Help Zoeken Gebruikerslijst Registreer Profiel Log in om je privé berichten te bekijken Inloggen

Nieuw antwoord
TJINNE


Geregistreerd op: 23-12-2005
Woonplaats: BREDENE

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 11 Sep 2012, 14:25 
Hartelijk bedankt daar kan ik wat mee Very Happy
Louke


Geregistreerd op: 9-9-2002
Woonplaats: Leuven

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Wo 27 Maa 2013, 12:20  Onderwerp: Aldfaer: 2 vraagjes.
1. Werkt Aldfaer 4.2 ook onder Windows 8 ?
2. Het lukt mij niet om een veiligheidskopie op een CD te zetten.
Als ik een veiligheidskopie wil maken onder Windows XP en ik duid de CD schrijver aan dan gebeurd er helemaal niets als ik OK druk.
Crying or Very sad
Dank voor uw antwoord en eventuele hulp.
Louke
Jean-Pierre


Geregistreerd op: 23-5-2004
Woonplaats: Schoten

Profiel
Prive Bericht
E-mail
Geplaatst: Do 28 Maa 2013, 11:36 
Hallo

Ja Aldfaer werkt ook onder Windows 8.

Indien je geen veiligheidskopie kan maken naar een cd/dvd staan ergens de instelling fout (of heb je het aantal veiligheidskopie dat je mag hebben bereikt ) want hier lukt het wel, maar je moet dan we een herschrijfbare CD/DVD hebben en je moet wel handmatig de oude veiligheidskopie verwijderen daar dit niet automatische kan op een cd/DVD dus echt gemakkelijk werken is dit niet het is beter om je veiligheidskopie op een externe hardschijf plaatsen of op een USB stick dit werkt veel beter.Nog beter is het om je veiligheidskopie op Skydrive , dropbox of op google drive te bewaren.
Ik weet dat ik niks weet. // Dus ik weet, dat ik niks weet. // Weet ik dan niks ??????
Louke


Geregistreerd op: 9-9-2002
Woonplaats: Leuven

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Do 28 Maa 2013, 17:49 
Bedankt voor uw reactie.

Op deze Pc van 9 jaar oud is er nog al wat fout.Ik denk dat het op een USB-stick gelukt is, alhoewel ik het bestand van 18 kb weinig vind voor 181 personen. Dat zal ik echter pas kunnen ondervinden als ik het op een nieuwe PC geplaatst heb met Windows 8. Daar moet ik echter nog drie weken op wachten en nog ondervinden hoe dat werkt.
In ieder geval heb ik genoeg parenthelen uitgeprint om ze desgevallend terug te kunnen inbrengen.

Groetjes,
Louke.
Jean-Pierre


Geregistreerd op: 23-5-2004
Woonplaats: Schoten

Profiel
Prive Bericht
E-mail
Geplaatst: Do 28 Maa 2013, 17:58 
Hallo,

Om je gegevens maar je nieuwe pc over te zetten is het beter om gewoon je stamboom ( het bestand ***.ALDF ) te kopiëren en dit dan op je nieuwe pc te plakken.

indien het zover is dat jij je nieuwe pc hebt en het lukt niet hoor ik het wel.

m.v.g.
Jean-Pierre
Ik weet dat ik niks weet. // Dus ik weet, dat ik niks weet. // Weet ik dan niks ??????
Louke


Geregistreerd op: 9-9-2002
Woonplaats: Leuven

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Vr 29 Maa 2013, 7:13 
Bedankt Jean-Pierre

Zodra dat ik zo ver ben laat ik het zeker weten.

Groetjes.
Louke


Geregistreerd op: 9-9-2002
Woonplaats: Leuven

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Di 16 Apr 2013, 17:08 
Jean-Pierre schreef:
Hallo,

Om je gegevens maar je nieuwe pc over te zetten is het beter om gewoon je stamboom ( het bestand ***.ALDF ) te kopiëren en dit dan op je nieuwe pc te plakken.

indien het zover is dat jij je nieuwe pc hebt en het lukt niet hoor ik het wel.

m.v.g.
Jean-Pierre


Hallo Jean-Pierre,
zoals beloofd kan ik u melden dat de nieuwe PC wat vroeger beschikbaar was dan eerst gemeld.
Aldfaer gaat inderdaad hier even goed als op XP. Van kopiëren is echter niets in huis gekomen omdat alle gegevens er niet opstonden door een fout van mij. Maar ik heb er toch alles terug kunnen inzetten na enkele uren typwerk verspreid over twee dagen. Eerstdaags zal ik het toch terug proberen op een usb-stick te zetten, al is het maar als reserve kopie.

Groetjes en nogmaals dank.
futtel


Geregistreerd op: 25-6-2013
Woonplaats: Oudenburg

Profiel
Prive Bericht
Geplaatst: Za 14 Sep 2013, 10:19 
Hello,
Ik ben geen " krak " dus heb een probleem en die is het volgende :
Hoe breng ik mijn verschillende stambomen van geneanet over naar Aldfaer ?
Of gaan die allen samen mee ?
Ehoe doe je dat?

Hulp is zééééééééééééééééér welkom Very Happy Very Happy Very Happy
Futtel
Jean-Pierre


Geregistreerd op: 23-5-2004
Woonplaats: Schoten

Profiel
Prive Bericht
E-mail
Geplaatst: Za 14 Sep 2013, 12:27  Onderwerp: geneanet --> Aldfaer
Hallo

Je zal jou stambomen een voor een moeten downloaden bij geneanet en dan invoegen in Aldfaer .

Je kan enkel gegevens downloaden van bestanden waarvan je zelf eigenaar bent dus niet van andere eigenaars.

groeten
Jean-Pierre // Schoten
bezoek ook eens de webpagina v/d mailgroep-genealogie op
http://genealogiegroep.seniorennet.be
Ik weet dat ik niks weet. // Dus ik weet, dat ik niks weet. // Weet ik dan niks ??????

 
Ga naar: 
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Tijden zijn in CET (Europa)
BELANGRIJK:
SeniorenNet heeft GEEN banden met de auteurs van berichten op dit Forum.
SeniorenNet is commercieel, religieus en politiek volledig onafhankelijk.
De mening, inhoud, gevolg, informatie of doel van de berichten vertegenwoordigt enkel deze van de auteur van het bericht en dus niet noodzakelijk deze van SeniorenNet.