Deel via

7 tips voor je goede voornemens

December 2016
Je hebt misschien goede voornemens gemaakt, misschien ook niet. Als je geleerd hebt van de vorige jaren, weet je dat de kans groot is dat je zonder hulp die goede voornemens niet zal halen. Daarom hebben we 7 tips om die goede voornemens misschien wél tot een goed einde te brengen.

Kilo’s van de feestdagen vergeten

Wie is er niet een paar kilootjes aangekomen de laatste dagen? Honger jezelf zeker niet uit om dat weer te corrigeren, want dan komen de kilo’s er daarna sneller gewoon terug bij. Beter is je lichaam meer calorieën te laten verbranden. De stof cynarine, die je terugvindt in onder andere artisjokken, helpt daar goed bij. Wie het niet ziet zitten om dagelijks een bord vol artisjok te eten, kan deze flesjes Artisjok Shot proberen. Weinig moeite, met goed resultaat.

Betere buikspieren

Om betere buikspieren te krijgen, kan je er niet aan ontsnappen: sporten. Maar het kan geen kwaad om je spieren een handje te helpen. Daarvoor zijn er allerlei toestelletjes op de markt, waarvan de Abtronic X2 er eentje van is. Door elektronische spierstimulatie gaan je spieren dezelfde inspanning doen zoals wanneer je aan het sporten bent. Het kan je de buikspieren geven waarvan je altijd al droomde, al vinden we dat je dit toestel enkel mag gebruiken als extraatje bovenop je daadwerkelijke training, anders is het oneerlijk voor de andere harde werkers.

Meer ‘sport’ in bed

Of het nu bij de man of de vrouw is, vaak heeft de ene wat minder zin dan de ander. Je kan je partner wat meer proberen te verwennen om hem of haar in de juiste stemming te brengen, maar je kan ook een beroep doen op enkele hulpmiddeltjes, zonder dat je met rode kaken naar je dokter moet stappen. Voor mannen is er bijvoorbeeld stimulerende chocolade (Hot Chocolate), of zijn er sinds kort ook blauwe pilletjes vrij verkrijgbaar die stimulerend werken (Orange Care Blue Pill). Voor de vrouwen is er minder keuze. Hopelijk lusten ze koffie, want Sesso-koffie is voorlopig een van de weinige opties, die trouwens ook voor mannen werkt. Je kan deze producten veilig via SeniorenNet kopen (klik op de naam). Ze worden in een neutrale verpakking naar je opgestuurd, mét gratis verzending.

Meer (en beter) slapen

Slaap je te weinig? Of slaap je slecht? Dan zijn andere avondrituelen vaak een oplossing: geen smartphone ’s avonds, niets zwaar eten en geen koffie of cola drinken vanaf 16u. Wat bij veel mensen ook helpt, is een ander, beter, hoofdkussen. Op deze twee hoofdkussens zou je bijvoorbeeld zo in dromenland kunnen vertoeven:

  • Bamboe kussen : deze hoofdkussens passen zich aan de vorm van je hoofd en nek aan, waardoor ze perfecte ondersteuning bieden, ook wanneer je op je zij, rug of buik slaapt. De stof bevordert bovendien de luchtstroom tussen je lichaam en het kussen, voor een nog betere slaap.
  • Cassia kussen: volgens de traditionele Chinese geneeskunde kunnen cassiazaden zorgen voor ontspanning, een positieve werking op de zenuwen en kunnen ze warmte reguleren. De insnijdingen aan de bovenzijde van het hoofdkussen hebben een masserende werking en bevorderen de bloedcirculatie.

Mooier figuur

Voor de vrouwen die zonder veel moeite een mooier figuur willen hebben, is er de Genie Hour Glass. Hoewel we ook hier aanraden dit enkel in combinatie met daadwerkelijke sportieve activiteiten te gebruiken, kan het je wel helpen om snel enkele maatjes smaller te worden. Het is een band die rondom je middel wordt gedragen en die als het ware alles bij elkaar duwt in een mooie vorm. Doordat de band een goede ondersteuning geeft, ga je automatisch een betere houding aannemen die vrouwelijker is en ga je bovendien ook rugondersteuning krijgen, extra interessant voor wie zwaardere borsten heeft. Ongetwijfeld al eens gezien op tv en nu ook via Seniorennet te koop, maar dan goedkoper én met gratis verzending.

Train je bovenlichaam thuis

Ga dagelijks 6 minuten aan de slag met de Shake Weight en je krijgt een mooier bovenlichaam. In dit toestelletje zitten twee gewichten. Door ermee te schudden krijgen je spieren meerdere schokken te verwerken, waardoor je op dezelfde tijd en met dezelfde moeite tóch meer effect krijgt. Dit alles zonder stroom of batterijen. Dus ook als je een keertje weg gaat op vakantie, kan je het gewoon meenemen in je koffer. 

Weg met rugpijn dit jaar!

We hebben het afgelopen jaar al geschreven over de Insta Life, maar we blijven zoveel positieve reacties binnen krijgen dat al wie nog steeds aan rugpijn lijdt, het beslist eens moet proberen. De Insta Life is een band die je draagt rond je kuitspier (!), maar die op een speciale zenuw drukt die de pijn in je rug vermindert of volledig wegneemt. Het is een kleinigheidje en heeft al bij vele mensen het leven verbeterd. Hopelijk ook bij jou in het nieuwe jaar!

1 reactie

Meer sport in bed , woehahhh, moeilijk wanneer je niemand hebt, en jaren alleen. Grapjassen :)))) De rest, hihi, proberen maar !!!
3/01/17 20:14 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels