Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
Vinus


Geregistreerd op: 28-7-2006
Woonplaats: Stabroek

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 24 Jul 2017, 13:56  Onderwerp: Tv Vlaanderen
Goeie middag, heb tv Vlaanderen voor in Frankrijk,neem die op Astra 3 hebben de zenders waar we voor betalen ,ook de Nederlandse zenders ,maar daar hebben we geen klank ,weet er iemand raad Een dag niet gelachen, is een dag niet geleeft
janneke dust2


Geregistreerd op: 15-1-2006
Woonplaats: Antwerpen LO

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 24 Jul 2017, 15:47 
Of je in België, Frankrijk, spanje of elders bent maak niets uit voor het geluid. als je de zender ontvangt dan zou het geluid er ook moeten zijn. Kijk uw instellingen op uw TV en satontvanger eens na (ook Mute) en zie ook eens naar de stekkers tussen de satontvanger en de TV. MD8852 (2009) ,Win10pro-64b,i5-2.67GHz,8GB RAM,500GB SSD,1TB HD + eSATA 2TB
Tablet ICONIA W700 win10 64bit 4GB 128GB
Firefox, Microsoft Outlook 2016
Vinus


Geregistreerd op: 28-7-2006
Woonplaats: Stabroek

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 26 Jul 2017, 8:39 
Dankuwel zal ik doen, grtjs Een dag niet gelachen, is een dag niet geleeft

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in EET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.