Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
Jozef


Geregistreerd op: 26-8-2002
Woonplaats: Geraardsbergen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 12 Feb 2004, 16:55  Onderwerp: ALDFAER - plaats hier al uw vragen en reacties aub
Beste genealogen,

Om deze rubriek overzichtelijk te houden wil ik vragen om alle berichten i.v.m. het programma Aldfaer hier in deze topic te willen plaatsen.

Lieve groetjes, Tilly



Beste Genealogen,

Hoe kan ik een Aldfaer programma overzetten in Word zodat ik het ook met foto's kan openbaren?

Groeten van Jozef
Gelukkig zijn zij die zo druk bezig zijn .....
monneke65
Gast




Geplaatst: Do 12 Feb 2004, 21:42  Onderwerp: VAN ALDFAER NAAR WORD
Hallo Jozef,

Ziehier hoe ik te werk ga :

Op Aldfaer zoek je de oudste persoon in uw bestand en je gaat naar "Nageslacht" (staat juist naast het figuurtje in de werkbalk van Aldfaer).
Je klikt dit aan en je krijgt het volledige (?) nageslacht van de desbetreffende persoon.
Dit kan je volledig kopieren en zonder probleem overzetten naar een Word file, althans bij mij lukt dat wonderwel zonder enig probleem.

Proberen maar het zal wel lukken !!!

Groetjes
Monneke65
Wyckmansf


Geregistreerd op: 12-2-2004
Woonplaats: Maasmechelen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 12 Feb 2004, 22:55 
hoi allemaal,
allereerst wil ik even zeggen dat ik nieuw ben op het forum
ben nog wel geen senior,maar hoop het wel nog ooit te worden Laughing

graag zou ik even willen reageren op de posting van Jozef
ik werk ook al een hele tijd met Aldfaer
als je dat wil kun je in het program ook rechtstreeks foto's verwerken
als je naar bestand gaat en dan instellingen dan zie je allemaal vakjes die je kan aanvinken
zo is er ook ééntje voor foto's
hoe meer is aangevinkt hoe meer van je gegevens je kan uitprinten
is het zo dat je een soort boek wil maken en meerdere foto's bij één persoon wil zetten,dan kan je best werken gelijk monneke zegt
mocht het je niet lukken of nog vragen hebben dan laat je het maar horen
groetjes Wyckmansf
heeft er iemand iets in een schuurtje staan waar een motor op zit en weg mag,ben iets aan het zoeken om aan te sleutelen
Jozef


Geregistreerd op: 26-8-2002
Woonplaats: Geraardsbergen

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 17 Feb 2004, 17:04 
Bedankt Monneke65 en Wyckmansf, het is mij nu ook gelukt mijn stamboom in Word te kopieren met inbegrip van foto's.
Jozef
Gelukkig zijn zij die zo druk bezig zijn .....
Tilly
Moderator SeniorenNet

Geregistreerd op: 24-12-2002
Woonplaats: aan het bos van den baron

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Zo 28 Maa 2004, 13:08 
nota van de moderator: om deze rubriek overzichtelijk te houden heb ik alle vragen betreffende Aldfaer samen in deze topic geplaatst.
Tilly



Danny1952
Geregistreerd op: 20-2-2004
Ber.: 2
Woonplaats: Machelen
Geplaatst: Vr 20 Feb 2004, 12:25 Onderwerp: Problemen met programma Aldfaer.

--------------------------------------------------------------------------------

Beste vrienden,

mischien kan iemend van julie mij helpen.
Ik heb een gedeelte van mijn stamboom opgemaakt in het programma Aldfaer. Graag zou ik van dit gedeelte een website willen maken via het programma Frontpage 2000. Dit lukt mij van geen kanten.

Alle informatie betreffende dit probleem is natuurlijk heel welkom.

Met dank bij voorbaat.

Danny.
------------------------------------------------------------------------------


Den Jappe
Geregistreerd op: 10-1-2004
Ber.: 127
Woonplaats: Eeklo
Geplaatst: Vr 20 Feb 2004, 13:36 Onderwerp:

--------------------------------------------------------------------------------

Hallo Danny 1952
Heb je al eens geprobeerd zo te werken
open frondpage
Ga naar bestand
Inporteren....
Klik op bestand toevoegen..
Zoek daar de map die je wil invoegen
Klik nu op OK
Aan de linker kant van het venster zie je "mappen" klik daar op
kopieer daar uw map of documentje
En plaats het nu op de plaats waar je het wil hebben in uw site
sla nu op, nu zal je de naam zien van uw map maar onderlijnd
Je kan ook gewoon de voledige tekst kopieeren en die plaken in uw site
Veel geluk
Den jappe
_________________
Ik hoor en ik vergeet, ik zie en ik onthoud, ik doe en ik begrijp.
-----------------------------------------------------------------------------


monneke65
Gast
Geplaatst: Vr 20 Feb 2004, 14:33 Onderwerp: VAN ALDFAER NAAR FRONT PAGE

--------------------------------------------------------------------------------

Hallo Danny52

Ik wil hier zeker Den jappe niet tegenspreken, maar ik heb geprobeerd om te werken zoals hij voorschrijft maar dat lukt niet bij mij.
Ik heb deze zaak op een andere manier geregeld.

Als uw website reeds voor een gedeelte klaar is en U wil iets bijvoegen, of U wil een nieuwe front page maken dan ga ik op de volgende wijze te werk :

Ik open Front Page op een nieuwe web, of een nieuwe bladzijde.
Ik ga dan naar Aldfaer naar de tekst die ik op frontpage wil hebben
Ik ga daar naar "Overzichten" en kies dan "Tekst" en kies verder tussen de verschillende mogelijkheden zoals voorgeslacht, personeelskaart of nageslacht.
Als U dan deze tekst gewoon kopieert kan U deze plaatsen op Front Page en hem later eventueel bijwerken.
Een andere optie is uiteraard van uw vraag voor te leggen aan andere ALDFAER gebruikers maar dan begint men daar met sjablonen en zo meer en daar heb ik helemaal geen kaas van gegeten.

Misschien helpt dit uw probleem op te lossen.

Veel succes
Monneke65
-----------------------------------------------------------------------


Danny1952
Geregistreerd op: 20-2-2004
Ber.: 2
Woonplaats: Machelen
Geplaatst: Vr 20 Feb 2004, 14:58 Onderwerp: Problemen met Aldfaer

--------------------------------------------------------------------------------

Beste den jappe en monneke,

van harte bedankt met julie info.
Ik ga het zeker proberen laat julie het resultaat weten.

Nogmaals bedankt.

Danny.
Tilly
Moderator SeniorenNet

Geregistreerd op: 24-12-2002
Woonplaats: aan het bos van den baron

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Zo 28 Maa 2004, 13:18 
fred2912

Geregistreerd op: 20-3-2004
Ber.: 2

Geplaatst: Za 27 Maa 2004, 10:32 Onderwerp: Aldfaer

--------------------------------------------------------------------------------

Hallo,

Ik gebruik Aldfaer, maar zit nu met een probleem.
Ik heb een volledige familie ingegeven en wil nu een overzicht afdrukken van het voorgeslacht, ik krijg het scherm met een blauw gevulde voortgangbalk en een blanco scherm dat wit blijft.
Wat is er misgelopen, weet er iemand raad ?
Groetjes en reeds bedankt voor Uw antwoord.
Fred2912
-------------------------------------------------------------------------------

gast
Geplaatst: Za 27 Maa 2004, 21:15 Onderwerp: adfaer

--------------------------------------------------------------------------------

goeden avond
als je gaar kijken bij bestand, instellingen, wat is er dan aangevinkt en vertrek je van een persoon die voiorouders heeft?

Heb je ook al gekeken op
http://www.aldfaer.nl/index.html?ald1.html|2

Robert Van Steen
http://www.geocities.com/rvsteen
fred2912


Geregistreerd op: 20-3-2004


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Zo 28 Maa 2004, 14:45  Onderwerp: Aldfaer
Beste Tilly,

Ik heb het bericht gevonden en noteer voor de toekomst.
Groetjes,
Fred2912
fred2912


Geregistreerd op: 20-3-2004


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Zo 28 Maa 2004, 14:49  Onderwerp: Aldfaer-overzichten
Hallo Robert,

Bedankt voor Uw reactie.
Ik zal zeker de website van Aldfaer raadplegen en hopelijk een oplossing voor mijn probleem vinden.
Groetjes,
Fred2912
rvsteen


Geregistreerd op: 23-9-2003
Woonplaats: Boechout

Profiel
Prive Bericht
E-mail
Geplaatst: Vr 02 Apr 2004, 7:22  Onderwerp: Aldfaer Website
Mijn werkwijze
Gewoon alles selecteren en kopiëren naar Word , aanpassen naar eigen idee en opslaan als webpagina . en deze opladen in de home page of in het webprogramma en dan de nodige verbindingen maken van en naar de andere schermen

http://www.geocities.com/rvsteen/stamboom/ancestors.htm

is op deze wijze gemaakt met aldfaer
nougabolle


Geregistreerd op: 29-11-2004


Profiel
Prive Bericht
E-mail
Geplaatst: Di 14 Dec 2004, 12:45 
ALDFAER is blijkbaar in trek Shocked ....ze hebben er op dit Nederlands forum ook al een aparte stek voor beschikt -->
http://juliet.messageboard.nl/4728/viewforum.php?f=19
fred2912


Geregistreerd op: 20-3-2004


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 15 Dec 2004, 21:20 
Hallo,

Een tijd terug heb ik een vraag gesteld in verband met Aldfaer -
rapporten.
Degenen die geantwoord hebben en een tip gegeven, bedankt, ik heb die opgevolgd, en het probleem is ondertussen opgelost.
Groeten,
Fred2912
Luus
Gast




Geplaatst: Ma 02 Mei 2005, 22:53  Onderwerp: Persoonskaart
Hoe kan ik in Aldfaer op de persoonskaart vermeldingen uit de notities, ook het beroep enz... vermeld krijgen?
fred2912


Geregistreerd op: 20-3-2004


Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 04 Mei 2005, 19:02  Onderwerp: Aldfaer,
Luus,

Rechtsboven in het tabblad, klik op "feiten", daar hebt U keuzemogelijkheid waaronder beroepen, adressen, enz. U kunt ook zelf aanvullen.
Ik hoop U een beetje te hebben geholpen.
Succes en groetjes,
Fred2912
pvo


Geregistreerd op: 16-10-2005
Woonplaats: Brugge

Profiel
Prive Bericht
E-mail
Geplaatst: Zo 16 Okt 2005, 11:35 
Ik wil hier even reageren op het maken van parentelen of ander vanuit aldfaer.
Als je het overzicht dat jehebt gemaakt op de website wilt plaatsen, eender welk programma je ook gebruikt, maak het niet te moeilijk voor uzelf.
Bovenaan links van het overzicht staat een disketje afgebeeld.
Hierop klikken, in het dialoog venster kan je nu naar de map gaan waar je website gegevens staan en je het nodig hebt, naam invullen (bv. familie.htm) (voor sommige programma's is het: familie.html) en opslaan.
Het staat zo wie zo op zijn plaats
En niets is zo eenvoudig.

Groetjes
krishaesendonck


Geregistreerd op: 18-12-2005
Woonplaats: Wilsele

Profiel
Prive Bericht
E-mail
Geplaatst: Ma 13 Feb 2006, 17:51  Onderwerp: problemen met downloaden
Hallo

Ik heb een probleempje met downloaden van Aldfaer. Ik heb een gewone PC met internet verbinding en heb hiervan de download gedaan en op een schijf gebrand. Nu wil ik deze schijf met het programma aldfaer naar mijn laptop downloaden. Daar ik geen internet verbinding heb op miijn laptop(oud geval) Ik moet wel zeggen dat er alleen windows 98 opstaat en geen office programma. Nu ik kan het downloaden maar het programma start niet , foutmelding Het gekoppelde Aldfaer EXE is gekoppeld aan ontbrekende uitvoer oleaut 32.DLL173

Weet iemand hier raad mee, en is het omdat er geen office progrmma opstaat

Bedankt

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in CET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.