SenNetRedactie

Hoe wil jij herinnerd worden?

Een afscheidsceremonie zou toch écht een weerspiegeling moeten zijn van wie jij was? Een gepersonaliseerde uitvaart is immers het mooiste cadeau dat je kan geven aan je nabestaanden. Als dé uitvaartspecialist staat DELA al meer dan 80 jaar families bij met de organisatie van een mooi en persoonlijk afscheid. Ontdek hoe DELA mensen nog helpt.

 • Unieke en interactieve expo ‘Goal! The Football Experience'

  De grootste voetbalexpo ter wereld tovert de Nekkerhal in Mechelen nog tot 30 april om tot het Walhalla voor elke voetbalfan. ‘Goal! The Football Experience’ is een unieke, ervaringsgerichte en interactieve expo gewijd aan het wereldvoetbal en biedt de bezoekers een ongeziene collectie van originele items en sport memorabilia. Een unieke beleving voor het hele gezin!

 • Vlaams ondernemersbloed: ProVita

  Gezond leven is ook gelukkig leven. Dat is het motto van Nancy Lamont, de zaakvoerster van ProVita. Al 28 jaar lang helpt zij mensen om een gezonde levensstijl vol te houden. Daarvoor richt ze zich niet enkel op gezonde voeding, maar wil ze ook de oorzaak van de ongezonde gewoontes aanpakken.

De Dag van het Gehoor: samen strijden tegen gehoorverlies!

Op 3 maart is het de Internationale Dag van het Gehoor. Deze dag staat volledig in het teken van gehoorverlies: wat zijn de oorzaken en gevolgen ervan en hoe kan u het voorkomen. Amplifon wil zo gehoorverlies bespreekbaar maken. Maak nu snel een gratis afspraak in een Amplifon hoorcentrum en laat uw gehoor gratis testen met de nieuwe, revolutionaire Amplifon 360 hooranalyse! Afspraak maken

 • De Romeo’s op volle kracht vooruit!

  Over geen enkele band is de voorbije zes weken meer inkt gevloeid dan over De Romeo’s. Begin januari was er hun succesvolle documentaire ‘In het spoor van De Romeo’s’ en een paar weken later kwam hun nieuwe album ‘Vrienden voor altijd’ uit. Ook op culinair vlak verwennen De Romeo’s hun fans. Je kan namelijk nu De Romeo’s Frikandel XXL kopen in de frituur in je buurt! Lees hier wat ze dit jaar nog meer in petto hebben!

 • Welk kattenkwaad haalt je huisdier uit als jij niet thuis bent?

  Het liefste zou je je geliefde viervoeter overal mee naartoe nemen, maar dat kan natuurlijk niet. Vraag je je wel eens af wat je kat of hond zoal doet als jij er niet bent? Zit ie de hele dag aan de deur te wachten tot je thuiskomt, knabbelt ie aan je mooie planten of ligt ie gewoon lekker lui te slapen? Pascal Vyncke was ook nieuwsgierig wat zijn twee katjes uitspoken en heeft er iets op gevonden!

Bewaar jij thuis je papieren en geld wel veilig op?

Dagelijks zijn er 200 woninginbraken in ons land. Ben jij voorzien door je geld, juwelen en ook belangrijke documenten als je paspoort thuis veilig te bewaren? Een dief wil binnen enkele minuten terug buiten zijn, een elektronische kluis zal hem ervan weerhouden zelfs maar te proberen. Je hebt er nu al één voor slechts €54,99 inclusief verzending, of ontdek onze andere modellen hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.