Deel via

7 tips voor wellness in huis. Heerlijk thuis cocoonen!

December 2016
Tijdens de winter verstoppen we ons maar wat graag voor de kou, het liefste in onze sofa onder een zacht dekentje met een lekkere kom soep in de hand. Waarom zou je niet nog een tikkeltje verder gaan om volop te genieten thuis? Deze 7 leuke tips brengen alvast een vleugje wellness in je huis!

Voetmassage

Hoe heerlijk is het om na een lange dag je voeten te kunnen ontspannen met een massage? Of een voetenbad? Dankzij dit zalige voetenbubbelbad van Medisana kan je je voetjes onderdompelen in heerlijk warm water en genieten van de bubbels of een vibratiemassage. Of waarom niet allebei? Met een druk op de knop, als je wilt zelfs met je teen, verander je zo het programma. Geen masseur of ritje naar het massagesalon nodig! Meer info en bestellen (gratis verzending), klik hier.

Heerlijk warm bed

Na een dag hard werken wil je natuurlijk niets liever dan tot rust komen en heerlijk onbezorgd in slaap vallen om je batterijtjes weer op te laden voor de volgende dag. Dat is natuurlijk niet mogelijk in een koud en kil bed. Daarom is een warmtedeken ideaal! Het warmt je bed lekker op, zodat jij lekker ontspannen, zonder te bibberen, in je bed kan kruipen.

Je hoeft je slaapkamer dus niet op te warmen, enkel je bed is heerlijk warm. Op deze manier creëer je optimale slaapomstandigheden: een te warme slaapkamer zorgt er namelijk voor dat je moeilijker in slaap valt, terwijl een heerlijk warm bed juist goed is.

Meer info en bestellen (met gratis verzending), klik hier.

Warme voeten

Heb je soms last van koude voeten ’s avonds? Of schrik je elke keer op als je partner je ‘s nachts per ongeluk aanraakt met zijn of haar ijspegeltjes? Dat is verleden tijd met deze gezellige voetenwarmer. Voetjes erin en ze worden heerlijk warm! De voetenwarmer is gemaakt van microvezel, de fijnste stof ter wereld. De vezels kunnen tot twee keer zo dun zijn als zijde. Door de vele kleine luchtgaatjes kan de voetenwarmer ademen en wordt de warmte gelijkmatig verdeeld.

Meer info en bestellen (met gratis verzending), klik hier. 

Fitter tijdens de wintermaanden

In de wintermaanden komen prikkelbaarheid, lusteloosheid, moeheid en slechtere gezondheid meer voor. Omdat er overdag minder zon is en je bovendien door de koude minder buiten komt, word je minder blootgesteld aan het heilzame zonlicht. Met een daglichtlamp los je dat probleem op, zonder dat je de nadelen van uv-stralen hebt. Elke dag een of twee uurtjes de lamp in je directe omgeving plaatsen en je zal je al snel veel beter voelen!

Meer info en bestellen (met gratis verzending), klik hier. 

Gezonde lucht in huis

In de winter bevat de lucht veel minder vocht dan in de zomer, daardoor wordt het al vaak te droog in huis. Gevolg: naast onaangenaam droge handen en lippen ook een verhoogde kans op verkoudheden. Met de Fresh Air Ball koppel je het aangename aan het nuttige. Dit is een design luchtbevochtiger met led-lampen die mooi past in je interieur. Bovendien is het ook een luchtfilter die de lucht in huis veel aangenamer maakt. Wie graag een geurtje in huis heeft, kan er ook nog een geurtje in doen. Meer info en bestellen (met gratis verzending), klik hier. 

Je eigen jacuzzi in huis

Wat is er heerlijker dan in een bubbelbad liggen? Juist, heel weinig. Het is nu mogelijk om je klassieke bad om te toveren in een heuse jacuzzi! Met een speciale bubbelbadmat tover je je bad om tot een bubbelbad. De nieuwste versie heeft bovendien een erg stille motor en kan diverse patronen aan (in schokjes of in golven bubbels geven) om een nog aangenamere massage-ervaring te verkrijgen.

Meer info en bestellen (met gratis verzending), klik hier. 

Ontspan je spieren en help jezelf bij verkoudheid

Infrarood licht kan helend werken bij verschillende aandoeningen. Zo kan het helpen om je spieren te ontspannen. Wie last heeft van spierpijn of stress, kan zijn of haar klachten verminderen met een infraroodlamp en ondertussen een heerlijk gevoel ondervinden. Daarnaast heeft infrarood licht ook een helende werking bij bijvoorbeeld verkoudheid, krampen, reumatische klachten, neus-, keel- en ooraandoeningen. Dat komt omdat het infrarode licht de bloeddoorstroming stimuleert en zo de pijn verlicht.

Meer info en bestellen (met gratis verzending), klik hier. 

SenNet Shop

Al deze producten vind je naar aanleiding van dit artikel ook terug in onze SeniorenNet-webshop. Zo kan je de producten snel en veilig bestellen, en krijg je ze gratis bij je thuis geleverd.

1 reactie

Leuke tips, ik heb daar niets aan, maar ze zijn toch wel fijn :))))))))))))))))))))))))
7/12/16 22:23 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels