SenNetRedactie

Haal 100% uit uw dag dankzij een herlaadbaar hoortoestel.

Met Signia biedt Amplifon u de nieuwste generatie herlaadbare hoortoestellen aan waarmee u minimaal 24u zonder zorgen profiteert van uw herwonnen gehoor. Het is zuinig, handig en biedt een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze ervaring zet uw wereld gegarandeerd op zijn kop! Maak nu een gratis afspraak op Herlaadbaarhoortoestel.be & probeer het herlaadbare hoortoestel gratis & vrijblijvend uit.

 • WO II: Verdachte verdwijningen, verloren schatten en onzinkbare katten

  De Tweede Wereldoorlog is een gebeurtenis die we, net zoals zijn voorganger, het liefste zouden willen, maar nooit kunnen, vergeten. De gruwel kostte miljoenen mensen het leven en de wederopbouw, zowel materieel als mentaal, zou jaren vergen. Te midden van de Holocaust, de doodsangst en het wapengekletter vonden ook enkele zeer geheimzinnige zaken plaats. Carl Bries neemt deze mysteries met jou onder de loep.

 • Massa langdurig zieken spekt uitkering met zwartwerk

  Het sociale zekerheidssysteem in België, dat dagelijks honderdduizenden mensen moet bijstaan, staat onder hevige druk. Door een explosieve stijging van het aantal langdurig zieken, waarvan 1 op de 3 in het zwart ‘bijklust’, dreigt het systeem zelfs kopje onder te gaan. Van een effectieve aanpak om de misbruiken tegen te gaan, is er volgens onze columnist Jan Schils geen sprake.

Op dagtrip naar de middeleeuwen?

Benieuwd hoe het leven eraan toeging in de middeleeuwen? Kom op 20 en 21 mei rondsnuisteren op de middeleeuwse markt, waag je aan oude ambachten, laat je verrassen door vuurspuwers, troubadours, narren en tovenaars, aanschouw spectaculaire veldslagen en steekspelen te paard en veel meer! Afspraak op Quondam voor het grootste competitieve riddertornooi van de Lage Landen! Tickets en meer info vind je hier.
 • Zo houd je jouw 4-in-1-lichaam gezond

  Hoe ouder je wordt, des te belangrijker het is dat je lichaam gezond blijft. Maar wist je dat je eigenlijk vier lichamen in één bezit? Hoe hou je die dan allemaal gezond om krachtiger in het leven te staan? Life coach Wim Annerel geeft je enkele praktische tips.

 • Wat zijn allergieën zoals hooikoorts eigenlijk?

  Zowat één op de vier Belgen kampt met een allergie, en dat aantal stijgt al jaren. Meestal uit de allergie zich door een verstopte of lopende neus, tranende ogen, niezen, kortademigheid, slechte eetlust, een teveel aan speeksel, tijdelijke gehoorvermindering ... Een heleboel symptomen en al evenveel soorten allergieën dus. Apotheker Piet Sollie sloeg er de wetenschappelijke literatuur over na.

 • Profileringsdrang en geruzie politici kosten burgers en bedrijven veel geld

  Een voor de bevolking goed werkend en begrijpelijk belastingsysteem moet eerlijk en rechtvaardig, efficiënt en eenvoudig zijn. Zonder enige twijfel is vrijwel iedereen het daarover eens, maar de overheid in dit land (zowel federaal als gewestelijk) denkt daar kennelijk anders over, ongeacht wie politiek aan de macht is, zo meent onze columnist Jan Schils.

Verhoog je veiligheid tijdens het rijden met de auto

Tijdens het rijden hebben veel mensen zowel ’s nachts als overdag wel eens last van verblindende tegenliggers, straatverlichting of fel zonlicht. Voor al deze problemen bestaat nu een eenvoudige oplossing: de nieuwe HD Glasses. De gele glazen blokkeren het blauwe gedeelte van het spectrum en neutraliseren zo hinderlijke schitteringen met een duidelijker zicht tot gevolg. Bovendien sluit deze bril, met de speciale pasvorm, perfect over iedere gewone bril zodat de eigen brilsterkte behouden blijft. Bestellen kan hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.