Deel via

Deze knappe zanger-accordeonist komt ook naar Het Schlagerfestival!

August 2016
Na The Lynn Sisters, Jo Vally, Willy Sommers en debutanten Sasha & Davy, is nu ook Matthias Lens toegevoegd aan de line-up van Het Schlagerfestival 2017. De jonge zanger-accordeonist heeft de afgelopen 5 jaar het Vlaamse ambiancelandschap onveilig gemaakt met zijn vrolijke accordeonklanken en hij verdient meer dan ooit zijn status als ‘Vlaamse kroonprins van de ambiance’. Feest gegarandeerd!

Eén van de mooiste festivals in Vlaanderen

Gisteren kwam Matthias Lens - in het gezelschap van Laura Lynn - het goede nieuws zelf bekendmaken tijdens de live-uitzending van het Radio 2-programma Tussen Pot en Pinte. Voor Matthias is het ondertussen de 3de keer dat hij te gast is op het festival. Eerder debuteerde hij er met The Sunsets en stond hij er ook al eens solo op het podium. ‘Het Schlagerfestival is één van de mooiste festivals in Vlaanderen. Als artiest wil je daar gewoon bij zijn, zeker voor het applaus en de appreciatie die je er krijgt van het publiek’, laat de Arendonkse zanger optekenen. In het feestjaar waarin de ‘Vlaamse kroonprins van de ambiance’ zijn 30ste verjaardag viert en 5 jaar op de planken staat als soloartiest, gaat het hem meer dan ooit voor de wind. Wereldberoemd zijn inmiddels zijn partybenen, waar zelfs onze gouden Greg jaloers op zou zijn. De titel van z’n recentste single ‘Ik Wil Dansen’ laat dan ook niets over aan de verbeelding. En ook op Laura Lynns recentste single ‘Alles Heeft Ritme’ levert hij als accordeonist een mooie bijdrage. 

Herbeluister hier het interview met Matthias en Laura Lynn. Beiden waren te gast in het Radio 2-programma Tussen Pot en Pinte, met Marc Pinte. 

Wil je er graag bij zijn?

Het SCHLAGERFESTIVAL 2017

Ethias Arena Hasselt
vrijdag 24 om 20.30 uur
zaterdag 25 maart om 20.30 uur (show met polonaiseplaatsen op het middenplein)
zondag 26 maart om 15.00 uur

Tot 30 april kosten de kaarten € 26 (i.p.v. € 28), € 36 (i.p.v. € 38) en € 41 (i.p.v. € 43). Vanaf 50 personen: € 3,50 korting per kaart, vanaf 250 personen: € 5 korting per kaart, vanaf 500 personen: € 7 korting per kaart. Bestellen via 070/345.345 (max. € 0,30/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (€ 0,45/min.), www.hetschlagerfestival.bewww.ethias-arena.be en www.teleticketservice.com

 

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels