Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
pcekspeer


Geregistreerd op: 6-8-2010
Woonplaats: 3530 houthalen limburg

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 15 Jun 2018, 9:52  Onderwerp: Politici met valse papiertjes en keurige pakjes.
Congolese kennis of vriendje van u, met een mooi hemdje en bijpassende das, die met een privé-jet vanuit ISRAEL in Brussel toekwam, om naar het WK in Rusland te gaan "kijken"?
Dan is dat dik OK, jaja, geen enkel probleem.

 

 

Ook als die zakenman, die dat beroep cumuleert met een bijberoep als politieker, er met een vervalst paspoort rondloopt?
Tuurlijk, vriendjes onder mekaar, doen daar echt niet moeilijk over.
Soort zoekt soort, oordeelt de machteloze burger...

 Moïse Katumbi is, zoals alle politici, een voortreffelijk en onbesproken burger...
Gedurende jaaaaren gouverneur vd Katangese provincie, voilà.

En tegelijk ook, dubbel beroep nietwaar, 1 vd meest welstellende burgers van Congo.
Iedereen kan zo rijk worden als ik, zegt hij, maar je moet het willen..

 'Normaal wordt iemand die met valse papieren ons land binnen probeert te raken onmiddellijk teruggezonden.'In tegenstelling tot de meeste fraudeurs werd de politicus en zakenman niet teruggestuurd. 'Tijdens zijn verhoor liet hij blijken dat hij "belangrijke Belgische politieke vrienden" had', klinkt het.

Van wie zouden dergelijke "lieverds" het geleerd hebben denk je?

Dura lex sed lex?

 Ook voor belg. en buitenlandse, bevriende, politici?

Maar niet voor andere belgjes en gewone, passanten??


http://www.knack.be/nieuws/wereld/congolese-presidentskandidaat-komt-belgie-binnen-met-vals-paspoort/article-normal-1161285.html
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
63.0.3 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5--Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
Ice


Geregistreerd op: 15-2-2008


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 15 Jun 2018, 11:21 
En dichter bij huis:

Politici in keurige pakjes met dubbele nationaliteit, turkse moslim met partijkaart van cd&v en schepen in Genk, voorstander van de turkse, grijze wolven wordt in Tongeren veroordeeld voor corruptie, 18 maanden CEL mét uitstel (of wát dacht je dan?!!)  6.000¤ boete en TIEN jaar ontzetting uit zijn burgerrechten.

Hij mag dit vonnis legaal naast zich neerleggen door in beroep te gaan en zelfs opkomen bij de verkiezingen in oktober
om verder te kunnen graaien en als infiltrant zijn invloed te kunnen laten gelden om de sharia sluipend te introduceren op gemeentelijk niveau.
Veroordeeld voor corruptie, géen burgerrechten meer maar wél verkiesbaar?!!! Mad

caglar is al meerdere malen negatief in het nieuws gekomen maar op een crimineel meer of minder in de politiek zal het niet steken, zeker? Vooral als het een 'bélgische burger' met turks-islamitische roots betreft...  Evil or Very Mad
pcekspeer


Geregistreerd op: 6-8-2010
Woonplaats: 3530 houthalen limburg

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 15 Jun 2018, 13:19 
“Als je dubbele nationaliteit afneemt, kan je geen terroristen meer terugsturen”
https://www.gva.be/cnt/dmf20160729_02404073/als-je-dubbele-nationaliteit-afneemt-kan-je-geen-terroristen-meer-terugsturen


Zelfs bevriende politici met een vals paspoort kan je niet terugsturen...

Gewone rakkers kan je zonder pardon verwijderen, maar o wee, als je naar een politieker nog maar van ver durft te gluren...
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
63.0.3 64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5--Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
Ice


Geregistreerd op: 15-2-2008


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 15 Jun 2018, 14:13 
Quote:
“Men moet goed nadenken wat men wil. Twee weken geleden kondigde N-VA nog aan dat de partij gemakkelijker de Belgische nationaliteit wil afnemen van veroordeelde terroristen. Dat kunnen we begrijpen.
Maar als je de dubbele nationaliteit afvoert, dan zijn zulke mensen allemaal Belgen en kan je hen niet terugsturen.”
Kan iemand debiel beke eens uitleggen dat het de bedoeling is om de BELGISCHE nationaliteit van veroordeelde terroristen te ontnemen want hij weet blijkbaar niet als flutpoliticus dat hij énkel iets te zeggen heeft over de bélgische nationaliteit?
Hij denkt blijkbaar dat hij de marokkaanse, turkse, tunisische etc....nationaliteit van terroristen kan afnemen zodat de bélgische nat. overblijft?

Man man....wat ne snuggere is me dat...durft ie nog ergens zijn gezicht laten zien als hij zulke onzin uitkraamt?

En komt al dat vreemd gespuis dan statenloos naar hier?
Me dunkt dat élke vreemde hier komt met een eigen nationaliteit VOOR ze de belgische nationaliteit AANVRAGEN én VERKRIJGEN....halloo beke??
WTF?

En zuhal: de oude bilaterale verdragen met turkije en marokko: vertel er ook maar bij dat na één dag werken in ons apenland niet enkel geldt voor werkloosheidsuitkeringen maar ook voor VOLLEDIGE PENSIOENEN (met niet zelden gekóchte en dus válse arbeidsovereenkomsten!) alwaar de BELG 45 jaar zn kloten moet voor afdraaien.
Dát zijn door gezinsherenigingen een veel grotere hap miljarden diefstal van óns belastinggeld dan doppers! Toegestaan door.......beke en co!!

Al die bejaarden komen hier een pensioen ophálen want als de papierrommel in orde is, gaan ze terug om de grote jan uit te hangen op ónze kap, ten koste van ónze pensioenen en dat in (moslim)landen waar de levensduurte tot VIJF maal láger ligt dan hier!
Werk maar tot 67 jaar, domme belg! Onze politiek deelt ónze pensioenen wel uit aan álle bejaarden in moslimlanden!
Quote:
“De keuze voor een nieuwe nationaliteit is een positieve keuze. Wie die maakt, aanvaardt ook een aantal consequenties. 
Het is een teken van integratie en van gehechtheid aan je land.
Vanuit die optiek lijkt het ons logisch dat iemand slechts één nationaliteit heeft.”
Ah, tiens door politieke verraders zoals beke is kiezen voor de belgische nationaliteit  kiezen voor de sociale en andere voordelen zónder de plichten geworden!
Dáárvoor wordt gekozen, níet om te integreren: daarom willen ze de dubbele nationaliteit behouden om NIET te integreren en van twee walletjes te kunnen eten!

 
Quote:

Er zijn immers landen, zoals Marokko, Syrië of Turkije, die niet toestaan dat mensen die van daar komen hun nationaliteit opgeven. Ook die landen zouden dus hun wetgeving moeten aanpassen.


Niet moeien met buitenlandse wetgevingen, cd&v nitwit.
Jij hoeft enkel je zorgen te maken over de Bélgische nationaliteit en wetgeving in BELGIE, niet menen te kunnen vertellen dat andere landen hun wetgeving moeten aanpassen.
Bovendien sta je te liegen dat je zwart ziet: turken kunnen hun turkse nationaliteit wél opgeven voor de belgische nat. door daarvoor een aanvraag in te dienen.

Landen die niet toestaan dat hun onderdanen hun nationaliteit opgeven, kunnen dus géén belgische nationaliteit verkrijgen, simpel, toch???
Paca


Geregistreerd op: 28-9-2006
Woonplaats: Suzhou

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 15 Jun 2018, 18:21 
Er bestaat (bvb) ook zoiets als driedubbele nationaliteit. In theorie denk ik zelfs dat het nog wat gortiger kan. Wat zijn de mogelijkheden voor een baby geboren uit een Belgische moeder op een Amerikaans vliegtuig dat boven Duitsland vliegt op het moment van de eigenlijke geboorte?

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in CET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.