Deel via

10 originele cadeau-ideeën

November 2016
Met de eindejaarsperiode die steeds dichterbij komt, gaan veel mensen op zoek naar het perfecte cadeautje voor vrienden en familie, of gewoon om zichzelf eens lekker te verwennen! Hier vind je alvast tien leuke ideetjes om te geven, of om op je eigen verlanglijstje te zetten. Voor ieders budget een passend geschenkje! Ontdek ze snel!

 

Heerlijk ontspannen in je eigen bubbelbad

Stiekem wil iedereen thuis wel een bubbelbad, maar dat is bijna niet betaalbaar. Tot dit gadget op de markt kwam. Deze mat tovert je gewone bad in een handomdraai om tot een heus bubbelbad! Dankzij de verschillende standen, voorverwarming en een stille motor geeft het je de volledige wellnesservaring. Hier is de bubbelbadmat verkrijgbaar. 

Gezellig samen tafelen

Niets zo vervelend dan tijdens een leuk avondje met vrienden en familie de hele tijd in de keuken te moeten staan. Breng daarom de keuken simpelweg naar je tafel met een Teppanyaki bakplaat. Je legt verschillende soorten vlees en groenten klaar, die je gasten zelf kunnen klaarmaken. Gezellig! Teppanyaki hier te verkijgen. 

Voor de verwarde geest

Waar liggen die sleutels nu ook alweer? Voor de verwarde geest is de fluitende sleutelvinder een ideaal en goedkoop cadeautje. Je hangt dit toestelletje aan de sleutelhanger en als je je sleutels niet kan vinden, fluit je gewoon. De sleutelhanger zal vervolgens terug piepen en een lichtje laten flikkeren. Fluitende sleutelhanger hier te verkrijgen.  

Meezingen in de douche

Er is een reden waarom veel mensen de neiging hebben om te zingen in de douche. Het is gewoon dolle pret! Wist je echter dat maar heel weinig mensen een radio hebben in de badkamer? Een goed idee dus om een radio te geven voor IN de douche! Doucheradio hier te verkrijgen.  

Het gevoel van vroeger

Een radio die je doet denken aan lang vervlogen tijden: lekker retro, maar wel met moderne technologie. Zowel op batterij als op netvoeding te gebruiken. Dankzij de grote afstemschaal is het ook makkelijk om nauwkeurig het radiostation te selecteren. Je vindt hem hier. 

Voor kinderen (en hun papa)

Eigenlijk hebben de meeste papa’s er nog het meeste plezier aan: een drone. Ze zijn spectaculair en goed betaalbaar. Je hebt drones met en zonder camera, met en zonder live video, enz. Afhankelijk van je budget heb je al vanaf €38 een drone, de betere beginnen bij €150. Drones hier te verkrijgen. 

Voor de Pokémon-fans

Wie kent niet iemand die graag met de smartphone jaagt op Pokémon? Dan is het ideale cadeau een powerbank. De batterij van je smartphone loopt namelijk zo vlug leeg als je het spelletje aan het spelen bent, waardoor het al snel uit met de pret is. Met de powerbank kan je uren en zelfs dagen extra lang spelen. En het is gewoon oplaadbaar, dus daarna begint het plezier opnieuw. Powerbanks, klik hier. 

Spionagecamera

Een pen met ingebouwde camera. Je ziet het niet, je weet het niet, maar toch kan ie videobeelden en geluid opnemen. Ideaal voor iedereen die van gadgets houdt, vrienden wel eens wil beetnemen, of gewoon een tikkeltje achterdochtig is. Spionagepen hier te verkrijgen. 

Voor mannen

Om de één of andere reden zijn heel veel mannen enorm geïnteresseerd in het weer. Ze weten graag wat het weer buiten is en wat het wordt. Met een weerstation kan je hem dan een plezier doen. Verschillende weerstations kan je hier vinden.

1 reactie

Drone, humm, daar ben ik wel fan van :))))
23/11/16 04:01 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels