Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
ridelo


Geregistreerd op: 4-9-2005
Woonplaats: Borgloon

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 18 Jan 2018, 22:13  Onderwerp: Firefoxbrowser bladwijzerwerkbalk aanpassen
Hallo,

Ik heb mijn Firefoxbrowser 'opgefrist' en nu zie ik in mijn bladwijzerwerkbalk zowel symbolen als namen. Weet iemand hoe ik hem kan instellen zodat ik alleen nog de symbolen zie?

Alvast bedankt.

Rik
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.70 GHz
2 GB
32-bits besturingssysteem, x64-processor
Windows 10 / MSOffice 2013
verhaegen
Support SeniorenNet

Geregistreerd op: 3-4-2003
Woonplaats: kapellen

Profiel
Prive Bericht
E-mail
Geplaatst: Vr 19 Jan 2018, 10:46 
gewoon effe op zo ne genaamde klikken
dan komt dat terug
pcekspeer


Geregistreerd op: 6-8-2010
Woonplaats: 3530 houthalen limburg

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 19 Jan 2018, 14:41 
@ridelo

Gewoon erop klikken zal niet veel helpen.
Standaard is ingesteld: naam vd site en het pictogram.
Dus, RECHTSklik erop en:


 

 

Vervolgens:

 

 


Waarom zou je dat willen doen, om meer ruimte vrij te maken voor meerdere sites?
Kan je beter de namen vd sites inkorten ipv verwijderen, zo weet je veel beter waarop het pictogram betrekking heeft.
Bij grote aantallen pictogrammen nog wijs worden op welke site die slaat?
Wink
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
60.0.64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5-Ccleaner-Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
ridelo


Geregistreerd op: 4-9-2005
Woonplaats: Borgloon

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 19 Jan 2018, 18:29 
Bedankt voor je antwoord, maar het is niet waar ik naar op zoek ben. Ik dacht dat de mogelijkheid bestond om met één bewerking de hele werkbalk met of zonder de sitenamen weer te geven. Kan het zijn dat die mogelijkheid uitgeschakeld is? AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.70 GHz
2 GB
32-bits besturingssysteem, x64-processor
Windows 10 / MSOffice 2013
pcekspeer


Geregistreerd op: 6-8-2010
Woonplaats: 3530 houthalen limburg

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 19 Jan 2018, 18:38 
Probeer je probleem eens duidelijker te stellen.
Zoals iedere browser heeft Firefox ook de mogelijkheid om de Bladwijzerbalk te tonen of juist niet te tonen.
Wat wil je?
Je wilt die balk NIET meer zien?
Je wilt de balk WEL zien maar er mag niets instaan?
Je wilt de balk WEL zien maar de vermeldde sites mogen enkel maar het pictogram vertonen?

Als je dat laatste wilt dan zul je voor iedere site de aanpassing moeten doen.
Gelukkig zijn er dat maar een 10-tal, je zal er niet moe van worden?
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
60.0.64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5-Ccleaner-Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
wd


Geregistreerd op: 14-8-2002


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 24 Jan 2018, 15:55 
De nieuwe Firefox 58.0 is nu zeer snel

groeten
De dwarsliggers laten de treinen rechtdoor rijden.

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in EET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.