Deel via

Kunnen trillingen je ziek maken?

June 2016
Alle cellen in je lichaam trillen volgens een bepaalde unieke frequentie. Daardoor weten zij welke plaats ze innemen in je lichaam en welke functie ze moeten vervullen. Als nu de trillingen van je gedachten en je emoties de trillingen van je cellen gaan verstoren, kan je een verandering teweegbrengen in je fysieke lichaamstrilling. En dat kan voor pijn en stress zorgen! Healing coach Isabelle Lambrecht vertelt je er meer over.

Wat is quantumgeneeskunde?

Quantumgeneeskunde vertrekt vanuit de basis dat alles energie is en dat elke mogelijke vorm van materie een bepaalde golflengte of frequentie heeft. Licht gaat in golven, geluid is trilling. Materie bestaat uit deeltjes die op subatomair niveau een frequentie hebben. Ook onze hersenen hebben verschillende frequenties: delta-, thèta-, alfa-, bèta- en gammagolven. Het is zelfs zo dat je door geluid van een bepaalde frequentie mensen kan ziek maken en genezen. Trillingsfrequentie is nodig om informatie over te dragen (morse, telegrafie tot radiogolven) en om tijd te meten (kwartshorloge tot atoomklok). Trilling wordt ook gebruikt om binnen te dringen in verborgen ruimtes (röntgenstralen en CRI-scans), en om zaken te verhitten (de macrogolven: magnetron). Materie, energie, elektriciteit,  magnetisme, elektromagnetische energievelden, bestaan allemaal uit trillingen. Trilling is een universeel feit in zowel de materie als in de domeinen van het bewustzijn.

Gedachten & organen en hun frequentie

Ook gedachten zijn een materievorm en hebben hun frequentie. Zo zie je in de afbeelding hiernaast de frequentie van elke emotie. Zo komt het dat als je bv. kwaad bent, je een verandering kan teweegbrengen in je fysieke lichaamstrilling. Via je neuronen wordt deze trilling doorgeseind tot in elke cel van je lichaam.

Elk onderdeel van je lichaam – cel en organen –  heeft binnen het geheel zijn eigen, unieke trillingsfrequentie. Elke frequentie is drager van bepaalde informatie. Zo weet bv. een levercel dat hij deel moet uitmaken van de lever en deze specifieke functie vervullen.

Hoe ontstaat ziekte of disfunctie?

Alles is perfect geordend en heeft zijn plaats en functie. Het fysieke lichaam is nog eens omhuld door een energetisch onzichtbaar lichaam, dat we de aura noemen. In deze aura bevinden zich 7 chakra's of energiepoorten die in verbinding staan met je organen.

Zo heeft bijvoorbeeld een lever- of maagcel een vaste frequentie om onderdeel te zijn van de lever of de maag. De lever en de maag liggen in het gebied van de zonnevlecht (plexus solar of 3de chakra). Hier gebruiken we het zintuig de ogen om tot onze besluitvorming te komen om zo ons potentieel een stem te kunnen geven. De 3de chakra is namelijk geconnecteerd met de 5de chakra. Disbalans in de plexus en zijn connectie de keel, ontstaat als we vastlopen in het werkthema van de 3de chakra, namelijk schaamte (dat trilt op 20 Hz, zie foto). Die disbalans kan je herstellen door meer vanuit zelfbepaling te leven in plaats van je leven te laten bepalen door de visie van anderen. Zelfbepaling is nodig om je leven te kunnen beleven, want om te kunnen beleven moet je tot handelen kunnen overgaan. Wanneer jij uit schaamte of onzekerheid geen keuzes maakt of niet handelt zullen dingen onverteerd blijven gisten in je systemen. Situaties die je niet kan verteren, zijn dingen waarop je je ogen steeds blijft richten. Met je ogen bedoel ik hier je gedachten of je focus.

De maag is geconnecteerd met de emotie onzekerheid (dat trilt rond de 100 Hz) en de lever met woede (150Hz). Deze trillingen zijn verschillend van de oorspronkelijke maag- en leverfrequentie, dus kunnen ze de maag of de lever verstoren en verzieken. Zo zie je dat alles samenhangt en een impact heeft op elkaar. Je hebt zelf in de hand of je versterkend of verzwakkend omgaat met je lichaam.

Frequentie als genezing inzetten

Frequenties worden al ingezet in de westerse medische wereld, bv. RFA - Radio Frequency Ablation: chirurgie met geluidsgolven (ultrasound) om tumoren te vernietigen. De pioniers onder de resonantietherapie zijn George Lakhovsky, Wilhelm Reich, Nikola Tesla, Hulda Clark, Antoine Prioré – maar de belangrijkste is toch wel Royal Rife.

Tot nu toe was het nodig om naar een dokter of therapeut te gaan of om dure apparaten te kopen of te huren om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te activeren en de oorspronkelijke trilling te herstellen. Een biochemicus uit Zuid-Korea is er nu in geslaagd om 25000 lichaamsfrequenties, zijnde van elk van onze lichaamsorganen, tot op celniveau te bundelen en beschikbaar te maken in een eenvoudige, 100% natuurlijke pleister zonder nevenwerkingen. Wanneer je die pleisters kleeft op plaatsen waar je pijn of spanningen ervaart, zouden op ‘wonderlijke’ wijze je pijnen verlicht worden en kunnen ze zelfs verdwijnen. Dat moest ik natuurlijk ook eens proberen!

De pleisters herstellen de basisfrequenties in je lichaam, waardoor je een stukje meer je autonome en authentieke zelf wordt. Dat is ook wat ik doe met mijn healingen op afstand. Ik tril lagere frequenties bij je los zodat je weer op het oorspronkelijke niveau komt van je lichaamssysteem. Het fysieke lichaam trilt trager dus het heeft na de healing een aantal dagen nodig om bij te benen en zijn balans te hervinden. Als klanten de healingen echter combineren met de pleisters, merk ik dat ze veel minder fysieke ongemakken ervaren na de healing.

Persoonlijk gebruik ik ze nu ook elke dag omdat mijn lichaam toch wel belast wordt omdat ik het als instrument gebruik om de lagere trillingen van de klanten over te nemen.

Om je gezondheid te bevorderen, kan je dus op twee niveaus werken:

  • fysiek via de natuurlijke pleisters, celzouten, andere natuurlijke middelen of andere medische middelen;
  • emotioneel via bewustwording van je denkpatronen. We zeggen niet voor niks dat een gezonde geest zorgt voor een gezond lichaam. De uitleg hierboven liet je duidelijk zien dat de frequenties van je gedachten een diepgaande impact hebben op het functioneren van je lichaamsfrequenties.

 

Meer uitleg over de pleisters kan je vinden op www.pijnvrij.eu.

 

Auteur: Isabelle Lambrecht

6 reacties

leopoldgyva
Beste mevrouw de heelster of beter Isabelle Lambrechts,

Ik heb het artikel gelezen en ik heb daar wel mijn vragen bij: Hierbij eentje; Hoe wordt op een wetenschappelijk controleerbare manier "gemeten" hoe gedachten in" materie" worden omgezet en tot welke frequentie ze precies behoren in uw schema van 20 tot 100 Hz / tijdseenheid .
Mocht het waar zijn dat we de verschillende frequenties van onze gevoelens en gedachten exact konden meten dan zouden we aan de hand van die wetenschap ook al de gedachten en gevoelens die we produceren en uitstralen kunnen te weten komen wat iedereen denkt en voelt...de natte droom van iedere psycholoog,psychiater en criminoloog !!!
Als ik U verder wil volgen in uw redenering dan moeten die neuronen wel geweldig veel "werk" verrichten op een dag en zullen ze afschuwelijk moe zijn na al dat heen en weer gereis tussen al die cellen en geen lang "leven" beschoren zijn onder onze hersenpan...Anders gezegd, een theorie bedenken is niet zo moeilijk maar wetenschappelijk aantonen via een dubbelblind onderzoek dat uw dromen waarheid bevatten en controleerbaar zijn door een onafhankelijk orgaan is een ander paar mouwen.
Tot slot ontmasker je uzelf in een korte beschrijving van uw kunnen en prestaties, vooral dat op afstand" healen" maakt het ongeloofwaardig en bevestigd nogmaals dat uw theorie vooral tussen uw oren zit en die van uw slaafse volgelingen ...Volksverlakkerij noemt men dat...zonde van het geld dat je op die manier verzameld uit de zakken van goedgelovigen.
lgv
27/06/16 19:58 REAGEER
IsabelleLambrecht
Beste Igv,
Pythagoras werd ook verketterd toen hij DURFDE te stellen dat de aarde rond was. Gelukkig zijn er altijd vrijdenkers geweest die buiten de geijkte paden durven te treden. Het lichaam is geen machine maar een wonderlijk intelligent organisme. Je hebt duidelijk geen flauw idee van wat een lichaam kan, wat neuronen kunnen.
Mag ik u voorstellen dat u eens wat googelt en uw licht opsteekt. Mensen zijn ooo zo bang van het onbekende. Gebruik gerust de termen (spiegel)neuronen, morfogenetische velden, metafysica, quantumfysica, .mindfullnes (wordt in ziekenhuizen gebruikt) ........ Kijk eens op neurologie hoe de beide hersenhelften werken, hun functie. Hier vind je een filmpje over een neurologe Dr Jill Bolte die zelf een herseninfarct beleefde en daardoor nieuwe inzichten indeed https://www.youtube.com/watch?v=UyyjU8fzEYU

