Deel via

Jan Smit gaat solo in Gent, Hasselt en Oostende

January 2017
Dit jaar geen Melchior, Caspar of Balthasar, maar wel Jan Smit, Florian Silbereisen en Christoff, die op Driekoningen hun 2de KLUBBB3-album ‘Jetzt Geht’s Richtig Los’ uitbrachten. Goud, wierook en mirre werden geruild voor een kakelverse cd en tickets voor de eerste Europese tournee van de band, die start in het voorjaar. Vrijdag 14 april worden de Belgische en Nederlandse KLUBBB3-fans verwacht in de Antwerpse Lotto Arena, voor het eerste en enige concert in de Benelux.

Een 'specialleke' in Vlaanderen

De Jan Smit-trein bolt in 2017 op twee sporen. Simultaan met het KLUBBB3-verhaal, dendert zijn succesvolle solocarrière verder. ‘Vorig jaar was er mijn Elfstedentour, waarmee ik de Nederlandse fans verwend heb. Straks is Vlaanderen aan de beurt en doen we daar een “specialleke” (lacht uitbundig). Wat het precies wordt verklap ik nog niet, maar ik weet zeker dat mijn fans het gaan appreciëren’, zegt de Volendammer enthousiast. Om niet helemaal op onze honger te blijven zitten, blikken we met Jan al vooruit naar zijn komende theatertour. ‘De stijf uitverkochte concerten van vorig jaar, krijgen een vervolg. Op 20 januari sta ik met mijn bandje in Capitole Gent. Wie komt naar zo’n avond in de mooiste concertzalen, mag zich aan iets bijzonders verwachten. Aan wat exact, dat is voor mij moeilijk te omschrijven. Laten we het houden op een chemie die ik voel met mijn publiek. Uiteraard breng ik mijn vertrouwde repertoire, maar ik zing ook nieuwe liedjes. In Gent zal het straks de eerste keer zijn dat ik “1 Minuut Met Jou” zing. Dat liedje (terug te vinden op Jans recente album “20 Jaar Jan Smit”) draag ik op aan mijn overleden manager en vriend Jaap Buijs. Het is mede dankzij hem dat ik ook in Vlaanderen een succesvolle carrière heb kunnen uitbouwen. Nog steeds pluk ik de vruchten van Jaaps inspanningen. Ik voel dat hij over mijn schouders meekijkt in alles wat ik doe en dat geeft mij een warm gevoel’, zegt Jan Smit geëmotioneerd. 

Hier kan je Jan 1 Minuut Met Jou al live horen zingen:

Wil je de laatste tickets voor het Jan Smit Live concert van vrijdag 20 januari (Capitole Gent), of wil je kaarten bestellen voor de concerten van 4 maart (Ethias Theater Hasselt) en/of 10 juni (Kursaal Oostende), dan doe je dat via www.sherpa.be of op 070/25.20.20 (Max. €0,30/Min).

Kaartjes voor het KLUBBB3-concert van Jan Smit, Florian Silbereisen en Christoff op vrijdag 14 april in de Antwerpse Lotto Arena, bestel je via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Beide concerten zijn georganiseerd door Benelive Entertainment.

Foto header: (c) Roland Hermans

0 reacties

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels