SenNetRedactie

Vijf redenen waarom een assistentiewoning ook iets voor jou is

'Een assistentiewoning is voor oude mensen', hoort je weleens. Niets is minder waar. De flats zijn er voor actievelingen vanaf 65 jaar: medioren en senioren die perfect zelfstandig kunnen wonen en het zich al makkelijker maken voor de toekomst. Ontdek vijf redenen waarom een assistentiewoning zeker iets voor jou is. 

 • Meerderheid Belgen voelt zich niet meer thuis in eigen land

  Bij een heleboel Belgen heerst een ontevredenheidsgevoel over ons land, en dat heeft een aantal oorzaken: zo voelt de meerderheid zich hier niet meer thuis, het terrorisme in binnen- en buitenland boezemt angst in en het vertrouwen in de politiek en de financiële sector is gekelderd. Onze columnist Jan Schils overloopt deze punten van onrust en baseert zich hiervoor op een onderzoek van Survey & Action.

 • Hoe zal de goudprijs evolueren met Trump als president?

  Analist Nico Pantelis, financieel expert van Slim Beleggen, gooit het over een andere boeg in ons SenNet Magazine. Voortaan probeert hij een antwoord te formuleren op júllie vragen. Heb jij een prangende financieel-economische vraag die je graag toegelicht wilt zien? Stuur ze dan naar redactie@sennetmagazine.be.

Helemaal klaar voor de zomer met een nieuwe barbecue!

Het mooie weer komt er weer aan! Niets gezelliger dan op een warme zomeravond een heerlijke maaltijd klaar te maken op de barbecue en met familie of vrienden buiten op te peuzelen. Ontdek hier ons assortiment barbecues, allemaal gratis bij je thuis geleverd! Verbluf je gasten deze zomer met je kookkunsten!

 • Deze 3 denkwijzen houden je geluk tegen

  Als je met pensioen gaat, ziet je leven er plots helemaal anders uit dan toen je nog elke ochtend naar het werk vertrok. Sommige mensen vinden het moeilijk om de dagen te vullen, missen sociaal contact of beginnen te piekeren. Lifecoach Wim Annerel geeft je enkele tips om negatieve gedachten uit je hoofd te bannen om opnieuw het geluk te vinden.

 • Zouttherapie voor een betere gezondheid

  Toegegeven, het lijkt dezer dagen wat tegenstrijdig. Er wordt ons constant verteld dat we gezonder moeten leven, meer bewegen en minder zout eten. En dat is zeker ook het geval. Maar wist je dat zout, en meer bepaald zouttherapie, ook positieve effecten kan hebben op je gezondheid?

Vrolijk door het leven fietsen op deze elektrische fiets!

Dankzij deze elektrische fiets van het merk Minerva kan je vrolijk door het leven fietsen, ook al ben je zelf niet goed meer te been. Met het trendy design mag je overal gezien worden! Met een fiets van Minerva kan je nooit een miskoop begaan, aangezien dit merk al meer dan 100 jaar bekend staat als hét kwaliteitsmerk voor fietsen. Bovendien geven we 3 jaar omniumgarantie en herstelling aan huis! Meer info en bestellen, klik hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.