SeniorenNet Forum Index SeniorenNet
Het forum voor elke 50-plusser!
 
 HelpHelp   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst     RegistreerRegistreer 
 ProfielProfiel   Log in om je privé berichten te bekijkenLog in om je privé berichten te bekijken 
 InloggenInloggen 

website online plaatsen via telenet

 
Plaats Reactie    SeniorenNet Forum Index -> Eigen website
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
norbertje



Geregistreerd op: 26-8-2016
Woonplaats: blankenberge

BerichtGeplaatst: Wo 07 Sep 2016, 16:51    Onderwerp: website online plaatsen via telenet Reageer met quote

Geachte
Ik krijg mijn website via telenet niet online. Heb alles gevolgd via uw cursus. Als ik inlog met "ftp://users.telenet.be" er mijn gebruikersnaam en wachtwoord inlog, lukt, dan upload ik mijn bestanden maar als ik dan nadien via internet explorer wil kijken of mijn site online staat zie ik niks.

Wat kan ik eventueel verkeerd gedaan hebben ?

 

   

 

ik probeerde hier printscreen bij te plaatsen is blijkbaar niet gelukt.
In het eerste printscreen staat:
FTP-hoofdmap op users.telenet.be
09/07/2016 12:50 Map .
09/07/2016 12:50 Map ..
09/07/2016 12:51 Map Webpagina t025108

Als ik op Map Webpagina t025108 klik zie ik al mijn bestanden staan.

Ik heb mijn eerste webpagina "webpagina1" genoemd. Moet dit misschien index.htm zijn ?

Graag reactie
Dank bij voorbaat
Groet
norbertje



Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
coderunner



Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

BerichtGeplaatst: Wo 07 Sep 2016, 17:45    Onderwerp: Reageer met quote

Beste norbertje,

optie 1
Ofwel ga je naar
http://users.telenet.be/*naamwebsite*
en gebruik je als eerste pagina index.html

optie 2
Ofwel ga je naar
http://users.telenet.be/*naamwebsite*/webpagina1.html
en gebruik je als eerste pagina webpagina1.html

Beste is natuurlijk de eerste optie.

*naamwebsite* vervang je door de door jou gekozen naam.


De map zélf waarin je al je bestanden hebt geplaatst op je pc/laptop moet je niet opladen naar de telenet server. Enkel de aangemaakte bestanden die in die map staan moet je opladen naar de telenet server.


mvg,
Coderunner




_________________
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
norbertje



Geregistreerd op: 26-8-2016
Woonplaats: blankenberge

BerichtGeplaatst: Do 08 Sep 2016, 11:51    Onderwerp: Reageer met quote

Beste coderunner,

Hartelijk dank voor de uitleg. Het is gelukt.

Nog één vraagje als dat mag ?
Voordien gaf je me een code om mijn website zowel in ie8 als ie10 en ie11 hetzelfde te doen overkomen en dat werkt perfekt.
Nu is mijn vraag : heb je ook nog een code om diezelfde website eveneens op tablet e.d. hetzelfde te doen uitzien ?

Als ik op mijn tablet android kijk staan de links door de tekst heen.
Dit was in het begin ook het geval zonder die code voor de ie11

Alles is duidelijk leesbaar op tablet, enkel de links die ik rechts plaatste lopen nu dus doorheen mijn tekst.

Hartelijk dank voor de uitstekende service

Ben zeer tevreden en dat geeft me moed om verder de cursus html onder de knie te krijgen.

Mvrg

norbertje



Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
coderunner



Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

BerichtGeplaatst: Do 08 Sep 2016, 13:14    Onderwerp: Reageer met quote

Beste norbertje,

Neen zulke gelijkaardige code heb ik niet en vermoed ik bestaat ook niet.
Dat betekent dat er in je html code toch ergens iets staat dat verkeerd is en moet je de html code herzien/aanpassen.

Geef mij anders, hier of via een privé bericht, de link (webadres) van je website, dan kijk ik het even na voor je.

mvg,
Coderunner




_________________
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
norbertje



Geregistreerd op: 26-8-2016
Woonplaats: blankenberge

BerichtGeplaatst: Do 08 Sep 2016, 13:54    Onderwerp: Reageer met quote

Hartelijk dank

Hier is de link : http://users.telenet.be/thefoefelarebrothers/webpagina1.htm

Nogmaals veel dank voor de goede uitleg.
Wordt enorm gewaardeerd.

Mvrg

norbertje



Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
coderunner



Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

BerichtGeplaatst: Do 08 Sep 2016, 14:53    Onderwerp: Reageer met quote

Beste norbertje,

De opmaak van een tabel (table) bestaat uit de volgende html code:

Code:
<table>
<tr>
<td>

</td>
</tr>
</table>

waarin
<table> = begin van de tabel
<tr> = begin van nieuwe rij
<td> = begin van nieuwe kolom
</td> = einde van kolom
</tr> = einde van rij
</table> = afsluiten van de tabel

Jij bent de <td> en </td> overal vergeten, pas dit aan.

Ook width="26%""50%" bestaat niet. Slechts één waarde is toegelaten.
Dus width="26%" of width="50%"


mvg,
Coderunner




_________________
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
norbertje



Geregistreerd op: 26-8-2016
Woonplaats: blankenberge

BerichtGeplaatst: Do 08 Sep 2016, 19:16    Onderwerp: Reageer met quote

Beste,

Dat ga ik zeker doen, ja is eigenlijk zeer dom van me. Had alles wel vele malen nagekeken maar blijkbaar erover gezien.

De eerstkomende dagen probeer ik dat te verbeteren.

Alvast zeer hartelijk dank voor uw medewerking

mvrg

norbertje



Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
coderunner



Geregistreerd op: 27-3-2006
Woonplaats: Aubauke - Aentwaerepe

BerichtGeplaatst: Vr 09 Sep 2016, 13:08    Onderwerp: Reageer met quote

Beste norbertje,

Dat is graag gedaan en bedankt voor de update.

Even ter info:
Ik denk dat als je bovenstaande doet (td toevoegen), dat het op je tablet wel goed getoond wordt zonder extra code.

Ik denk zelfs dat je de voorgaande code zijnde
Code:
<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=EmulateIE8" />
ook mag verwijderen want het zal nu wel goed getoond worden zowel in IE8 als in IE11.

mvg,
Coderunner




_________________
Bedank de perso(o)n(en) die je volledig op vrijwillige basis een antwoord geeft(geven) en/of beantwoord ten minste een reaktie op jouw vraag. Zo weten andere gebruikers EN de moderator dat je "probleem" al dan niet is opgelost. Alvast bedankt.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Berichten van afgelopen:   
Plaats Reactie    SeniorenNet Forum Index -> Eigen website Tijden zijn in EET (Europa)
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.