SenNetRedactie

Vijf redenen waarom een assistentiewoning ook iets voor jou is

'Een assistentiewoning is voor oude mensen', hoort je weleens. Niets is minder waar. De flats zijn er voor actievelingen vanaf 65 jaar: medioren en senioren die perfect zelfstandig kunnen wonen en het zich al makkelijker maken voor de toekomst. Ontdek vijf redenen waarom een assistentiewoning zeker iets voor jou is. 

Helemaal klaar voor de zomer met een nieuwe barbecue!

Het mooie weer komt er weer aan! Niets gezelliger dan op een warme zomeravond een heerlijke maaltijd klaar te maken op de barbecue en met familie of vrienden buiten op te peuzelen. Ontdek hier ons assortiment barbecues, allemaal gratis bij je thuis geleverd! Verbluf je gasten deze zomer met je kookkunsten!

Vrolijk door het leven fietsen op deze elektrische fiets!

Dankzij deze elektrische fiets van het merk Minerva kan je vrolijk door het leven fietsen, ook al ben je zelf niet goed meer te been. Met het trendy design mag je overal gezien worden! Met een fiets van Minerva kan je nooit een miskoop begaan, aangezien dit merk al meer dan 100 jaar bekend staat als hét kwaliteitsmerk voor fietsen. Bovendien geven we 3 jaar omniumgarantie en herstelling aan huis! Meer info en bestellen, klik hier.

Schrijf je gratis in op ons online SenNetMagazine

Ontvang jij SenNetMagazine al?

SenNetMagazine is het gratis online magazine van SeniorenNet. Het zit boordevol positieve nieuwtjes, weetjes en tips. Je blijft op de hoogte van trends in Life Style, Genieten, Gezondheid, Geluk, Psychologie en reizen tot Multi-Media, fotografie, verzekeren of pensioenen...

Het kost je... NIETS

Want een abonnement op SenNetMagazine is helemaal gratis.
Abonneer je snel, dan ontvang ook jij het volgende nummer al in je mailbox. SenNetMagazine verschijnt elke week.

Zo eenvoudig is het!

Uw e-mail adres zal niet worden doorgegeven aan derden.

Vertel het alleen je beste vrienden!

Misschien is zo'n gratis abonnement op SenNetMagazine een leuke geschenk voor een vriend.
Of ga je er een familielid gelukkig mee maken? Je kunt dit bericht eenvoudig doormailen.

Wil je SenNetMagazine bekijken?

Wil je het laatste nummer van SenNetMagazine lezen? Of snuisteren in vorige edities? Klik dan bovenaan deze pagina op 'Inhoud'.

Uitschrijven

Indien je hieronder je e-mailadres invult, zal je voortaan ons gratis online magazine niet meer in je mailbox ontvangen.