Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
JAGUAR


Geregistreerd op: 27-5-2005
Woonplaats: Aan 't Zeetje

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 11 Aug 2017, 17:47  Onderwerp: OPERA
Na het bijwerken van mijn Operabrowser naar versie
47.0.2631.39 komt er nu steeds eerst een zwart scherm en dan dit vensterje op :
 

 
dus of ik opera toestemming wil geven ,dit was er niet in de vorige versie.

Hoe kan ik dit terug veranderen dat dat er niet meer op komt?

bedankt,jag. Wink
LAPTOP: SONY-Vaio F13M1E-i5//Win.7//SP1-64Bit//RAM.4GB//IE11//KaspTotalSéc.//Opera//AdBlock//Eusing/CCleaner/MBytes.
DESKTOP:Pent4//2,4Ghz//1280MB//80GB//Win.XP-SP3//GeF4MX440//AVG//IE8
TABLET :SamsungGalaxyTab.2//10.1"//Android4.2//AVG//Opera Mini
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Za 12 Aug 2017, 9:40 
JAGUAR,

1. heb je al toestemming gegeven ?
2. Heb je al eens geklikt op:
Wijzigen wanneer deze meldingen worden weergegeven ?

Sony
JAGUAR


Geregistreerd op: 27-5-2005
Woonplaats: Aan 't Zeetje

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Za 12 Aug 2017, 15:33 
Sony schreef:


@SONY

1. heb je al toestemming gegeven ?
JA, maar telkens ik opera open is het daar terug
2. Heb je al eens geklikt op:
Wijzigen wanneer deze meldingen worden weergegeven ?
JA, en die staan nog steeds hetzelfde:
 

 



jag. Wink
LAPTOP: SONY-Vaio F13M1E-i5//Win.7//SP1-64Bit//RAM.4GB//IE11//KaspTotalSéc.//Opera//AdBlock//Eusing/CCleaner/MBytes.
DESKTOP:Pent4//2,4Ghz//1280MB//80GB//Win.XP-SP3//GeF4MX440//AVG//IE8
TABLET :SamsungGalaxyTab.2//10.1"//Android4.2//AVG//Opera Mini
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Za 12 Aug 2017, 17:37 
JAGUAR,

Met CCleaner eens zien wat er in de opstart staat en wat er eventueel staat van Opera uitschakelen.
Kan ook staan bij geplande taken in ja schakel die dan daar uit.

Sony
JAGUAR


Geregistreerd op: 27-5-2005
Woonplaats: Aan 't Zeetje

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Za 12 Aug 2017, 17:41 
SONY,

Er staat bij CCleaner NIETS van opera in de opstart en bij Geplande taken staat er helemaal niets

jag.
LAPTOP: SONY-Vaio F13M1E-i5//Win.7//SP1-64Bit//RAM.4GB//IE11//KaspTotalSéc.//Opera//AdBlock//Eusing/CCleaner/MBytes.
DESKTOP:Pent4//2,4Ghz//1280MB//80GB//Win.XP-SP3//GeF4MX440//AVG//IE8
TABLET :SamsungGalaxyTab.2//10.1"//Android4.2//AVG//Opera Mini
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Zo 13 Aug 2017, 9:42 
JAGUAR

Opera
Opera (download: www.opera.com/nl) kan alleen vanuit de Windows
Verkenner worden hersteld. Open hiervoor de locatie
C:\Gebruikers\inlognaam\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable
verwijder het bestand operaprefs.ini.
https://www.schoonepc.nl/optim/resetten-internet-explorer-chrome-firefox-opera-safari.html

Sony
JAGUAR


Geregistreerd op: 27-5-2005
Woonplaats: Aan 't Zeetje

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Zo 13 Aug 2017, 10:13 
Sony schreef:
JAGUAR

Opera
Opera (download: www.opera.com/nl) kan alleen vanuit de Windows
Verkenner worden hersteld. Open hiervoor de locatie
C:\Gebruikers\inlognaam\AppData\Roaming\Opera Software\Opera Stable
verwijder het bestand operaprefs.ini.
https://www.schoonepc.nl/optim/resetten-internet-explorer-chrome-firefox-opera-safari.html

Sony


SONY,

Dat bestand : operaprefs.ini. staat er niet in , enkel Opera Add-ons Downloads, opera_autoupdate en opera_shutdown_ms
Maar ik denk dat die link is voor W.10 want in W.7 komt dat niet voor om webbrowsers te herstellen.
jag.
LAPTOP: SONY-Vaio F13M1E-i5//Win.7//SP1-64Bit//RAM.4GB//IE11//KaspTotalSéc.//Opera//AdBlock//Eusing/CCleaner/MBytes.
DESKTOP:Pent4//2,4Ghz//1280MB//80GB//Win.XP-SP3//GeF4MX440//AVG//IE8
TABLET :SamsungGalaxyTab.2//10.1"//Android4.2//AVG//Opera Mini
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Zo 13 Aug 2017, 11:20 
JAGUAR

Klik eens op details weergeven zodat je eventueel kunt zien welk programma er opstart en de plaats waar dit staat.
Als Opera normaal werkt en het is nog een onderdeel van de update, verwijder dat dan.
Als dat allemaal niet helpt zult je de schuifschakelaar van Gebruikers accountbeheer helemaal naar omlaag moeten zetten.
Ik weet niet of je Opera op een of andere manier bij vertrouwde programma's kunt plaatsen.
https://www.schoonepc.nl/windows7/gebruikersaccountbeheer.html

Sony
JAGUAR


Geregistreerd op: 27-5-2005
Woonplaats: Aan 't Zeetje

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 15 Aug 2017, 19:39 
Bedankt allemaal , denk dat ze het bij Opera zelf hebben ondervonden wan na bijwerking van de laatste versie 47.0.2631.55 is alles terug normaal en zonder dat vervelende venstertje.

grtjs-jag. Wink
LAPTOP: SONY-Vaio F13M1E-i5//Win.7//SP1-64Bit//RAM.4GB//IE11//KaspTotalSéc.//Opera//AdBlock//Eusing/CCleaner/MBytes.
DESKTOP:Pent4//2,4Ghz//1280MB//80GB//Win.XP-SP3//GeF4MX440//AVG//IE8
TABLET :SamsungGalaxyTab.2//10.1"//Android4.2//AVG//Opera Mini
Sony


Geregistreerd op: 19-2-2005
Woonplaats: Boom

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 16 Aug 2017, 12:43 
JAGUAR,

bedankt voor het melden.

Sony

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in CET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.