Deel via

8 redenen om naar Genk te gaan!

May 2016
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in Genk haalt? SenNet zet speciaal voor jou 8 redenen op een rijtje waarom Genk de perfecte locatie is voor een fijne citytrip! Zeker als je twee nachten kan logeren in een fijn driesterrenhotel met ontbijt, een diner, fiets- en wandelroutes en een welgevulde picknick voor op de fiets. Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje

Genk is de moeite waard!

Optimaal genieten tijdens je verblijf in Genk doe je zo! Waarom moet je deze prachtige streek absoluut verkennen? Dit zijn alvast 8 redenen.

1. Het Nationaal Park Hoge Kempen

Het Nationaal Park Hoge Kempen, in de Belgische provincie Limburg, is een uniek natuurgebied waar meer dan 5700 ha bos en heide beheerd en beschermd worden. Het gebied strekt zich uit over de gemeenten Dilsen-Stokkem, Maasmechelen, Zutendaal, Lanaken, Genk en As. Het is het natuurlijke ‘hoogtepunt’ van het Regionaal Landschap Kempen en Maasland, gekend van zijn unieke Fietsroute-netwerk. Er bestaat geen betere plaats om helemaal tot rust te komen. En tot leven. Liggen, rusten, zitten, kijken, kuieren, wandelen, rennen of fietsen, de mogelijkheden zijn hier quasi onbegrensd. 

2. Het eerste blotevoetenpad van Vlaanderen

Je trekt je schoenen en sokken uit en wandelt 2 km lang over een gecontroleerde ondergrond van hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water. Elke stap prikkelt je voeten en zintuigen. Je waadt door waterpartijen, beklimt zandheuvels en steile hellingen en zoekt je weg door een labyrint. Een 18 meter hoge houten uitkijktoren geeft je een mooi uitzicht over de omgeving. Op de mooiste en rustigste plekjes bungelen schommelbanken. Er is ook een avontuurlijke touwenbrug die de hoofdtoegang naar het bezoekerscentrum overspant.

De Dragonfly is het nieuwste onderdeel van het blotevoetenpad, een spectaculair kruinenpad van 100 meter lang dat uitkomt in een 10 meter hoge scheve toren boven de vijver. Voel je als een libel die op zoek gaat naar insecten en zweef tussen kruinen van bomen, daal af in de toren tussen de struiken tot boven het wateroppervlak van de vijver, verlaat de toren via een eigenaardige loopbrug terug het bos in. Na afloop kan je in de cafetaria of op het terras genieten van een drankje en een stukje Limburgse vlaai.

3. C-mine

Limburg is onlosmakelijk verbonden met steenkool. Aan de oude mijnsite van Winterslag werd een nieuwe bestemming gegeven: C-mine. Met de grote C van creativiteit. Een deel van de mijngebouwen en -installaties is behouden gebleven en heeft monumentenstatus. Een oude luchtgang van de vroegere mijn werd omgevormd tot een belevingscentrum met boeiende mijnverhalen, herkenbare mijngeluiden en specifieke geuren die je zelf kan samenstellen!

En er is zo veel meer, een bioscoop, het atelier van vormgever en keramist Piet Stockmans, de opleidingen Media en Design, en Communicatie en Multimedia-design, een volledig cultuurcentrum en diverse horecagelegenheden. Hier kan je dagen doorbrengen.

4. Bokrijk

In het openluchtmuseum van Bokrijk nemen acteurs je honderd jaar mee terug in de tijd. In de authentieke historische huizen ontdek je de kunst van ambachten en vakmanschap. We krijgen hier een beeld van het leven in Vlaanderen vanaf de zestiende eeuw. Wonen, werken, zorgen, ontspannen, spelen, leren, vieren en vertellen, alle aspecten van het gewone leven komen hier aan bod. En wat dacht je van de swinging sixties? Hier komen je herinneringen boven, én de verhalen en gebeurtenissen worden interactief tot leven gewekt. Neem je sixties-identiteit aan en ga op stap in je eigen verleden.

5. Maasmechelen Village

Wat dacht je van een dagje shoppen? De mooiste dingen kan je hier op de kop tikken aan een outletprijsje. Meer dan honderd boetieks met lokale en internationale merken bieden hun collecties het hele jaar door aan, aan voordelige prijzen. Geniet van dit dagje in een autovrije, rustieke omgeving. Maasmechelen Village is open op zon- en feestdagen en heeft meer dan 1600 gratis parkeerplaatsen. Waar wacht je nog op?

6. Gezellig Genk

En dan, Genk zelf. Verken het kleurrijke stadsleven van Genk in al zijn facetten. Bewonder de architectuur van de bibliotheek of vlij je neer op een heerlijk terras. Kuier door de winkelwandelstraten of snuif de sfeer op in de shoppingcentra. 

7. Uitzonderlijke gastvrijheid

Een warm onthaal in Genk, een zuiderse sfeer. Gastvrijheid dat enkel 'ja' als antwoord kent. Proef hun liefde voor het 'genieten' en de smaak van verse ingrediënten uit hun keuken. Zij nemen alle dagen de tijd om naar jou te luisteren en Limburg te laten beleven. Limburg zo groen en puur. Zo mooi, zo simpel is het. Graag tot bij hen. Bij een Italiaanse kop koffie?


Lidia, Noureddin & team, hotel management

8. Heerlijk ontbijt

Een uitgebreid ontbijtbuffet met ovenverse broodjes, vers fruit, gezonde granen, vers geperst sinaasappelsap, pannenkoekjes en andere lekkernijen staat voor jou klaar.

De aanbieding:Arrangement aan  € 119 p.p. i.p.v. € 199
in hotel Atlantis***

  • 3 dagen/2 nachten in een Comfort kamer
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangen diner in restaurant La Focaccia (excl. dranken)
  • Een goed gevulde picknick voor op de fiets
  • Een fiets- of wandelroute & kaart doorheen het Nationaal Park Hoge Kempen
  • Een exclusieve fiets-routeplanner
  • Limburg vakantiepas t.w.v. 250 euro aan kortingen bij Limburgse attracties
  • Gratis wifi, gratis parking, gratis koffie & thee op de kamer
  • Btw en diensten inbegrepen
  • Excl. toeristenbelasting

 Nu reserveren!

Reserveren vóór 15/06/2016, te verblijven tot 30/09/2016 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 238 per kamer.
Exclusief reserveringskosten € 15. 

Meer informatie over hotel Atlantis*** vind je op reizen.seniorennet.be.

Hoe reserveren?

Via de ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen. Daarna voer je de promocode  -SN15AMM -  in om te genieten van de uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement

Je betaalt op de MyHotelCard-website een voorschot en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je het restant en nog de bijkomende kosten van bv. Dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

‘Nu reserveren!’

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 30/09/2016.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservatie en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website nadat je op ‘Nu reserveren’ klikt.
  • Te gebruiken promocode: SN15AMM
  • Je betaalt een klein voorschot van € 23 en € 15 reservatiekosten per kamer (= € 38) bij het boeken van je arrangement. Het resterende bedrag van € 215 betaal je in het hotel.
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Inchecken vanaf 15.00 uur - Uitchecken voor 11 uur.
  • Tarieven voor kinderen op aanvraag via info@myhotelcard.be.
  • Supplement eenpersoonskamer: 100% = € 238 per verblijf.
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Voor alle vragen dien je de klantendienst van Partners Promotions/MyHotelCard te contacteren (050 278765 –support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels