Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
marn


Geregistreerd op: 16-4-2010
Woonplaats: anzegem

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 07 Sep 2016, 17:57  Onderwerp: photofiltre
Ik zou de op schriften in het nederlands willen hebben in plaats van het engels .
Hoe moet ik dat doen ?
Danny.


Geregistreerd op: 15-5-2003
Woonplaats: Vlaams Brabant

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 07 Sep 2016, 18:36 
Waarom kijkt je niet zelf bij Google?
 

 
Groetjes

Danny
Toen wij in 1958 huwden hadden wij niet veel, veel daarvan hebben wij nu nog steeds.
Windows 10, Medion E6431, Firefox, Thunderbird, Windows Essentials, IE
marn


Geregistreerd op: 16-4-2010
Woonplaats: anzegem

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 07 Sep 2016, 19:58 
Heb ik gedaan en gedownlaod en uit gezipt en geplaatst bij photofilter in de programma files , maar ik kan de op schriften niet veranderen.
bedankt
Danny.


Geregistreerd op: 15-5-2003
Woonplaats: Vlaams Brabant

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 07 Sep 2016, 20:53 
Marn, wat bedoel je met "op schriften", bedoel je het volgende?
 

 
Ik heb mijn PhotoFilter sinds eeuwig in het Nederlands staan.
Het kan en moet dus aan jouw werkwijze liggen, lees eens zorgvuldig maar vooral heel kalm, alle mogelijke instellingen, en dan moet het wel lukken.

Groetjes

Danny
Toen wij in 1958 huwden hadden wij niet veel, veel daarvan hebben wij nu nog steeds.
Windows 10, Medion E6431, Firefox, Thunderbird, Windows Essentials, IE
Paul Siemons


Geregistreerd op: 3-2-2004


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 07 Sep 2016, 21:04 
marn schreef:
Heb ik gedaan en gedownlaod en uit gezipt en geplaatst bij photofilter in de programma files , maar ik kan de op schriften niet veranderen.
bedankt


Als ik het goed voorheb (is al een tijdje geleden) moest je na het installeren van de nederlandse taalmodule wel de andere (engelse?) verwijderen?

Even opgezocht .. inderdaad:

Om PhotoFiltre in het Nederlands in te stellen, gaat u naar de map C:\Program Files\PhotoFiltre en gooit u het bestand TranslationEN.plg en eventuele andere plg-bestanden weg. Download vervolgens het Nederlands taalpakket hierboven en pak dit bestand uit in de map C:\Program Files\PhotoFiltre. Als u PhotoFiltre nu opnieuw opstart is de interface Nederlands.
Danny.


Geregistreerd op: 15-5-2003
Woonplaats: Vlaams Brabant

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 07 Sep 2016, 21:17 
Paul, hoe ik het jaren geleden gedaan heb weet ik niet meer, maar met een beetje moeite moet ook Marn dit tot een goed einde brengen.

Eventueel hier ook eens gaan kijken
http://www.gratissoftwaresite.nl/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=232
In 2007 was het zo gefixt.

Groetjes

Danny
Toen wij in 1958 huwden hadden wij niet veel, veel daarvan hebben wij nu nog steeds.
Windows 10, Medion E6431, Firefox, Thunderbird, Windows Essentials, IE
Paul Siemons


Geregistreerd op: 3-2-2004


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 07 Sep 2016, 21:24 
Bij mij is het ook al een tijdje geleden en dat ging inderdaad van een leien dakje .

Ik kan uit de postings van niet uithalen of TS wel de andere talen heeft verwijderd?
marn


Geregistreerd op: 16-4-2010
Woonplaats: anzegem

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 08 Sep 2016, 17:36 
Bij mij in de map photofiltre stond studio EN .PLG eerst en studio NL .PLG
op de tweede plaats .
Door jullie inlichting ben ik op internet gaan zoeken en heb het volgende gevonden . Voor de NL heb ik een A geplaatst waardoor ik ANL verkreeg
En zo staat ANL nu eerst waardoor ik bij het op starten van photofiltre
nederlandse op schriften heb .
Bedankt aan iedereen die een antwoord hebben gegeven .
Marn
Paul Siemons


Geregistreerd op: 3-2-2004


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 08 Sep 2016, 18:28 
marn schreef:
Bij mij in de map photofiltre stond studio EN .PLG eerst en studio NL .PLG
op de tweede plaats .
Door jullie inlichting ben ik op internet gaan zoeken en heb het volgende gevonden . Voor de NL heb ik een A geplaatst waardoor ik ANL verkreeg
En zo staat ANL nu eerst waardoor ik bij het op starten van photofiltre
nederlandse op schriften heb .
Bedankt aan iedereen die een antwoord hebben gegeven .
Marn


Photofiltre heeft bij mijn weten geen optie om de taal te veranderen, het programma neemt de eerste "....plg" file die het tegenkomt en dat is de Engelse omdat die alfabetisch hoger gerangschikt staat dan de Nederlandse.
En inderdaad kan je dat omzeilen met een "A" voor NL te plaatsen ... mij de vraag waarom je dat zo zou oplossen als er een simpele oplossing is door gewoonweg de file "EN.plg" in de prullenbak te kieperen ?
marn


Geregistreerd op: 16-4-2010
Woonplaats: anzegem

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 08 Sep 2016, 18:55 
Het is inderdaad simpeler EN plg naar de prullenbak te verplaatsen ,
ik had daar geen aandacht aan gegeven

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in CET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.