Deel via

1+1 ticket GRATIS voor het Vakantiesalon Antwerpen!

January 2017
Bergwandelen in Antwerpen? Het kan van 26 t/m 30 januari in Antwerp Expo, want tijdens het Vakantiesalon krijgen bergvakanties alle aandacht. Maar dat is lang niet alles: probeer een gratis duikinitiatie of maak een proefrit met een elektrische fiets, ontdek alles over cruises, avontuurlijke rondreizen, actieve vakanties en verwenvakanties, campings en B&B’s. Nu 500 gratis online tickets via SeniorenNet!

Wat betekent ‘vakantie’ voor jou?

Vakantie heeft voor iedereen een andere betekenis. Daarom biedt het salon een breed gamma van vakantiemogelijkheden: een strandvakantie in Kroatië, een rondreis in Peru, een citytrip naar Berlijn of een luxueuze cruise in het Verre Oosten. Meer en meer vakantiegangers gaan op zoek naar een actieve belevenis. Voor hen is er een overvloed aan mogelijkheden: rondreizen in een camper, een wandeltocht in eigen land of op een exotische bestemming, vrijwilligerswerk in een ontwikkelingsland, een kanotocht in Zweden of een trekking in Nepal. Bikers komen aan hun trekken in de zone van de motorvakanties.

Eerst even testen?

Tijdens de beurs geven gespecialiseerde reisorganisaties niet alleen deskundige informatie over duikreizen, bezoekers kunnen in een reuzegroot aquarium een eerste duikinitiatie beleven. Daarnaast kan je nog andere dingen uitproberen: probeer te skiën op de skisimulator of test een elektrische fiets op het fietsparcours.

Naar de bergen in  … Antwerpen

Maar er zijn nog meer redenen voor een bezoek aan het Antwerpse Vakantiesalon: dit jaar staan bergvakanties in de kijker. De Alpen zijn populair als vakantiebestemming, maar Belgen hebben een groeiende belangstelling voor andere bergregio’s. Tijdens het komende Vakantiesalon van Antwerpen krijgen nieuwe bergbestemmingen en formules extra aandacht: de mooiste en nieuwste bergroutes, unieke logies in de bergen, bijzondere trekkings of luxueuze rondreizen, skivakanties of mountainbiketours. Ooit gedacht aan een bergvakantie in Bosnië, Montenegro of Albanië? Zoek je liever exotische bestemmingen op om in de bergen te wandelen? Dan vind je op de beurs ook alle informatie over bergtochten in onder meer Peru, Suriname, Ethiopië of Nepal.

Er is meer!

Wie op zoek is naar een charmant vakantieadres moet zeker naar de B&B zone in Hal 2, want hier vind je een uitgebreide keuze aan kwalitatieve bed & breakfasts. Wie op zoek is naar een verwenvakantie neemt beslist ook het beste eens een kijkje in de zone met de aanbiedingen van cruises.

Vakantiesalon Antwerpen

500x 1 ticket kopen + 1 ticket gratis voor SeniorenNet!

Bij aankoop van een toegangsticket voor het Vakantiesalon Antwerpen krijg je een tweede toegangsticket gratis dankzij de exclusieve online promotiecode: 

SENNET 

Surf naar deze pagina, vul in dat je twee toegangstickets wenst aan te kopen en druk op 'Bestellen'. Ga naar je winkelwagentje, vul de promotiecode SENNET in het vakje bij 'Gebruik uw promocode' in en druk op ‘toepassen’. Dan kan je je tickets afrekenen. Als je nog geen account hebt, moet je je eerst registreren. 

Zo betaal je slechts 6 euro voor  2 personen in plaats van 12 euro!

Bestel hier je gratis ticket!

Donderdag 26 t.e.m. maandag 30 januari 2017
Elke dag van 10u tot 18u, behalve maandag van 10u tot 16u

Antwerp Expo
Jan Van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Tijdens de beursdagen vinden in de workshopruimtes verschillende landenpresentaties plaats.

Meer info? www.vakantiesalon-vlaanderen.com of www.facebook.com/VakantiesalonVlaanderen

Kom onze partner Organizacion Royal 2007 bezoeken in hal 4 op stand 4104!

 

foto 1: (c) Rezooh, foto 2: (2)Visit Norway

6 reacties

Treibeltje
WEETJE : Maandag 30 Januari 2017 Vakantie salon Dames gratis inkom . LADIESDAY .
17/01/17 09:18 REAGEER
Kappoen
Hallo iedereen.
Ik lees dat je een code kunt bekomen voor een gratis ticket voor het vakantiesalon te Antwerpen 2017.
Mijn vraag is..... hoe bekom ik die code, ik vind hier nergens enige uitleg over.
Theo
21/01/17 14:58 REAGEER
jansutherland
SENNET
23/01/18 20:31 REAGEER
jansutherland
Hallo, Theo
de promotiecode is SENNET,
ik vind alleen niet waar ik die moet invullen en de prijs van 6 euro zie ik ook niet, ik zie bij bestelling 7,90 euro per kaart maal 2

Grtjs
Jan
23/01/18 20:30 REAGEER
jansutherland
Kaarten bestellen vakantiesalon Antwerpen 1 PLUS 1 GRATIS aan 6 euro lukt mij totaal niet. Ik kom steeds op 15,80 euro uit. Zal wel aan mij liggen.
24/01/18 10:56 REAGEER
Hilde2209
Aan Jan, mij lukte het ook niet...na héél vaak zoeken merkte ik plots dat het over vakantiesalon van 2017 gaat...blijkbaar zitten we op oude berichten...korting voor 2018 vind ik nergens...jammer! Groetjes, Hilde
24/01/18 21:53 REAGEER

Login Registreer

Recente Artikels

Gerelateerde Artikels