Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
Chalatal


Geregistreerd op: 22-5-2015


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Za 13 Jun 2015, 13:21  Onderwerp: Taxi
Enkele dagen voor mijn vertrek had ik een taxi besteld. Het vertrek van mijn reis was om 03.00 u in de nacht. Ik had afgesproken om van bij mij thuis te vertrekken om 02.30 u. Hij was akkoord. Ik vroeg hem of een half uur op voorhand goed was om naar mijn bestemming te rijden. Hij antwoordde dat hij dat ging natrekken, indien het niet klopte ging hij mij verwittigen. Intussen had ik van hem geen telefoon ontvangen, ik kan dit natrekken bij de gemiste oproepen, de telefoonummers verschijnen. De nacht dat hij mij moest komen halen, kwam hij niet! Naar hem gebeld zowel vaste telefoon als gsm, kreeg het antwoordapparaat dat hij niet bereikbaar was. Nochtans op zijn website staat erbij uitgaan met vrienden: "glaasje op we komen u halen". Wanneer moeten die dan bellen?
Na de reis heb ik hem gebeld en hem gevraagd waarom hij niet is afgekomen. Hij zei dat hij verschillende keren naar mij gebeld heeft en dat ik niet afnam, dat vertrouwde hij niet, hij wou niet voor niets naar mij toe rijden. Ik had nochtans niet afgezegd!!! Nog eens de gemiste nummers nagetrokken, 2x is er anoniem gebeld. Bij Proximus kunnen ze dit niet natrekken wie er gebeld heeft en ik kan niet weten dat het zijn nummer was.
Wie heeft er ook iets gelijkaardigs gehad?
kitten


Geregistreerd op: 15-4-2004
Woonplaats: Deurne/Antwerpen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Zo 14 Jun 2015, 19:20 
Even controleren bij het taxibedrijf zou ik zeggen.
Om me naar de vlieghaven te laten brengen gebruik ik eerder een vervoersmaatschappij gespecialiseerd in zulk transport. Het is ook goedkoper dan een taxi.
Voorbeeld taxi Borgerhout - Zaventem 85¤
personenvervoer op afspraak 55¤
Veel reisbureaus hebben ook hun eigen vervoermogelijkheid die je op voorhand kunt boeken.

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in CET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.