Deel via

De kerstboodschap van Pascal Vyncke: geniet ervan!

December 2016

Lieve SeniorenNetvrienden,

Kerst is voorbij, maar we zitten nog allemaal volop in de kerstsfeer. De kerstboom staat nog, overal branden nog vrolijke lichtjes en de wollige kerstmuziek schalt nog uit de luidsprekers. Misschien breng je deze week nog een paar bezoekjes aan familieleden die je eigenlijk veel te weinig ziet. Je vraagt jezelf misschien af waarom je ze niet meer ziet, of je denkt net het omgekeerde: je ziet ze liever nog minder? Toch is de kerstperiode de ideale tijd om ons meer samen te brengen, en dat is goed.

Hoe was jouw 2016? Hopelijk heel goed. De kans bestaat dat het afgelopen jaar niet het beste jaar ooit was, maar ongetwijfeld waren er voor jou ook momenten waar je met een glimlach aan terugdenkt. De kans dat 2017 beter wordt, is natuurlijk ook heel groot. En dat is een leuk vooruitzicht!

Waarom 2017 waarschijnlijk beter wordt dan 2016? Omdat we leren uit onze fouten. De fouten die je in 2016 maakte, die zal je dankzij je intelligentie in 2017 niet meer (zo vaak) maken. Of het nu gaat om een fout in een relatie, op financieel vlak, op gezondheidsvlak, op hobbyvlak of iets anders, 2016 heeft je slimmer gemaakt en je zal nog gelukkiger worden in 2017.

De komende dagen kan je nog eens goed nadenken over de fouten die je gemaakt hebt, en dan kan je tegen Nieuwjaar je planning opstellen. Nu hoor ik je denken dat je geleerd hebt geen goede voornemens te maken. Je houdt je er waarschijnlijk toch niet aan? Probeer daarom nu eens iets anders: neem één voornemen en probeer dat 6 weken vol te houden, maar bekijk het dag voor dag, stap voor stap. Na 6 weken is het een gewoonte geworden en hoef je er niet meer over na te denken.

Bij SeniorenNet hebben we in elk geval een heel bijzonder jaar achter de rug. We bereikten steeds meer bezoekers en dat is leuk om te zien. Onze 150 vrijwilligers vinden dat fantastisch. Daarnaast is de webshop van SeniorenNet (SenNetShop) een enorm succes: lage prijzen, een groot aanbod en een superservice passen perfect in het straatje van de 50-plusser. Doordat we zulke scherpe prijzen geven, verdienen we er weinig aan, maar dat is goed. De vele positieve reacties van onze klanten en het enorme succes zijn het waard. We werken op de shop ook deels met vrijwilligers en dat maakt alles nog extra gezellig. Ondertussen zijn we erin geslaagd de website volledig te vernieuwen, en ons aanbod enorm uit te breiden.

Geniet de komende dagen van de toffe sfeer van de feestdagen, want zodra het vuurwerk van Nieuwjaar uitgedoofd is, dan is dat vaak al snel weer vergeten. Iedereen gooit de kerstboom weer buiten, lichtjes weg, muziek weg en we verzinken terug in de typische drukte van solden, files op de baan, examens voor de studenten, slecht weer, enz. Inderdaad, geniet er nu eens goed van!

Prettige feestdagen en ik wens je een enorm tof 2017. Nog een (veel) beter jaar dan 2016 met een goede gezondheid en veel geluk voor jou en je familie!

Je krijgt van mij drie dikke zoenen en tot volgend jaar!

Pascal Vyncke
SeniorenNet

 

8 reacties

evelyneclaerhout
Bedankt voor de mooie wensen, ook voor jou een gezond en gelukkig nieuwjaar!
27/12/16 16:27 REAGEER
Dit is heel lief, voor u hetzelfde Pascal :) Voor mij geen enkele eindejaarsfeesten, alleen , eenzaam......sfeer en fijn is wat anders :( MVG Nicky
27/12/16 17:42 REAGEER
bartalli
Dank U voor de mooie wensen.
Ik wens U, alle medewerkers en iedereen die jullie lief is een gelukkig en vooral een gezond 2017 en daarna ook nog natuurlijk!
Doe vooral zo verder, want het lukt jullie iedere dag, al ben ik soms niet in de stemming, toch om een glimlach los te krijgen. Oprechte dank daarvoor.
groetjes, guido
27/12/16 17:43 REAGEER
Pierlala
Een goed klinkend relaas...was het maar zo, maar kom laat ons hopen hé.
Ook van mij dezelfde wensen, ik ben al tevreden met de helft van alle gekregen wensen...:-)
Toch liever geen "zoenen" hoor...ik ben niet zo gesteld op een zoen van mannen...ben eerder fan van een zoen van vrouwen...en zeg nu niet dat ik ouderwets ben ...:-)
27/12/16 21:49 REAGEER
Minnie1946
Dag Pascal hartelijk dank voor de leuke wensen en die zijn wederkerig ook voor alle vrijwilligers die ook in de wensen delen doe zo verderik zou zeggen goe bezig Pascal
27/12/16 23:06 REAGEER
willyraats
Hartelijk dank voor de goede wensen en voor U ook zoveel.
Het doet me denken aan de goede kant van mijn geheugen.
Ik herinner me zo al mijn fouten, telkens ik ze opnieuw maak!
Met veel plezier (niet leuk)
Willy Raats
28/12/16 09:08 REAGEER
swatjebxl
Hartelijk dank voor deze goede wensen voor 2017 en op mijn beurt wens ik je alsook je medewerkers de allerbeste wensen voor 2017 en vooral een goede gezondheid.
François
28/12/16 09:37 REAGEER
mariamesens
voor Pascal en zijn medewerkers onze beste wensen voor 2017
29/12/16 10:38 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels