankt, ik heb jouw advies meteen ter harte genomen en uitgevoerd. :wink:
Groeten,
Chrit

skyflyer
Lid geworden op: 12 apr 2009, 23:42
Locatie: Zaventem

23 okt 2009, 23:18

Aangezien ikzelf veel bezig ben met ecologisch leven enzo heb ik beslist er een website over op te starten met een forum.

Is nog maar in de beginfase, maar ik hoop het in de toekomst mooi af te werken. Ik ga eerst nog op zoek naar mensen die me willen helpen met de inhoud enzo.

Hier alvast de url: http://www.eco-life.be

musselwhite
Lid geworden op: 31 dec 2007, 18:50
Locatie: San Juan de los Terreros

25 nov 2009, 11:51

Zeven jaar wonen wij nu in Spanje en toen de verveling begon toe te slaan ben ik mij gaan bezig houden met websites en weblogs.

Mijn eerste website was www.leveninspanje.es over het administratieve Spanje. De site bevat vooral info over overwinteren en immigreren.

De tweede site waar ik nu nog volop mee bezig ben en die zeer traag vooruit gaat is http://www.toerismeinspanje.es/ Deze site heeft als ondertitel Het Andere Spanje en is meer bedoeld voor mensen die weg willen van de playas.

Kwestie lay out is het niet echt veel soeps denk ik maar wat info betreft zijn ze beide zeer goed, denk ik.

hymerrider
Lid geworden op: 10 jan 2007, 08:02
Locatie: West-Vlaanderen

29 dec 2009, 17:38

Enkele jaren gelden heb ik onze eigen website ook gemaakt met als enige kennis....de "cursus Website maken" van Seniorennet.
De site gaat vooral over reizen met de motorhome, wandelen en fietsen.

http://users.skynet.be/jodepa/
met vriendelijke groet,
Johan

grem
Lid geworden op: 30 dec 2009, 16:08
Locatie: Malle

30 dec 2009, 16:14

Ik heb een website gemaakt over de Costa Daurada, de plaats waar wij minstens 3 maanden per jaar vertoeven. Het adres is http://users.telenet.be/costadorada/
Vrienden maken is een gunst, maar ze behouden is een levenskunst