Deel via

5 redenen om naar De Haan te gaan!

December 2016
Wil je weten hoe je alles uit je verblijf in De Haan haalt? SenNet zet voor jou enkele redenen op een rijtje waarom Ibis De Haan een aanrader is! Zeker als je twee nachten kan logeren inclusief ontbijt, een welkomstdrankje en veel meer … Daarvoor krijg je van SenNet Magazine deze knalaanbieding! Neem snel een kijkje! Beleef onvergetelijke momenten aan de Belgische kust!

Uitwaaien in De Haan!

Optimaal genieten tijdens je verblijf in De Haan en omgeving doe je zo! Waarom moet je deze badstad absoluut verkennen? Dit zijn alvast 5 redenen.

 1. De Haan, belle-époquedorp

Logeren in het mooiste belle-époquedorp aan de Belgische kust. Kronkelende laantjes met huizen in de Anglo-Normandische stijl met hoektorentjes, dakvensters en vakwerk. De Haan ademt rust en gemoedelijkheid en is een streling voor het oog.

 2. Wandelen, fietsen, uitwaaien, ontdekken ... 

Geniet van 11 km strand, de duinen en de natuur en ga lekker fietsen in het polderlandschap achter de duinen. De Erfgoedwandelroute van 3 km start aan het overbekende historische tramstationnetje en neemt je mee door de pittoreske ‘Concessie’, langs typische cottages en villa's.

3. In de voetsporen van Einstein

Naast zijn bos, strand en duinen heeft De Haan ook nog wat helemaal anders te bieden. ‘In de voetsporen van Einstein’ is een fijne wandeling waarbij je langs ‘Residence Villa Savoyarde’ komt waar Albert Einstein in 1933 verbleef (Shakespearelaan).

 4. Subtropisch zwemparadijs

Is het weer iets minder en wil je toch subtropisch genieten? Dan kan je dat ook in Sunparks doen op ca. 400 m van het hotel. Shoppen doe je dan weer in de nabijgelegen steden Oostende (13 km), Brugge (14 km) en Blankenberge (11 km). Jouw verblijf wordt gegarandeerd te kort!

 5. De perfecte start van de dag

Het Ibis-ontbijt bestaat uit een ontbijtbuffet waar je tussen 06.30 en 10.00 zoveel kunt eten als je wilt. Alle elementen van een continentaal ontbijt zijn aanwezig, aangevuld met lokale specialiteiten. Het wordt geserveerd in een open en kleurrijke ruimte met uitzicht op het grote terras.

De knalaanbieding!

Arrangement aan € 59(*) p.p. i.p.v. € 93

  • 3 dagen/2 nachten in een tweepersoonskamer
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • gratis welkomstdrankje
  • gratis kustpas met diverse kortingen
  • gratis WiFi
  • btw en diensten inbegrepen

Nu reserveren!

Reserveren vóór 09/01/2017, te verblijven tot 30/03/2017 (zie kalender). Deze prijs is op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer= € 118 per kamer. 

Exclusief reserveringskosten € 15 en toeristenbelasting. . 

(*) Bij aankomst op vrijdag of zaterdag: € 69 p.p., zie kalender.

Meer informatie over Ibis De Haan vind je hier.

Hoe reserveren?

Via onderstaande ‘Nu reserveren!’-knop, word je automatisch doorgestuurd naar de beschikbaarheidskalender en kun je een datum kiezen. Daarna voer je de promocode  -SN15AMM -  in om te genieten van de uitzonderlijke prijs voor dit mooie hotelarrangement

Je betaalt op de MyHotelCard-website een voorschot en de reserveringskosten via Bancontact/MrCash, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal met je kaartlezer. Nadat je betaald hebt, krijg je per e-mail een bevestiging. Van het hotel krijg je geen bevestiging meer. Ter plaatse betaal je het restant en nog de bijkomende kosten van bv. Dranken, toeristenbelasting,… die niet zijn inbegrepen in het arrangement.

Nu reserveren!

Voorwaarden

  • De actie is geldig tot en met 30/03/2017.
  • Niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.
  • Reservatie en betaling gebeuren op de MyHotelCard-website nadat je op ‘Nu reserveren’
  • Te gebruiken promocode: SN15AMM
  • Je betaalt een klein voorschot van € 11 en € 15 reservatiekosten per kamer (= € 26) bij het boeken van je arrangement. Het resterende bedrag van € 107 betaal je in het hotel.
  • Aankomst op vrijdag of zaterdag: Je betaalt een klein voorschot van € 13 en € 15 reservatiekosten per kamer (= € 28) bij het boeken van je arrangement. Het resterende bedrag van € 125 betaal je in het hotel.
  • Niet inbegrepen in de prijs: vervoer.
  • Huisdieren toegelaten: € 12 p.n..
  • Inchecken vanaf 14.00 uur - Uitchecken voor 12.00 uur.
  • Het hotel is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Er kunnen geen extra bedden op de kamer geplaatst worden.
  • Supplement single kamer: 100%.
  • Het aanbod is niet te annuleren. Eventueel kan in overleg de datum nog gewijzigd worden.

Voor alle vragen dien je de klantendienst van Partners Promotions/MyHotelCard te contacteren (050 278765 – support@myhotelcard.be). Leverancier: Partners Promotions. Licentie 7299

1 reactie

kletskop1
In De Haan valt toch niets te beleven!!!
20/12/16 08:52 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels