SenNetRedactie

Veilig investeren? Kies voor rendabele business flats.

Laat uw spaargeld zorgeloos groeien. Investeer in volledig ingerichte business flats bij de jachthaven van Zeebrugge. De laatste 1 slaapkamerflat met zicht op het zwembad kan binnenkort van u zijn. Profiteer van direct rendement dankzij contracten met verschillende havenbedrijven en een bewezen bezetting in de eerste fase van 83,26%. Holiday Suites Zeebrugge staat garant voor een professionele uitbating zodat u kunt genieten van wat telt: uw rendement. Investeren kan al vanaf €117.500. Meer info?

  • Wat als je bent aangesteld als bewindvoerder van je partner?

    Als je partner niet meer in staat is om zijn of haar eigen geldzaken te beheren, kan je je laten benoemen tot bewindvoerder. Bij belangrijke uitgaven moet de bewindvoerder echter vaak eerst toestemming vragen aan de vrederechter, wat vervelend is voor de partner die nog perfect gezond van geest is. Vrederechter Ingrid Verstringe licht toe dat een gerechtelijke indeplaatsstelling een betere keuze is om dat te vermijden.

Parfum kopen? Dat doe je goedkoper online!

Via de SeniorenNet webshop koop je parfum veel goedkoper dan in de winkel. We hebben bovendien meer dan 1500 parfums op voorraad, dat is meer dan een traditionele parfumwinkel! Dit alles met GRATIS verzending! Mannenparfum, vrouwenparfum of cadeausets, we hebben het nu allemaal, aan zeer scherpe prijzen. Koop je volgende parfum dus via SenNetShop, klik hier!

  • 5 tips om het leven eenvoudiger te maken

    Wie heeft er eens geen problemen om blikjes en blisterverpakkingen te openen of de knopen van z’n hemd dicht te krijgen? Het zijn kleine irritaties die we bijna dagelijks meemaken, maar die wel op te lossen zijn met handige hulpmiddeltjes. We geven een aantal tips om meer te doen met minder irritatie. Het leven is veel te kort voor die irritaties!

  • Coloratuurkunst met een boodschap

    Eens te meer manifesteert Joyce DiDonato zich als een zangeres die met haar kunst in de eerste plaats de toehoorder wil bereiken, hem iets vertellen. Het is haar adagio als zangeres. Ze slaagt daar grandioos in op haar nieuwste cd ‘In war and peace’.

De lucht in huis aangenamer maken

De Fresh Air Ball is een luchtbevochtiger en een luchtverfrisser in één. De Fresh Air Ball verhoogt de luchtvochtigheid en produceert frisse lucht. Hij filtert stofdeeltjes, schilfers, besmettelijke bacteriën en schimmelsporen krachtig uit de lucht. De Fresh Air Ball bestrijdt niet alleen vervuilde lucht, maar verspreidt ook een heerlijke geur wanneer je er etherische olie aan toevoegt. Bovendien is deze ook gezellig dankzij de ingebouwde LED-verlichting. Meer info en bestellen (nu met gratis verzending), klik hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.