SeniorenNet Forum Index SeniorenNet
Het forum voor elke 50-plusser!
 
 HelpHelp   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst     RegistreerRegistreer 
 ProfielProfiel   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken 
 InloggenInloggen 

Probleem met website bewerken

 
Plaats Reactie    SeniorenNet Forum Index -> Eigen website
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Junior



Geregistreerd op: 10-1-2005
Woonplaats: Kapellen

BerichtGeplaatst: Ma 11 Apr 2016, 10:57    Onderwerp: Probleem met website bewerken Reageer met quote

Ik heb een website bij awardspace.net.
Ik gebruik steeds dezelfde html-formule om nieuwe paginas en, op iedere pagina, nieuwe inhoud toe te voegen. Probleem is dat ik bij het rechts-klikken om te kopiëren of te plakken niet steeds het juiste venstertje te zien krijg.

Het is de bedoeling dat dit komt :
 

 

maar meestal komt dit en daar kan ik niks mee beginnen :
 

 

Ik kan toch niet meer doen dan rechts-klikken !
Suggesties ... ?




_________________
Laptop : Windows 7, AVG, Mozilla Firefox & Thunderbird
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
coderunner



Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

BerichtGeplaatst: Ma 11 Apr 2016, 13:43    Onderwerp: Reageer met quote

Beste Junior,

Het onderste popup schermpje op de tweede foto lijkt mij van Mozilla Firefox te komen. Sluit Firefox eens af en kijk dan eens of je het tweede popup schermpje van Firefox nog krijgt.

mvg,
Coderunner




_________________
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Junior



Geregistreerd op: 10-1-2005
Woonplaats: Kapellen

BerichtGeplaatst: Ma 11 Apr 2016, 13:54    Onderwerp: Reageer met quote

Ja, dat gaat niet ! Die bewerkingspaginas van die website worden geopend in Firefox.
Het is gewoon altijd maar afwachten welke pop-up het wordt. Zerlfs als ik één of een paar keer de goede pop-up krijg, kan het de volgende keer weer gedaazn zijn. Er zit gewoon geen systeem in.




_________________
Laptop : Windows 7, AVG, Mozilla Firefox & Thunderbird
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
coderunner



Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

BerichtGeplaatst: Ma 11 Apr 2016, 14:23    Onderwerp: Reageer met quote

Beste Junior,

Als ik je goed begrijp open je de webpagina in Firefox. Vervolgens neem je "paginabron bekijken", dan selecteer je de gewenste code, kopieert deze en plak je die in je html-programma, juist?

Probeer eens:
1- webpagina bekijken in Firefox
2- neem "paginabron bekijken"
3- selecteer de gewenste code (blauw maken)
Nu wordt het anders
4- druk de toetsencombinatie ctrl + c in (=kopieer)
5- ga naar je html-programma
6- druk nu de toetsencombinatie ctrl + v in (=plakken)
7- je geseleteerde code staat nu in je html-programma.

mvg,
Coderunner




_________________
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Junior



Geregistreerd op: 10-1-2005
Woonplaats: Kapellen

BerichtGeplaatst: Ma 11 Apr 2016, 19:18    Onderwerp: Reageer met quote

Nee, het bewerkingsprogramma wordt geopend in Firefox. De stukken worden gekopieerd in het bewerkingsprogramma zelf.
Ik heb het al geprobeerd om te kopiëren van 'paginabron' maar zit dan nog met het probleerm dat om te 'plakken' die juiste pop-up niet wil komen.

Maar ik zal morgen je voorstel om te kopiëren en te plakken met ctrl eens proberen. Dat lijkt me een interessant idee om die verkeerde popups te vermijden !

Ik meld me terug !




_________________
Laptop : Windows 7, AVG, Mozilla Firefox & Thunderbird
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
coderunner



Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

BerichtGeplaatst: Ma 11 Apr 2016, 19:41    Onderwerp: Reageer met quote

Beste Jurion,

Moet je zeker doen kopiëren en plakken met de ctrl methode!

Anders moet je Firefox eens verwijderen van je pc/laptop, ccleaner zijn werk laten doen zodat de resten van Firefox opgekuisd worden en dan Firefox terug installeren.

mvg,
Coderunner


PS Welk html-programma gebruik je?




_________________
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
verhaegen
Support SeniorenNet


Geregistreerd op: 3-4-2003
Woonplaats: kapellen

BerichtGeplaatst: Ma 11 Apr 2016, 21:09    Onderwerp: Reageer met quote

dat 2de schermpje krijg je , als je niet op de juiste plaats klikt
eerst ne klik geven op de juiste plaats , daarna op dezelfde plaats ne rechtsklik



Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail
Junior



Geregistreerd op: 10-1-2005
Woonplaats: Kapellen

BerichtGeplaatst: Di 12 Apr 2016, 10:04    Onderwerp: Reageer met quote

@ verhaegen : dat is juist het hele punt... ik kan toch niet meer doen dan op de juiste plaats klikken. Het gaat soms een paar keer goed en dan is het ineens gedaan.

Echter...

@ coderunner : tot nu toe lijkt die methode met ctrl prima te werken !! Smile

Het html-programma is dat van de website zelf. Het is niet echt een apart programma.




_________________
Laptop : Windows 7, AVG, Mozilla Firefox & Thunderbird
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
coderunner



Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

BerichtGeplaatst: Wo 13 Apr 2016, 15:24    Onderwerp: Reageer met quote

Beste Junior,

Heb je nu Firefox al eens verwijderd en terug geinstalleerd zoals ik hierboven heb aangehaald?

mvg,
Coderunner




_________________
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Junior



Geregistreerd op: 10-1-2005
Woonplaats: Kapellen

BerichtGeplaatst: Wo 13 Apr 2016, 19:11    Onderwerp: Reageer met quote

Ik ben eerlijk gezegd niet zo'n liefhebber van dergelijke drastische dingen... lol ! Alles werkt nu prima met die ctrl, dus...



_________________
Laptop : Windows 7, AVG, Mozilla Firefox & Thunderbird
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
coderunner



Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

BerichtGeplaatst: Wo 13 Apr 2016, 19:15    Onderwerp: Reageer met quote

dus ... je probleem is opgelost met de ctrl methode?

mvg,
Coderunner




_________________
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Junior



Geregistreerd op: 10-1-2005
Woonplaats: Kapellen

BerichtGeplaatst: Do 14 Apr 2016, 7:17    Onderwerp: Reageer met quote

Inderdaad ! Smile



_________________
Laptop : Windows 7, AVG, Mozilla Firefox & Thunderbird
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
coderunner



Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

BerichtGeplaatst: Do 14 Apr 2016, 13:09    Onderwerp: Reageer met quote

Beste Junior,

Bedankt voor de update.

Veel geluk en plezier met je website Wink

mvg,
Coderunner




_________________
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Berichten van afgelopen:   
Plaats Reactie    SeniorenNet Forum Index -> Eigen website Tijden zijn in EET (Europa)
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.