Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
janieburton


Geregistreerd op: 18-1-2009


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 14 Nov 2017, 1:34 
rud54 schreef:
Afschaffen is het antwoord voor die zieke groepen.Zoals ik al in andere postings ook heb gezegd: om het hooliganisme tegen te aan is er maar één middel voetbal verbieden.
Theor


Geregistreerd op: 6-5-2010
Woonplaats: Vlaanderen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 14 Nov 2017, 9:22 
En wij maar denken dat het te maken heeft met voetbal.
MaLoReg


Geregistreerd op: 15-7-2004
Woonplaats: Middenin Historisch Antwerpen Antwerpen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 14 Nov 2017, 9:46 
Als ik het allemaal zo bekijk en dus niet enkel die voetbalrellen maar al wat er hier gaande is aan geweld-
corruptie-dealen en noem maar op, dan moeten we tot de vaststelling komen dat er in ons landje géén orde
heerst-vrijbrieven voor criminaliteit-alles word afgedaan als 'jongeren die boekje te buiten gaan' en men ZIET
gewoon niet dat alles ontspoort. Ons gerechtelijk apparaat moet dringend vervangen worden-burgemeesters
afgezet en chaos zwaar bestraft. Wat we dagelijks lezen op alle vlakken is totaal ontoelaatbaar-gedogen ten top
en we glijden af naar een landje waar straffeloosheid hoog tij viert.
A la Vita.ASUS X751L series. 8GB Win-8 Intel
core 1,9Ghz
IPad-Air
Printer HP3050A
Wi-fi
berretz


Geregistreerd op: 8-1-2014
Woonplaats: 2070

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 14 Nov 2017, 9:47 
En dan gaan ze vragen om camerabeelden. Als de politie dan toch niet mag ingrijpen geef ze dan een camerake mee.
voorn


Geregistreerd op: 27-10-2006
Woonplaats: Antwerpen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 14 Nov 2017, 10:00 
Wat zat die officier van wacht thuis te doen?
Mag dat? Of is dit fraude.
Phoebe


Geregistreerd op: 16-3-2003
Woonplaats: In ons mooie Vlaanderen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 14 Nov 2017, 10:13 
Met belastinggeld , Werewoef , daarmee gaan ze die getroffen mensen wat vergoeden . Gisteren in De Afspraak werd dat even opgeworpen tegen die Els Ampe toen ze dat als voorlopige oplossing naar voren schoof . Toen ze de opwerping hoorde ' met belastingsgeld ?' was ze zeer vlug om te zeggen dat dit geld nadien ging gerecupereerd worden bij de verantwoordelijke vandalen .

Hallo ? Bijna allemaal hadden ze een kap op en sjaals voor hun gezicht zodat ze quasi onherkenbaar zijn op de camerabeelden.
Nooit zullen alle verantwoordelijken kunnen geďdentificeerd worden !
Dat supplementair opzoekingswerk en verder onderzoek is ook niet gratis hé ..Dus opnieuw uit de zak van de burger.

Dus het meeste crapuul zal waarschijnlijk voor een tweede keer kunnen ontsnappen aan de wet... ondertussen betaalt de brave burger verder zijn belastingen , gaat werken en houdt dit rapaille in stand met leefloon en uitkeringen .

Tot er een volgende voetbalmatch of een ander gebeuren plaatsvindt dat de vandalenkoppen een reden geeft om een 'raid' te organiseren en de politiek nadien opnieuw uitgenodigd wordt in duidingsprogramma om de gebeurtenissen te veroordelen met gepaste verontwaardiging en 'maatregelen met een vraagteken' als oplossing nadat ze als een soortement ramptoerist bij de getroffen handelaars gaan kijken zijn hoe die hun levenswerk en broodwinning werd verwoest door een gepamperde bende.

Een beetje cynisch niet ? Maar iets anders ligt er direct niet voorhanden. De politieke correctheid , de straffeloosheid , de fase van ontkenning in deze problematiek heeft nog altijd de baguette in de hand ook al zal men dŕt nooit toegeven ..
In de Stille Oceaan kan men elkander goed verstaan ....
Ice


Geregistreerd op: 15-2-2008


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 14 Nov 2017, 10:31 
Het is niet toevallig dat weer moslims amok maken, laten we nu de situatie eens bekijken...moslims worden voor de politieke kar gespannen.
Dit was een experiment, georkestreerd in verschillende europese steden tegelijk en verholen onder het mom van hooliganisme. Dat wordt toch overduidelijk vermits de politie niet mág ingrijpen, de politiek wil natuurlijk de reactie zien van de eigen bevolking en hebben reeds een 'oplossing' in hun pijpleiding...
Niemand kan er nog naast kijken?
Openlijk wordt de horde moslims toegestaan angst te zaaien en vernielingen aan te richten in onze straten, mét uitzondering van hun eigen moslim zaken, hetzelfde zie je met die turkse trouwfeesten: er wordt van overheidswege NIET ingegrepen, de politiek verbiedt zelfs de politie om de orde te handhaven....moet er nog zand zijn?

De autochtone bevolking eist nu zelf maatregelen, dát moet de politiek hebben....de politici komen nu wat hypocriet verontwaardigd lullen en gaan maatregelen nemen die.....weer zullen resulteren in strengere regels voor....de burgers, niet voor moslims, niet voor de amokmakers want daarvoor zullen ze 'geen afdoende bewijzen' vinden. Er zullen wél enkele heethoofden opgepakt worden om de bevolking te sussen maar dat zal op een sisser uitlopen, die zullen NIET gestraft worden. Let maar eens op!
Met de drogreden, nog steeds, van "veiligheid" zal er nog meer 'controle' komen en zullen er weer enkele burgerrechten sneuvelen...mogelijk in de richting van verbod samenscholingen? Nog meer camera's? Nog meer 'diversiteit' bij de politie?
We zullen het merken eenmaal de storm is gaan liggen..

Dit past geheel in het plaatje van islamisering, toegestaan door de politiek en dat komt van europa, het vervolg van de resolutie van straatsburg.
Phoebe


Geregistreerd op: 16-3-2003
Woonplaats: In ons mooie Vlaanderen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 14 Nov 2017, 11:13 
Je hebt daar een punt , Ice .

Je vergeet ook nog de trein van een paar weken geleden in Drogenbos waar allochtone 'jongeren' de ganse trein met zijn reizigers en personeel een aantal uren terroriseerden en lam legden. Heb je daar verder nog iets van gehoord ? Vuurtje was snel geblust in media, anders dan de sms- en van BDP .
Je vergeet ook de bussen van de Lijn waar deze in bepaalde wijken van Brussel belaagd en beschoten werden . Je vergeet de overlast in parken waar mensen in de zomer met hun kinderen komen vertoeven bij mooi weer , de relletjes aan stations , het kraken van huizen waar Roma de eigenaars in het gezicht uitlachen . Voeg daar de dagdagelijkse terreur van diefstal , soms met geweld aan toe en wat meer is de straffeloosheid in dit alles vooral in Brussel ( dit werd gisteren ook even opgeworpen in De Afspraak en al even snel gestopt) en men kan de vraag stellen hoe lang dit nog getolereerd wordt en er ernstig opgetreden wordt ?
Je vergeet de halal cultuur , de Barbie nů ook met hoofddoek binnenkort , de Zwarte Piet die er geen meer is , de Kerstboom die in vraag gesteld wordt , impact op het begin van een schooljaar.

Islamisering onder het goedkeurend oog van Europa ? Men zou er inderdaad gaan aan twijfelen .

Ik zag onlangs een docu op TV waar een nationalist in Rusland zei dat binnen een paar decennia Europa zijn eigenheid zal kwijt zijn en ingepalmd zal zijn. Er worden te weinig westerse kinderen geboren en de migratie van moslims e.a. en grootte van hun gezinnen zal daar voor zorgen . . Wanneer Europa geen paal en perk stelt aan migratie denk ik dat die gelijk zal krijgen . Ik denk dat aldus de 'Verlichting' helemaal zal verloren gaan.

Ik heb in elk geval wel het gevoel dat dit een (ver)malende steen is die niet meer kan gestopt worden.
Het volk , tja , dat loopt ondertussen als makke schapen achter zijn voetbal- en wielerhelden aan , met kleppen op ..
Brood en spelen .
Rolling Eyes
In de Stille Oceaan kan men elkander goed verstaan ....
Ice


Geregistreerd op: 15-2-2008


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 14 Nov 2017, 11:40 
Phoebe:
Quote:
Islamisering onder het goedkeurend oog van Europa ? Men zou er inderdaad gaan aan twijfelen .

Twijfelen?? Goedkeurend oog?De dictators van eu orkestreren den boel!!!
Het vervolg op de resolutie van Straatsburg 1975. Olie en smeergeld voor corrupte politici in ruil voor verspreiding van islam vergif en islamisering van europa!

Waarvoor dient de mosliminvasie onder het mom van 'oorlogsvluchtelingen' denk je?!
Waarom werd de europeaan schuldgevoelens aangepraat, de waan ingeprent dat wij verantwoordelijk zouden moeten zijn voor vluchtelingen van ándere continenten, toevallig állemaal en hoofdzakelijk moslims?!
Waarom moeten énkel die 'verantwoordelijke europeanen' miljárden ophoesten ten koste van hun eigen welvaart om zelfs in ándere landen aan de andere kant van de wereld te zorgen voor vluchtelingen van oorlogen tussen moslims onderling?!

Dringt het NOG niet door wat er aan het gebeuren is? Genocide op de blanke europeaan, niet meer of minder! Onze cultuur, onze hele beschaving moet eraan, wij, de blanken, de europeanen moeten eraan!

En hoe de nationale, collaborerende politiek meewerkt met dat duivelsgebroed van eu is duidelijk te zien aan hun reactie of beter, gebrek aan, tot zelfs saboteren van ordehandhaving als moslims amok maken!
De straffeloosheid voor moslim criminelen is reeds jaren aan de gang, het volk mort al jaren....wel, NU dat openlijk en bloot wordt toegegeven dat de politiek de politie VERHINDERT om moslimtuig dat de boel afbreekt ook maar een duimbreed in de weg te leggen, KUN je er NIET MEER naast kijken of ontkennen, toch?!
Idefix


Geregistreerd op: 21-6-2007
Woonplaats: Lantin

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 14 Nov 2017, 11:58 
Voor die rellen bij voetbalmatchen heb ik een oplossing die bij de voetbalbond niet in goede aarde zal vallen. Om te beginnen stel ik voor dat de bond alle kosten die een match met zich meebrengt te laten betalen. Politiebescherming, omleidingen, organiseren, stoeten begeleiden, en in het bijzonder alle kosten door rellen zowel die van voor al die van na de matchen. Alle aangerichte schade vanaf aankomst van de supporters tot ze allemaal weg zijn. Ze hebben miljoenen per week over voor een voetballer die om de week een uurtje op het plein staat en dan een half jaar op de bank zit en toch betaald wordt, dus hebben ze geld genoeg. Alles vergoeden, tot de laatste Cent......... De zon is gratis voor iedereen
wardje


Geregistreerd op: 4-12-2005
Woonplaats: oostrozebeke

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 14 Nov 2017, 12:03 
Als u gisteren de burgemeester hoorde heeft hij 5 maal hetzelfde herhaald "De politie is om er de rust terug te brengen" en vervolgens zij waren met ongeveer 300 man wij met 20.
Dus daaruit kun je concluderen als je maar maakt dat je met meer manschappen zijt dan de politie geen probleem ze gaan je niet aanhouden .
Ze komen u enkel tot RUST brengen , heb je al ooit zo'n zever gehoord en dan nog door het hoofd van de politie zelf "De burgervader; en achteraf hoor je dat de officier van wacht thuiszit.
Ga daar mee naar de oorlog , ge zijt al verloren nog voor je begonnen bent .
Het gaat in dit land van kwaad naar erger , wie is hier voor verantwoordelijk????? , Hij zou beter de eer aan zichzelf houden.
Ice


Geregistreerd op: 15-2-2008


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 14 Nov 2017, 12:26 
Samenscholingsverbod in brederostraat vervroegd opgeheven.
Waarvoor dient het samenscholingsverbod?
Niet om te vermijden dat criminelen bendes en gevaar vormen voor veiligheid van de maatschappij maar om de burgerbevolking legale middelen te ontnemen om in opstand te komen tegen politieke onderdrukking, om te vermijden dat het volk zich verenigt, dus gaan ze vereniging strafbaar maken onder het mom van 'veiligheid' voor de bevolking.
Daarvoor wordt ook niet opgetreden bij rellen, de politie wordt gesaboteerd en verhinderd om op te treden zodat de misdadige politiek dan een reden heeft om samenscholingsverbod op te leggen, om de burgerbevolking al gewend te maken aan verbod op vereniging omdat ze goed weten waartoe hun misdadig laissez faire beleid zal leiden dus wordt reeds preventief elk verzet strafbaar gemaakt....uiteraard op eis/vraag van het volk.
Wij moeten vrijwillig onze vrijheid opgeven in ruil voor (schijn)veiligheid.

Als het volk zich verenigt, vormt ze een gevaar voor de macht van de politieke judassen en dat moet ten alle prijze vermeden worden...dus laat de politiek rellen en straatterrorisme opzettelijk uit de hand lopen zonder in te grijpen, dan kunnen ze het eigenlijke doel: eensgezindheid bij de bevolking en verzet legaal strafbaar maken en in de kiem smoren.

En zie eens hoe de linkiewinkies dat dan omzeild hebben: herinner je de betoging van groen en sp.a door antwerpen tegen bdw na de aanval op de politie bij het verkeersincident in borgerokko? Dat werd toen WANDELING genoemd om de verplichte toestemming voor een betoging te omzeilen...
Ice


Geregistreerd op: 15-2-2008


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 14 Nov 2017, 14:49 
Politicus Hicham El Mzairh: "Jullie behoren niet tot de Marokkaanse gemeenschap, jullie horen tot de 'gemeenschap van eikels'"
Weer typerend voor een moslim politicus met dubbele tong om de verantwoordelijkheid van respectloos straattuig af te wentelen...nu zijn de kutmarokkanen enkel marokkanen als ze geen rottigheid uithalen, anders zijn het eikels....maar zéker geen leden van de marokkaanse gemeenschap. Rolling Eyes

Dat de oorzaak van het respectloze wangedrag van dit crapuul bij de mentaliteit van de ouders en het gebrek aan opvoeding en integratie ligt, dát moet toegedekt blijven....afschuiven maar!! Hij maakt daar zelfs een aparte 'gemeenschap van eikels' voor bij..
En het domme, vlaamse klootjesvolk? Dat trapt er met beide voeten in en prijst deze hypocriet nog wel de hemel in...
Als Francken of dewinter dit zouden durven zeggen dan was het kot te klein....Geert Wilders werd zelfs aangeklaagd om hen 'kutmarokkanen' te noemen..maar een marokkaans/belgische politicus mag hen wel eikels noemen, dat wél!
voorn


Geregistreerd op: 27-10-2006
Woonplaats: Antwerpen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 14 Nov 2017, 16:28 
Volgens een zeer geleerde professor In de krant.
Mogen we niet zeggen het zijn weer de Marokkanen.
Neen dit gedrag is eigen aan de mens bij euforie of tegenslag.
Allee dat weten we weeral.
Als de Belgen vanavond winnen tegen Japan; slaan we boel maar kapot en verwijzen we de politie en rechters maar naar deze uitleg.
benq


Geregistreerd op: 10-12-2005
Woonplaats: Antwerpen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 14 Nov 2017, 20:27 
Er is ene opgepakt Cool

En je raad het al, Rolling Eyes

Just hij is weer vrij gelaten, Laughing

En nu, Question

Snel naar het buitenland, Embarassed
genoeg gewerkt nu genieten

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in EET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.