Wat medisch onderbouwde boeken zijn:
- " Onverwacht inzicht " Dr Jill Bolte neurologe
- " De biologie van de overtuiging" Dr Bruce Lipton, celbioloog
- " Het spirituele brein" van Mario Beauregard onderzoeksleider bij het Montreal Neurological Rearch Center
- " Het veld" van wetenschapsjournaliste Lynne Mc Taggart
- "The wave, kosmos in beweging"/ Dr Jude Currivan

Wat verder mijn specifieke energie gave betreft doe de moeite om de feedback van klanten te lezen http://isahealing.eu/Feedback%20klanten/index.html & http://isahealing.eu/Feedback%20klanten/healing.html en durf open te staan voor het feit dat er meer is dan je zien. Wie openstaat leert MEER te zien ! Hier vb een link die je laat kennis maken met het feit dat ogen je maar een deeltje van je de waarheid tonen http://www.kennislink.nl/publicaties/optische-illusies-hoe-je-brein-je-voor-de-gek-houdt.
Je ziet wat je oordelen (= je focus) je laten zien!

De wereld is zo ontzettend boeiend maar de meeste mensen blijven vastlopen in het oude vertrouwde. Mijn onderbouwd (door ervaring) advies is verruim je blik.

Fijne dag nog verder.
28/06/16 08:10 REAGEER
Abraham
Beste Seniorennet,

Is het niet een beetje slordig en/of onverantwoord om dergelijke artikels onder uw paraplu los te laten op uw geacht publiek ? Er zullen zeker mensen zijn die ervan uitgaan dat dit artikel onderbouwd is en wetenschappelijke waarde heeft. Daar is geen enkel bewijs van. Wat is de opleiding en achtergrond van deze madam Isabelle Lambrechts ? Ik ga volledig akkoord met de reactie van Leopoldgyva - het is niets meer of niets minder dan volksverlakkerij.
Seniorennet, jullie hebben een vrij goede reputatie, gooi die niet te grabbel met dergelijke brol.
28/06/16 07:02 REAGEER
IsabelleLambrecht
Beste abraham, ik weet niet waar jij je mosterd haalt maar mss zelf eerst eens je licht opsteken voordat je zelf slordig en onverantwoord je mening ventileert.
Er zijn gelukkig heel wat wetenschappelijk geschoolde mensen die zoekers zoals mezelf de nodige tools aanreiken om dingen te verbinden. Wat de energiepleisters betreft die zijn geregistreerd als een klasse 1 medicijnmiddel en ja er wordt gebruikt gemaakt van een revolutionaire quantumtechnologie. Onbekend is onbemind zegt men. Wel door vb je licht op te steken zou je er bekend mee kunnen worden en wie weet wordt je er een groot minnaar van. Zie mijn bovenstaand antwoord voor interessante boeken en link.

Fijne dag nog
28/06/16 08:16 REAGEER
marie1
Ik vind het een heel goed artikel dat een tipje oplicht van een sluier die ligt over een wereld die boven het petje van de meeste mensen gaat. Die "quantum-dingen" gaan ook boven mijn petje, zelfs in een versie voor dummies, maar ik weet dat ze er zijn er en vind het fantastisch dat ze onderzocht worden. Want alles is "energie" en het ene verbonden met het andere. Dat is toch een waarheid zo oud als deze kosmos maar misschien een "big bang" voor sommigen?
28/06/16 09:58 REAGEER
IsabelleLambrecht
Hallo Marie, het lijkt in het eerste opzicht mss boven je petje uit te stijgen doch het principe is zo eenvoudig dat ik de grootste moeite heb om dit duidelijk te maken aan mijn klanten. De menselijke geest is zo geprogrammeerd dat hij het moeilijk moet maken. Wanneer mensen het minder is meer spreekwoord goed begrijpen gaat er een hele nieuwe wereld open. En idd alles is energie en met elkaar verbonden, daardoor kan ik me afstemmen op mijn klanten en hun pijnen in mijn eigen lichaam voelen. Omdat ik ze kan oppikken kan ik er ook mee werken. Dingen worden pas moeilijk als ze niet in ons denkkader passen. Voor een kind kan alles omdat het nog geen oordelen heeft. Mensen die onbevangen en nieuwsgierig blijven als een kind staat een boeiend leven te wachten. Er is zo ontzettend veel te ontdekken. Laat je nooit afhouden door het IDEE dat je er toch nooit iets van zal snappen. Al doende leert men.
Fijne dag nog
28/06/16 17:59 REAGEER

Login Registreer

Isabelle Lambrecht

Bewustzijnscoach
Bewustzijnscoach
Isabelle Lambrecht is healer en bewustzijnscoach. Als hooggevoelige had zij meer dan 25 jaar last van fibromyalgie en CVS en een leven dat vierkant draaide. Haar ervaringen gebruikt ze nu om anderen te helpen. Haar specialiteit is het wegnemen van je emotionele en fysieke pijnen via healing op afstand en het coachen in alle levensdomeinen. www.zichtbaar.be.

Meer artikels van Isabelle Lambrecht

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels