Deel via

Goochelaar Nicholas verwondert met eerste zaalshow!

November 2016

In Het Depot in Leuven ging â€ªvrijdagavond 'Echt' in première, de eerste avondvullende zaalshow van goochelaar Nicholas. Zijn deelname aan het televisieprogramma 'Belgium's Got Talent' zorgde voor zijn doorbraak. Na twee eigen, succesvolle vtm-programma's trekt de straatgoochelaar nu naar de Vlaamse theaterzalen. Rob Vanoudenhoven, Chris Van Espen, Maarten Cox én sporters Sven Nys en Stephan Van der Heyden waren enorm onder de indruk na afloop van de voorstelling. "Enkel snelle beslissers kunnen nog komen kijken, want het merendeel van de voorstellingen is uitverkocht" klinkt het in Nicholas' entourage. Op www.nicholasarnst.be kan je de actuele speellijst terugvinden en tickets reserveren. 
 
Op z'n skateboard, nonchalant, chill komt Nicholas Arnst bij aanvang van de voorstelling de zaal binnengerold. Het familiepubliek in de uitverkochte concertzaal verwelkomt hem onder luid applaus. Nicholas is "hot" en met een eerste fruitact - waarbij hij erin slaagt om een ring uit een kiwi te laten komen - heeft hij het publiek mee voor de rest van de voorstelling. "Op televisie is het mijn taak om anderen te verwonderen. In deze voorstelling is het mijn taak om u te vertellen wat mij verwondert", zijn Nicholas' eerste woorden na de openingsact. Vervolgens neemt hij het publiek mee in een avondvullend programma, waarin verwondering centraal staat. "Over de voorstelling zelf wil ik niet veel vertellen. Dat is zonde voor de mensen die nog komen kijken. Al van kindsbeen af was ik gefascineerd door verwondering. Instinctief voelde ik de onderlinge verbondenheid van mensen. Wie goed volgt, merkt dat tijdens mijn theatervoorstelling."

Echtheid


Na de aankondiging van Nicholas' eerste theatershow, ontstond er een rush naar kaartjes. "Onvoorstelbaar hoe snel mensen zijn beginnen bestellen...en ze blijven dat doen. De voorbije weken stond Nicholas erg in de picture met zijn zaalshow en dat voel je aan de belangstelling en vraag die er is naar tickets. Vooral na z'n doortochten in Van Gils & Gasten en De Madammen, hebben we dat gevoeld in de verkoopcijfers. Het geeft aan dat Nicholas graag gezien is in Vlaanderen én dat mensen geprikkeld zijn om hem ook in de theaters aan het werk te zien", zegt Pieter De Wulf als medeorganisator. 

Indrukwekkend


"Ik zat geboeid te kijken van de eerste tot de laatste minuut. Ik heb mij geen seconde verveeld", zegt acteur Chris Van Espen na afloop van de première. "Het is heel straf wat Nicholas laat zien. Bijna niet te geloven, maar ik heb genoten", vult tweevoudig wereldkampioen veldrijden Sven Nys er aan toe. Nys:"Dit is iets wat je echt gezien moet hebben. Pure verwondering. Indrukwekkend!"
 
Wie de theatervoorstelling van Nicholas Arnst  wil meemaken - ze loopt nog tot komend voorjaar - kan best vandaag nog z'n tickets reserveren via www.nicholasarnst.be 

10/12 Nicholas Zoutleeuw, De Passant
13/01 Nicholas Sint-Truiden, De Bogaard
17/02 Nicholas Mol, Rex
18/02 Nicholas Mol, Rex
24/03Nicholas Heist-op-den-Berg, Zwanenberg
08/04 Nicholas Heist-op-den-Berg, Zwanenberg
15/04 Nicholas Diest, Den Amer
26/05 Nicholas Hasselt, Cultureel Centrum
27/05 Nicholas Vilvoorde, Cultureel Centrum Het Bolwerk


Tickets en info over alle voorstellingen op www.teleticketservice.com

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels