Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
Macrotech601


Geregistreerd op: 11-9-2014
Woonplaats: Zomergem

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Ma 12 Feb 2018, 17:41  Onderwerp: HDrecorder
Af en toe wanneer we een programma of film opnemen.
missen we het einde of is het programma maar de helft opgenomen.
Best de HD recorder vervangen denk ik (telenet)
flupke2


Geregistreerd op: 9-1-2005
Woonplaats: naast mijn buur

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 13 Feb 2018, 13:28  Onderwerp: Re: HDrecorder
Macrotech601 schreef:
Af en toe wanneer we een programma of film opnemen.
missen we het einde of is het programma maar de helft opgenomen.
Best de HD recorder vervangen denk ik (telenet)



Kan het zijn dat je bij Telenet  de recorder moet instellen  om op een bepaalde zender een opname te doen van uur .... tot uur ....  . Dus bijvoorbeeld op VRT  van 18:15 uur tot 19:30 ?? 
Als het programma dan om één of andere reden later begint en dus ook later eindigt , dan heb je een deel ervan niet opgenomen.
Als je dus moet instellen zoals hierboven beschreven : altijd een halfuurtje langer laten opnemen dan het voorziene einde , in het voorbeeld hierboven dus opnemen tot 20:00 uur.

Bij proximus ( dat ik gebruik) gaat het anders : daar stel je het programma in om op te nemen, niet de tijd. De opname start dan altijd automatisch 5 minuten voor het voorziene startuur  en stopt pas  30 minuten na het voorziene einduur.
Ook dan kan het gebeuren dat een programma niet volledig is opgenomen, namelijk als het méér dan 30 minuten langer duurt dan gepland.
pcekspeer


Geregistreerd op: 6-8-2010
Woonplaats: 3530 houthalen limburg

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 13 Feb 2018, 14:12 
Best van eens te bellen met Telenet:
015 66 66 66
PC Win7 Prem SP1/64bit/RAM4GB/HD1000GB/IE11//FFox
59.0.1.64bit /Chrome64bit//MSE+Win firewall/WLMail/Gmail/thunderbird/OpenOffice4.1.5/BSA+Micr.SafetyScan+MSRT.-Web Of Trust (WOT)-Spywarebl 5.5-Ccleaner-Superantispyw/MBAM/AdwCleaner/JRT/Win10/Ixquick/
dafke


Geregistreerd op: 23-2-2005
Woonplaats: maaskant

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 13 Feb 2018, 14:58 
Dat gaat bij Telenet ook zo De starttijd en stoptijd kun je zelf verlengen maar een half uur dat weet ik niet

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in EET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.